2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

«Πρώην, τέως, νυν» και οι…εργάτες χώρια


Του ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ 

ΘΑ επιμείνουμε στο θέμα. Στο ποινικό μέρος της εγκληματικής εισβολής των κουκουλοφόρων και στην άφρονα Πολιτεία, με τις ετεροβαρείς έγνοιες και προτεραιότητές της.
ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ τα παλικαράκια, αλλά όχι ιδιαιτέρως ευφυή. Δεν σου παρέχει την ανωνυμία η κουκούλα σε κεφάλια 40-50 ανεγκέφαλων «συναγωνιστών». Θα βρεθεί συνεργός (στο έγκλημα), αλλά όχι…αμέμπτου ηθικής και μπεσαλής. Θα σε προδώσει ξερνώντας την αλήθεια και ο ηρωισμός σου θα καθίσει στο σκαμνί.
ΚΙ ύστερα; Ξανά φόβος και δέος να προσέλθει στη δουλειά του ο εργαζόμενος. Είναι κάποιας…διαλογής πολίτης και δεν το’ χει καημό να τον (προ)φυλάξει η Πολιτεία. Αλλού  στραμμένη η προσοχή της, για άλλους κι άλλες νοιάζεται και μεριμνά, με τα εντεταλμένα όργανα και τις ανησυχίες της. Κι αν θέλεις δείγμα γραφής της, δες, σκέψου και θυμήσου. Με όλες τις κυβερνήσεις και χωρίς η (εκάστοτε) αντιπολίτευση να προβάλλει…σθεναρή αντίσταση, πρώην, τέως και νυν πολιτικοί με χωροφύλακες ξοπίσω τους μη (μας) πάθουν κάτι κι ας είναι οι πρωταίτιοι της κατάντιας μας. Θεωρητικά και πρακτικά. Τους φυλάνε και οι δυνάμεις επαρκούν. Με τους φρουρούς, για τα μαγαζιά και τη βουλή, σε χορούς και πανηγύρια. Με φρουρούς (του δημοσίου) ακόμα και στα ακίνητα (διάβαζε βίλες τους κτηθείσες εν τη πολιτική).



ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ το Κράτος με τον «Ελληνικό Χρυσό». Μέτρησε η ζημιά, δεν μετρούν οι άνθρωποι. Ανησυχεί το Κράτος για την ψυχολογία των επενδυτών, δεν της καίγεται καρφί για την ασφάλεια των εργαζομένων για λογαριασμό του. Μόνο αν κάτι ακουστεί για «τρομοκράτες» βαράει συναγερμό. Και βγάζει με απόχη τους «τσαλακωμένους», μοστράρει τη φάτσα τους στο «γυαλί» και πάει για ύπνο. Συνεδρίασαν, όταν χρειάστηκε, οι εθνοπατέρες μας με τα ΜΑΤ ολόγυρά τους. Για την ασφάλεια και την…τιμή τους. Μη τους αγγίξει διαδηλωτής, ή τους πετάξει αυγά, μη τους πιάσει βόλι τρομοκράτη.
ΟΙ παραπανίσιοι στο δημόσιο απειλούνται με απόλυση-δεν είναι ώρα για απολύσεις. Οι «πρώην, τέως και νυν» είναι χορτάτοι από φρουρούς. Οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό Χρυσό κινδυνεύουν και η Πολιτεία δεν ευαισθητοποιείται, παραμένοντας στις επιλογές της. ΚΙ εμείς επιμένουμε. Να το σκεφθεί καλά η (συγ)κυβέρνηση. Να πάρει μέτρα περιφρούρησης των εργαζόμενων. Μας είναι πολύτιμοι όσο ο χρυσός, έναντι πολλών κίβδηλων και «παραχαραγμένων» του Κοινοβουλίου, με ανάμεσά τους κάποιους…ντενεκέδες.




Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: