2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αθώος, αλλά σκληρά τιμωρημένος, ο Αντ.Τσιπρόπουλος και το #blogme


Ο κος Θωμάς Τζήρος, πληροφορικός, ενεργός blogger σχολιάζει σχετικά: 
«Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι δικαιώθηκε ένας άνθρωπος που ταλαιπωρήθηκε 6 χρόνια για μια παράλογη κατηγορία, την οποία άσχετοι με την τεχνολογια δικαστές και ανακριτές του προσάψανε. Η δικαίωση θα μπορούσε να έρθει, κατά την άποψή μου, μόνο αν ο κ.Λιακόπουλος, αλλά και οι εμπλεκόμενοι δικαστικοί, αναλάμβαναν την υποχρέωση να αποζημιώσουν τον Τσιπρόπουλο για την άδικη ταλαιπωρία του αλλά και την ασχετοσύνη τους. Ίσως την επόμενη φορά, αν υπάρξει, να ρωτήσουν κάποιον σχετικό πριν αποφασίσουν να σύρουν κάποιον στα δικαστήρια. Η, χαλαρή, κοινότητα των blogger έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά αλλά, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να αντέξει στο χρόνο. Ποιός άλλωστε μπορεί, εκτός από τους επαγγελματίες της Δικαιοσύνης; 

Νομίζω ότι το κυριότερο που μένει από αυτή την υπόθεση είναι το πόσο θα πρέπει να αναμορφωθεί το δικαστικό μας σύστημα, οι δικαστές, ισως και οι νόμοι, έτσι ώστε να ακολουθούν την εξελιξη της κοινωνίας, της ίδιας της ζωής.», καταλήγει ο κ. Τζήρος από τους πρωτεργάτες του freebloggersgr

«Ο ναπολεοντισμός, ο αναχρονισμός, η ανεπάρκεια, η αμορφωσιά, η ανοργανωσιά, ο παραλογισμός, ο κουτσαβακισμός και κάθε λογής παρατράγουδο από τη μια όσο και η διαπλοκή και ο απροκάλυπτος δόλος από την άλλη, είναι τα στοιχεία που συναρθρώνουν εδώ και πολλά χρόνια το status-quo αυτής εδώ της χώρας.

όλο το άρθρο εδώ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

και δεν είναι ο μόνος που καταταλαιπωρήθηκε από το ναπολεοντισμό, τοω αναχρονισμό, την ανεπάρκεια, την αμορφωσιά, την ανοργανωσιά, τον παραλογισμό, τον κουτσαβακισμό και κάθε λογής παρατράγουδο από τη μια όσο και τη διαπλοκή και τον απροκάλυπτος δόλο από την άλλη.