2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ρε αϊ σιχτίρ παλιολεχρίτες! "Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός" δήλωσε ο ΓΓ του υπουργείου Οικονομικών

Που την πάτε ρε μάγκες τι δουλειά τελικά;
Γιατί συνεχίζετε να προκαλείτε ξεδιάντροπα τον κόσμο;
Ελόγου σου κύριε Γ.Γ. πόσα χλαπακιάζεις από τον κρατικό κορβανά για να λες αυτές τις μπαρούφες;
Εχετε πάρει χαμπάρι μωρέ τι γίνεται έξω από τη γυάλα σας;
Τι είναι αυτό που σας κάνει να μην φοβάστε τη λαϊκή οργή;
Εχετε ξεθεμελιώσει τα πάντα από την Υγεία  μέχρι την Παιδεία,περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν τα βασικά για να επιβιώσουν κι άλλοι τόσοι ζουν στο όριο της φτώχειας και σεις επιμένετε να παίζετε με τις αντοχές του Ελληνικού λαού,που ένα σπίρτο χρειάζεται για να μπουρλωτιάσουν τα πάντα απ' άκρου σ' άκρη.
Μαζευτείτε γιατί σε λίγο θα είναι πολύ αργά για όλους μας και να ξέρετε πως στα ελικόπτερα ελάχιστοι χωράνε!
Ζείδωρον

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

"Ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός" 
- Ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών, το δήλωσε αυτό στην γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιρειών

- Του φάνηκαν πολλά τα 586 ευρώ κατώτατος μισθός για τους άνω των 25 και τα 511 για τους κάτω των 25

- Η δήλωση του Γιώργου Μέργου έρχεται λίγες ημέρες μετά την συζήτηση για αλλαγή του απεργιακού νόμου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Την ώρα που κοινωνικές ομάδες βράζουν και κάποιοι είναι και στους δρόμους (βλέπε αγρότες).
Την ώρα που μόνο γκάφα μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός ότι κάποιοι στην κυβέρνηση σκέφτηκαν να αλλάξουν το νόμο για τις απεργίες, έρχεται ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών και κάνει μια δήλωση που μόνο εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, είπε ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός!

"Στην Ελλάδα το μοναδιαίο κόστος εργασίας έχει μειωθεί, αλλά ο κατώτερος μισθός είναι ακόμη υψηλός και επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας", είπε ο κ. Γιώργος Μέργος του οποίου προφανώς του φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ που είναι ο κατώτατος μισθός σήμερα για τους άνω των 25, ενώ για τους κάτω των 25 ετών συρρικνώνεται στα 511 ευρώ.


update:Γύρω στις 19:00 απόψε όταν έγιναν γνωστές ευρύτερα οι θέσεις του κυρίου Μέργου,που προκάλεσαν αγανάκτηση σε κόμματα και κοινωνία, οι Στουρναροβρούτσηδες άρχισαν να τα μαζεύουν λέγοντας πως δεν υπάρχει θέμα κατώτατου μισθού.

Τώρα ποιος τους πιστεύει είναι άλλου παπά ιστορία.

update:Μετά το "ξύλο" που έφαγε από τους Κυβερνητικούς αξιωματούχους,περίπου στις 20:30, τα "μαζεύει" ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Μέργος, σε ότι αφορά τις δηλώσεις ότι ο κατώτατος μισθός είναι σε υψηλά επίπεδα, τονίζοντας ότι απομανώθηκε ένα απόσπασμα των δηλώσεών του με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

"Σε ομιλία μου σήμερα, στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών, παρουσίασα τις προσωπικές μου απόψεις για το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας. Από ολόκληρη την ομιλία, απομονώθηκε ένα απόσπασμα που παρουσίασε στοιχεία της Eurostat για το επίπεδο του κατώτατου μισθού στις χώρες της Ευρώπης", αναφέρει ο κ. Μέργος.

"Ουδέποτε ζήτησα μείωση του κατώτατου μισθού. Οι μισθοί στην Ελλάδα, μετά την δημοσιονομική προσαρμογή των τελευταίων ετών, έχουν μειωθεί πάρα πολύ και είναι ήδη σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στην ομιλία μου, αναλύω το πώς η ανταγωνιστικότητα θα πρέπει να προέλθει από βελτίωση της παραγωγικότητας του συνολικού συστήματος και όχι από άλλη μείωση μισθών. Αυτό δυστυχώς αποσιωπήθηκε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις", επισημαίνει.

Εν τω μεταξύ από του Μαξίμου εκδόθηκε απαγορευτικό δηλώσεων από τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων.
http://zeidoron.blogspot.gr/

GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Αφού ο κατώτατος μισθός είναι υψηλός να τον δώσουν σ' αυτόν και όλα τα άλλα καθάρματα, για να ευτυχήσουν!