2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Δεν θέλω να δικαστούν, θέλω να πεθάνουν



Πριν μπω στο κυρίως θέμα, να πω κάτι υποχρεωτικό. Το ίντερνετ έχασε την αρχική του δύναμη, δεν είναι πλέον το όπλο μας στον αγώνα. Οι μισοί πολίτες δεν έχουν πρόσβαση, από τους υπόλοιπους μια μεγάλη μερίδα απηύδησε με τα λόγια και ψάχνεται στην πράξη, και μένουν αυτοί οι λίγοι που το χρησιμοποιούν για να λεν τα βαρύγδουπά τους και να τους επευφημούν καμιά δεκαριά γνωστοί. Αυτό χρειάζεται να το γνωρίζουμε για να μην βγάζουμε συμπεράσματα από ό,τι λέγεται στο fb. ΔΕΝ είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα. (Το αντίθετο θα έλεγα, είναι το πιο ασήμαντο.)
Πάμε τώρα στο θέμα. Από τις αναρτήσεις βγάζω το συμπέρασμα ότι η πλειοψηφία έβαλε αποκωδικοποιητή. Ήτοι: βλέπει τηλεόραση. Πώς το συμπέρανα; Το «η βία είναι προβοκάτσια για αποπροσανατολισμό» παίζει παντού!!!! Είναι όμως κάτι που ΑΥΤΟΙ λένε!!!!
Υπάρχουν δύο πραγματικότητες. Η μία είναι αυτή που οι βάρβαροι αντιλαμβάνονται ή/και θέλουν να μας περάσουν, και η 2η είναι αυτή που υπάρχει.
Με παράδειγμα. ΑΥΤΟΙ είδαν ότι με τη στάση του συριζα υπέρ των καταλήψεων, έχασαν οπαδούς…….. Πώς το μέτρησαν αυτό; Ποιους ρώτησαν; Εγώ είδα ότι υπέρ των καταλήψεων τάχθηκε όλος ο κόσμος!! Δες πόσοι κατέβηκαν στη διαμαρτυρία, και φυσικά δεν κατέβηκαν μόνο οι αναρχικοί, αλλά όσοι είναι υπέρ των καταλήψεων.
(Και μην μου πεις ότι ήταν λίγοι, διότι για το συνολικό πρόβλημα της χώρας δεν μπορεί να μαζευτεί ούτε ο μισός κόσμος απ’ αυτόν. Και δεν κατεβαίνουμε όχι επειδή ευχαριστιόμαστε τον βιασμό αλλά επειδή δεν φέρνει αποτέλεσμα η διαμαρτυρία. Αλλά είναι ένα άλλο θέμα αυτό.)
Και πάω τώρα στο ζητούμενο. Τελευταία έχουμε το θέμα με τις επιθέσεις….. Όποιον πολίτη και να ρωτήσεις χαίρεται!!!! Κι όχι μόνο χαίρεται αλλά είμαστε σχεδόν όλοι έτοιμοι να φτιάξουμε βόμβες!!!!!!
Και βλέπεις ΑΥΤΟΥΣ να λένε «συμφέρει την κυβέρνηση η βία» (;;;;;;;;;;) Με ποιον τρόπο ακριβώς την συμφέρει δεν έχω καταλάβει.
Εγώ ξέρω φίλε μου ότι η πλειοψηφία των πολιτών θέλει να τους γαμήσουμε την μάνα!!! Πρόσεξε, δεν θέλουν αγιοσύνες, κρεμάλες θέλει ο κόσμος, ήτοι: ΒΙΑ!!!!! Αίμα, σφαγή!!!!
Κλείνοντας… Δηλώνω χαζή, αποπροσανατολισμένη, χειραγωγίσιμη, αλλά είμαι έτοιμη να γίνω τρομοκράτης!!!! Δεν θέλω να δικαστούν, θέλω να πεθάνουν!! Επίσης θέλω να μην ξέρουν ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος, έτσι, μέχρι να πεθάνουν να βασανιστούν!!
Υ.Γ. «Κακή η βία», «αντιδημοκρατική η βία»… Να πάτε να τα πείτε σ’ αυτούς που πολέμησαν για την λευτεριά!!!! Στον πόλεμο δεν παρακαλάς, πολεμάς!!!
Υ.Γ.2 (κλεμμένο) «Θέλω να θυμίσω σε όλους πως ο εθνικός ύμνος της χώρας μας ξεκινάει με τον στίχο «Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή». Ξέρετε, το σπαθί αυτό -στο οποίο αναφέρεται ο ποιητής- δεν έκοβε χόρτα. Έκοβε κεφάλια.»

GoPetition 
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Αθηναίος είπε...

Μαζί σου Στεφανία!
Έχεις απόλυτο δίκιο!
Στον Πόλεμο δεν παρακαλάς, πολεμάς!!!
Και τώρα έχουμε Πόλεμο!!!

Δεν θέλω να δικαστούν!
Θέλω να πεθάνουν!
Δεν θέλω να πεθάνουν γρήγορα!
Θέλω να πεθάνουν αργά και βασανιστικά!!
Από πείνα!!!!!!

Aνεμος είπε...

εδώ αγαπητη καποια σχολια
όντως ειναι η δηθεν βια,μεσω απροπροσανατολισμου
παράδειγμα τωρα ολα τα καναλια παιζουν την δηθεν βια ολη μερα,και δεν ειπαν τιποτα για το δολοφονικο νομοσχεδιο που ψηφισαν
αν επαναλάβω το στερεότυπο η βια φερνει βια,θα γίνω γραφικός
με το ιντερνετ συμφωνώ
πολλοί δεν εχουν απο αγνοια,και απο οικονομικους πλεον λογους
μην ξεχνάς ομως οτι πέρσι απο το fb διοργανώθηκαν οι αγανακτισμένοι,που τελικά τους καπηλευτηκαν
επίσης συμφωνώ με το ρητό οχι λογια αλλά εργα
όσο και πάλι να φαίνεται γραφικό, εμείς τους ψηφίζουμε..
όντως χρειαζεται αλληλεγγυη,συμπνοια,και ομοψυχια
όσο για τους πολιτικους να ζησοουν με 400 ευρω το μηνα η τιμωρια τους