2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Υπουργείο προστασίας του ΠΡΟΔΟΤΗ



Μόλις επέστρεψα από το αστυνομικό τμήμα, πήγα στον διοικητή να μου πει τι σκοπεύουν να κάνουν με την υπόθεση της σύλληψης των βουλευτών που στις 14.01.2013 ψήφισαν υπέρ της παράδοσης της εθνική κυριαρχίας της χώρας. Η επίσημη απάντηση είναι: ΔΕΝ θα επιληφθούν οι συνεργοί, συνυπαίτιοι, δεν θα ενεργήσουν τα νόμιμα προκειμένου να συλληφθούν με αυτόφωρη διαδικασία οι βουλευτές!! Την ευθύνη τους την πάσαραν στον εισαγγελέα!!!!!!!! (Για να την πασάρει μετά κι αυτός με τη σειρά του στη βουλή!!!!!!!)
Την ώρα που στα ΦΕΚ -νόμοι του κράτους- αναγράφεται Βερολίνο, κι όχι Αθήνα, την ώρα που οι προδότες υπέγραψαν υπέρ της παράδοσης της χώρας στον εχθρό δίχως πόλεμο κι άνευ όρων, τα όργανα του νόμου πετάν το μπαλάκι της ευθύνης για την τήρηση και την επιβολή των νόμων του Συντάγματος ο ένας στον άλλον. Για να καταλήξει να μην την έχει κανείς!!!!
Από την στιγμή που δεν αναλαμβάνει κανείς αρμόδιος την ευθύνη, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ να επιβάλλω εγώ, ως Ελληνίδα πολίτης, με κάθε τρόπο την έννομη τάξη!!
Με υποχρεώνει το Σύνταγμα της Ελλάδος, με διατάζουν οι αγωνιστές που πάλεψαν για την λευτεριά, με εξαναγκάζει και η συνείδησή μου να τηρήσω τις αξίες μου περί ηθικής και δικαίου. Είναι χρέος μου. Θάνατος στους προδότες!!!!
Κι επειδή κάποιοι μου λένε ότι την πρόθεσή μου αυτή δεν θα ‘πρεπε να την δηλώνω ανοιχτά, έχω να απαντήσω: ΕΓΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ;;;;;; Αυτοί είναι οι παράνομοι (κατέλυσαν το Σύνταγμα), αυτοί είναι οι προδότες (ξεπούλησαν την χώρα), αυτοί είναι οι εγκληματίες (έστειλαν τόσους συνανθρώπους μου στον τάφο), ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Ετοιμάζεται και η λίστα με τις διευθύνσεις των κατοικιών προδοτών, συγγενών τους και παρατρεχάμενων, η οποία μόλις ολοκληρωθεί θα αποσταλεί για δημοσίευση. Προς πάσα χρήση.
(Σαν καλός τρομοκράτης έφτιαξα και προκήρυξη -συνημμένα.)

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!  

3 σχόλια:

Αθηναίος είπε...

Μαζί σου!!!
Αν θέλεις βοηθό... φώναξέ με!!!
Με σπρώχνουν αλλά δεν θα πηδήξω από το μπαλκόνι!!!
Θα σπρώξω κι εγώ!!!!

Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα πλέον. Μας τα πήραν όλα!!

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Aνεμος είπε...

καταλαβαίνω την οργή σου αλλά οι λύσεις είναι πολιτικές
δεν καταλαβαίνουν την απόγνωση του κόσμου , τόσο πια που τα λόγια δεν τον αγγίζουν
υπομονη

marianaonice είπε...

Η οργή είναι δεδομένη!
Το καζάνι βράζει κι ο ατμός γυρεύει να εξατμιστεί.
Όμως η βία είναι δικό τους προνόμιο δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να την υιοθετήσουμε!
Η λύση θα έρθει με την αλλαγή πρώτα του εαυτού μας. Με την απαίτησή μας να τηρηθεί η νομιμότητα και να δικαστούν όσοι έφταιξαν με βάση τους νόμους.
Πιστεύω ότι δεν πρέπει να προτρέπουμε σε βία Στεφανία γιατί αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον μας. Εκτός από τον κίνδυνο ενός εμφυλίου που ποτέ δεν ωφέλησε ούτε το νικητή ούτε τον ηττημένο πρωτίστως τους δίνουμε άλλοθι για να επιβάλλουν ακόμη μεγαλύτερη τρομοκρατία και καταστολή στο όνομα δήθεν της προστασίας της δήθεν "δημοκρατίας" τους από την "τρομοκρατία" των πολιτών...
Η λύση πρέπει να είναι πολιτική και κυρίως ανθρωποκεντρική! Κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι φουσκωμένοι τενεκέδες θα ξεφουσκώσουν στα μάτια όλων μας και θα συρρικνωθούν από μόνοι τους.
Υπομονή και ακμαίο ηθικό. Καλά κάνεις και απαιτείς από τα Αστυνομικά Τμήματα να τηρηθούν οι νόμοι... κάποια στιγμή θα γίνει...θα το δεις...