2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ BROOKINGS

οι διάλογοι πέρα απο την σάτιρα είναι πραγματικά αυτά που είπε 
Τα πράγματα ειναι φανερά Τσιπρας με δολάριο και Αμερική
και πασοκονΝΔημαραιοι με Μερκελ και ευρώ! Και τα αφεντικά πάντα τα ίδια: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!! Διαλεχτεεεεεεεε!
όλη την ομιλία θα την βρείτε εδώ



GoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

12 σχόλια:

Πατριωτικό Μέτωπο είπε...

Tον «ριζοσπάστη» Τσίπρα, ο οποίος οσονούπω καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στον Uncle Sam και στο περίφημο ίδρυμα Brookings, μετά φυσικά από τα χαμόγελα και το… κλείσιμο ματιών με νόημα, με τους «χασάπηδες» Γερμανούς.

Το Brookings, είναι ένα υποτιθέμενο ιδιωτικό ίδρυμα, του οποίου πρόεδρος του διοικητικού του συμβουλίου είναι ο Τζον Θόρτον, πρόεδρος της Goldman Sachs. Σε αυτό το ίδιο το Brookings κλήθηκε και ο Παπανδρέου-ΓΑΠ, πριν γίνει πρωθυπουργός καθώς και πολλοί άλλοι «Έλληνες» πολιτικοί. Ένα ίδρυμα που συνδέεται άμεσα με τον Σόρος, την παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων, τον Ροθτσιλντ, τον Ρόκφελερ και όλο τον πυρήνα του βαθέως βορειαμερικανικού κράτους, που ακούει στο όνομα USA Administration. Ένα ίδρυμα στο διοικητικό συμβούλιο του οποίο είναι μέλη άτομα άμεσα συνδεδεμένα με χρηματοπιστωτικά συγκροτήματα της Τουρκίας, ο πρόεδρος της Νάϊκ, (έχει καταδικαστεί πάνω από 20 φορές στα αμερικανικά δικαστήρια για παιδική εργασία και για εξόντωση εγκύων γυναικών που εργάζονταν στα εργοστάσια του στο Μπαγκλαντές, την Ινδία και αλλού), η πρόεδρος του τμήματος της Goldman Sachs για τις παγκόσμιες αγορές, ο ειδικός της Pepsi co για τις σχέσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ένας διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, ο Μάριο Ντράγκι, πρόεδρος της Ε.Κ.Τ. κλπ κλπ λουλούδια της παγκοσμιοποίησης.

Σε αυτό το «περιβόλι» της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων, κατέθεσε/καταθέτει τα διαπιστευτήριά του ο νέος Κωλέτης, (ή Μαυροκορδάτος αν προτιμάτε ο «εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός»), Αλέξης Τσίπρας. Επιβεβαιώνοντας πως σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα, από την δολοφονία του μοναδικού Έλληνα πολιτικού αυτού του τόπου, του Ιωάννη Καποδίστρια, και την επικράτηση του θλιβερού φαναριώτη Μαυροκορδάτου και του άθλιου γιατρού του Αλή Πασά Κωλέτη, δεν άλλαξε τίποτε.

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

ΘΑ δημοσιευτεί το πρωί αυτούσιο ολο το άρθρο εμείς δεν φιμώνουμε καμία φωνή απο κανένα κίνημα αλλά έλεος με τους προδότες

marianaonice είπε...

Έχει ήδη δημοσιευτεί νομίζω σε προηγούμενη ανάρτηση από Μπουμπουλίνα. Έχει όλη την ομιλία.

Aνεμος είπε...

μάλλον ενοουν οι ενωμένοι την ανάρτηση του όπως κα να έχει είναι αποκαλυπτικό
γα@@@@@@@ω αριστερούς γιαλαντζι του κώλου και ας με σβήσουν οι ενωμένοι
και εσάς στρατιωτακια σας έστελναν καραβακια στην γάζα δήθεν αντιιμπεριαλιστες α ρε θυματα

Ανώνυμος είπε...

«Ο θαυμασμός και η εμπιστοσύνη που έδειξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική Ομπάμα, μπροστά στην επιχειρηματική και πολιτική ελίτ των ΗΠΑ, αποκαλύπτει πόσο ψεύτικα και υποκριτικά ήταν τα όποια ριζοσπαστικά συνθήματα, όπως ακύρωση μνημονίων και δανειακών συμβάσεων, που χρησιμοποίησε πριν τις εκλογές και για ποιο σκοπό.

Όταν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεδιάντροπα και φανερά δίνει αυτά τα διαπιστευτήρια στους εκπροσώπους των αμερικανικών μονοπωλίων, τότε ο καθένας μπορεί να σκεφτεί και να καταλάβει τι είδους συζητήσεις γίνονται και τι είδους υποσχέσεις δίνονται, πίσω από τις κλειστές πόρτες και τις μη δημόσιες συναντήσεις».

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

«Οι τράπεζές μας δεν μπορούν ούτε να δανειστούν ούτε να δανείσουν», τόνισε ο κ. Τσίπρας σημειώνοντας ότι «την ίδια στιγμή, το χρεοκοπημένο κράτος μας δανείζεται χρήματα από την Ευρώπη και το ΔΝΤ εκ μέρους των τραπεζών, αλλά αυτά τα κεφάλαια εξαφανίζονται στις μαύρες τρύπες των τραπεζών;;
πόσα εκατομμυριάκια έχουν πάρει για επισφαλιες ;
δανείζονται και δεν δανείζουν ενοεις
σε βλέπω πάλι 3% μέχρι εκεί είσαι και με τα λαμογια που έχεις μπλέξει
άρα αντιιμπεριαλισμός υπάρχει; και από ποιους στο κόμμα σου;
πόσοι βουλευτές απο το κόμμα σου συμμετείχαν σε ακτιβισμούς στην γάζα;
άραγε γιατί;
Ισραήλ και Αμερική δε καταγγελναν;
για χαρά σου Βενετιά

irizaar είπε...

και τα κομματόσκυλα του ξύριζα (όχι όμως και οι αγνοί αγωνιστές που υπάρχουν μέσα στο κόμμα) δεν το θίγουν το θέμα καθόλου. μια ματιά στο φατσοβιβλίο και το μόνο που ασχολούνται είναι οι παπαριές Δένδια για το Διαμαντόπουλο, σε σημείο να απορείς μήπως ο Δένδιας επίτηδες προβόκαρε με το θέμα Διαμαντόπουλου για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την επίσκεψη του Αλέξη στο αφεντικό

marianaonice είπε...

@ irizaar
Οφείλω να πω ότι πολύ με προβλημάτισε η τελευταία σου επισήμανση. Τίποτε δεν αποκλείεται... όλοι αυτοί ανεξαρτήτως χρώματος εξυπηρετούν τα ίδια αφεντικά και έχουν τα ίδια σχέδια για τον Ελληνικό λαό. Επομένως πολύ πιθανόν η κινήσεις Δένδια με το μονταρισμένο βίντεο να αποσκοπούσαν να μας πλασσάρουν άλλη μία πιπίλα για να πιπιλάμε και να μη γκρινιάζουμε με όσα αποκαλυπτικά συμβαίνουν ολοφάνερα μπροστά στα μάτια μας!!

marianaonice είπε...

*διόρθωση
οι κινήσεις ήθελα να πω αλλά ο δαίμων του διαδικτύου κατέγραψε η αντί οι

irizaar είπε...

@marianaonice το θέμα της Ζωής Γεωργαντα και τη ελστατ ποιος θέλει να το θαψει; ακούσαμε τίποτε στα μμε;

marianaonice είπε...

@irizaar
Νομίζω ότι οι κολλητοί ΓΑΠ σίγουρα θελουν να το θάψουν χωρίς να αποκλείονται κι άλλοι από ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ και αριστερά γενικά που τζιράρισαν λεφτά στη χρεωκοπία της Ελλάδας! Η βρωμιά δεν έχει χρώμα, είναι πάντα μαύρη. Πάντως δεν άκουσα κάτι το ιδιαίτερο στα ΜΜΕ