2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

τσάμπα σας ταιζουν τ αφεντικά σας


OYTE MIA ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ
Για τις 12 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η δίκη των 35 συλληφθέντων συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ από το Μονομελές Αυτόφωρο στο οποίο είχαν μεταφερθεί το πρωί της Πέμπτης από τη ΓΑΔΑ.
Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε λόγω απουσίας μαρτύρων- υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας. !!
δηλαδή πρέπει να τους προετοιμάσουν καλά τι θα πουν;
όσοι αντιστέκονται στην λαίλαπα αυτή που βιώνει ο Ελληνικός λαός είναι αξιέπαινοι απο όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχονται! Μέχρι τώρα έχουν περάσει μέτρα καρμανιόλα και την έχουν βγάλει καθαρή στηριζόμενοι στους πραιτοριανούς της εξουσίας(ΜΑΤ) οι οποίοι "πραιτοριανοί" με υπερβάλλοντα ζήλο φροντίζουν να εξουδετερώνουν κάθε μορφή αντίστασης!
και όποιος συλλαμβάνεται φορτώνεται με δέκα στημένες κατηγορίες..για να μη ξαναμιλήσει
η προβοκάτσια μας αφορά όλους γιατί  αύριο θα επεκταθεί σε όλους τους χώρους,και στο δικό μας
οι φωτο 
Είναι τραβηγμένες από το ίδιο σημείο και «ω του θαύματος» στις δύο δεν υπάρχει καμία σπασμένη πόρτα ενώ στις άλλες δύο εμφανίζεται. Στις δύο το φωτιστικό είναι όρθιο και «ω του θαύματος» στις άλλες δύο είναι πεσμένο. Στις δύο οι καρέκλες είναι μέσα στο γραφείο του υπουργού και «ω του θαύματος» στις άλλες δύο έχουν ριχτεί στην πόρτα ώστε να δίνεται εικόνα μάχης.


στην πρώτη  οι δήθεν βανδαλιστες τα έσπασαν όλα από οργή..αλλά εξαίρεσαν το pc και το τηλέφωνο του υπουργού ....
ήταν καλά παιδιά
O SKAI  έβγαλε την προπαγάνδα με Ευαγγελάτους και Πορδοσαλτηδες,και πιστό σκυλάκι ακολουθεί το mega
μάλιστα ο skai έβαλε στην ανάρτηση με τις φώτο να σχολιάζουν εκατοντάδες με στημένα σχόλια ύβρεων για το ΚΚΕ που κάνουν μπαπ απο μακριά οτι είναι πληρωμένα,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
ΑΝ παρατηρήσετε δεν αναφέρουν τίποτα τελευταία όλα ΑΥΤΑ  τα κανάλια πλέον για αυτοκτονίες όπως του Βαγγέλη Σταμούλια
και από το ΕΣΡ 
 Απαγόρευσε τα τηλε-ρεπορτάζ για φτωχούς!!!

Magical Snap - 2013.01.31 21.21 - 003
Magical Snap - 2013.01.31 21.21 - 002

Magical Snap - 2013.01.31 21.21 - 004

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια Νέας δίκης για την ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, πακέτο με άλλες υποθέσεις - 24η συνεδρίαση, Τετάρτη 30.1.13

Η συνεδρίαση ξεκίνησε γύρω στις 11πμ, για να μη χάσουν οι κατηγορούμενοι το επισκεπτήριο της Τετάρτης, ενώ ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Π. Μαντούβαλος και οι συνεργάτες του δεν τόλμησαν να εμφανιστούν, μετά το στραπάτσο που έπαθε στην απόπειρά του να προβοκάρει τους κατηγορούμενους. Εξετάστηκαν εφτά μάρτυρες του κατηγορητηρίου, τρεις από την υπόθεση των βομβοδεμάτων (βούλευμα 208) και τέσσερις από την υπόθεση του Βόλου (βούλευμα 207), ενώ στην επόμενη συνεδρίαση θα συνεχιστεί η εξέταση των μαρτύρων του βουλεύματος 207.

Από την εξέταση των μαρτύρων για την υπόθεση των βομβοδεμάτων, σε σύγκριση με τις προανακριτικές τους καταθέσεις στο άντρο της Αντιτρομοκρατικής, προέκυψε αυτό που φωνάζουν οι συνήγοροι υπεράσπισης σ’ όλες τις τρομοδίκες. Οτι οι μηχανισμοί καταστολής επιδιώκουν συστηματικά να κατασκευάσουν ψευδομάρτυρες, προκειμένου να ενισχύσουν τα σαθρά κατηγορητήριά τους. Για παράδειγμα, μάρτυρας παραδέχτηκε, μετά από ερώτηση συνηγόρου υπεράσπισης, ότι παρέμεινε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής τέσσερις ολόκληρες ώρες, για να δώσει μια κατάθεση που κράτησε μερικά δεκάλεπτα! Οι λόγοι είναι προφανείς. Ηθελαν να προετοιμάσουν τη μάρτυρα, πριν την εισάγουν στο «χειρουργείο».

Στην υπόθεση του Βόλου, από τους τέσσερις μάρτυρες που εξετάστηκαν οι τρεις ήταν για το σπίτι της οδού Σαπφούς στην Καλλιθέα και ένας ασφαλίτης της Αντιτρομοκτρατικής, που έπαθε… καθολική αμνησία. Κατά την εξέτασή του από τους συνηγόρους υπεράσπισης και τον Χρ. Τσάκαλο δε θυμόταν τίποτα και παρέπεμπε συνεχώς στον προϊστάμενο του τμήματος Χαρδαλιά.

Από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας αποκαλύφτηκε, ότι κλήθηκε τρεις φορές στην Αντιτρομοκρατική, έδωσε τρεις καταθέσεις, ενώ και τις τρεις φορές του επεδείκνυαν τις ίδιες φωτογραφίες,προκειμένου να του αποσπάσουν αναγνώριση!

Το στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής ισχυρίστηκε ότι κλιμάκιο της υπηρεσίας του πήγε στο Βόλο δύο φορές (στις 9 και στις 11 Μάρτη του 2011), προκειμένου να παρακολουθήσει ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και την είσοδο μιας πολυκατοικίας, αλλά το μόνο που έκανε και τις δύο φορές ήταν να μαζέψει τρεις σακούλες σκουπιδιών και να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου τις παρέδωσε στην υπηρεσία! Προφανώς, μάζευαν τα σκουπίδια, μήπως βρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό για έρευνα DNA. Μετά από τρεις μέρες, στις 14 Μάρτη του 2011, μπήκαν στα διαμερίσματα και έκαναν συλλήψεις. Θυμίζουμε ότι οι μηχανισμοί καταστολής εφάρμοσαν την ίδια πρακτική που είχαν εφαρμόσει και στο σπίτι του Χαλανδρίου, που το χαρακτήρισαν γιάφκα της ΣΠΦ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Φρ. Ραγκούσης υπέβαλε συγκεκριμένα αιτήματα, που αφορούν την κλήση αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής ως μαρτύρων, την προσκόμιση πειστηρίων και την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση μαρτύρων. Συμπληρωματικά, δήλωσε ότι θα υποβάλει τα τελευταία αιτήματα μετά την κατάθεση του τμηματάρχη της Αντιτρομοκρατικής Χαρδαλιά.

ΥΓ: Κατά τη διάρκεια της εξέτασης μαρτύρων πήρε το λόγο το μέλος της ΣΠΦ Μιχάλης Νικολόπουλος και κατήγγειλε, ότι εκείνη την στιγμή η γραμματέας του τρομοδικείου δεν κρατάει πρακτικά, γεγονός που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ανάγκη για επίσημη μαγνητοφώνηση και απομαγνητοφώνηση των πρακτικών της δίκης. Η πρόεδρος αιφνιδιάστηκε από την αποκάλυψη, αλλά αρνήθηκε να δώσει εντολή στη γραμματέα να διαβάσει τι κατέγραψε από την εξέταση των μαρτύρων, γεγονός που θα επιβεβαίωνε τη βασιμότητα της καταγγελίας.

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 4 Φλεβάρη.


Εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ - Κυκλοφορεί κάθε Σάββατο

http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=18497&cat_id=70&pos=5