2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

«Εκατό άνθρωποι έκαναν κατάχρηση εξουσίας και τώρα το πληρώνουμε όλοι»



«Φυσικά και ονειρεύομαι. Ζει κανείς μόνο μ’ έναν ξερό μισθό;»
Ο παραπάνω στίχος της Κικής Δημουλά στην Ελλάδα τού σήμερα, όπου ακόμη και ο ξερός μισθός μοιάζει με όνειρο, ενώ το όνειρο μοιάζει το πιο χρεοκοπημένο απ' όλα τα περιουσιακά μας στοιχεία, φαντάζει επίκαιρος όσο ποτέ. Πιο επίκαιρο από ποτέ, όμως, είναι συνολικά και το έργο της, γι' αυτό και τα ποιήματά της βρίσκουν τον δρόμο τους μέσα από ξενόγλωσσες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο.
Στην Ελλάδα επικρατούν το σκοτάδι και το χάος» σχολίασε μεταξύ άλλων η ποιήτρια, όταν ο δημοσιογράφος Ράσελ Ντονάντιο της ζήτησε να περιγράψει την κατάσταση στην Ελλάδα, για το σήμερα της Ελλάδας; Η ποιήτρια πιστεύει ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα, ενώ αναφέρεται και στο γεγονός ότι έχει υποστεί μειώσεις η σύνταξή της, όπως και στο σύνολο των Ελλήνων συνταξιούχων. «Εκατό άνθρωποι έκαναν κατάχρηση εξουσίας και τώρα το πληρώνουμε όλοι» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα κι απ’ ό,τι ήταν την περίοδο της Χούντας. Επί Χούντας υπήρχε αυστηρή επιτήρηση και διώκονταν οι αριστεροί. Σήμερα διώκονται όλοι."


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: