2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η Λούκα Κατσέλη έθεσε "βέτο" στον Τσίπρα για να μην παραπεμφθεί ο Παπανδρέου... ;;


Αν αληθεύει το άρθρο απο το press τότε Είναι και η Λούκα στην ....δέκατη τρίτη ...συνιστώσα; Εκείνη που περιλαμβάνει τα ορφανά του Άκη Κοτσακά, Χωραφά, Φωτοπουλαίους, Ξενογιανακοπουλες,  και τις ... λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις; τους υμνητές των μνημονίων;
Μάλλον με αυτούς θα καεί άμεσα.. ο Τσιπρας.
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ:
Εκτός από τους άλλους λόγους και αιτίες, ένα από τα πρόσωπα που, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, επηρέασαν καθοριστικά τον Αλέξη Τσίπρα στην απόφασή του να μη ζητήσει παραπομπή του Γ. Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ ήταν και η Λούκα Κατσέλη.
Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που υπήρξε στενή συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου και τώρα είναι σε ανοικτή γραμμή με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και επεξεργάζεται το οικονομικό πρόγραμμά του, εξέφρασε την κατηγορηματική της αντίθεση στην ποινική ενοχοποίηση του πρώην πρωθυπουργού. Και ένα από τα επιχειρήματά της ήταν ότι σε μια τέτοια περίπτωση όσοι συμπορεύτηκαν με τον Γ. Παπανδρέου, όπως η ίδια, στην πρώτη φάση της κυβερνητικής θητείας του, θα έχουν πρόβλημα να υποστηρίξουν πλέον ανοικτά τον ΣΥΡΙΖΑ.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: