2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Οι μπάτσοι φταίνε που δεν έχουμε ρίξει ακόμα τη χούνταΣτην πολυκατοικία που μένει ο Παπούλιας, ολόκληρο το ημιυπόγειο είναι γιάφκα μπάτσων. Τον φυλάνε δε επί 24ώρου βάσεως και φυσικά τους πληρώνουμε εμείς (όπως και κάθε άλλη γιάφκα σε κάθε σπίτι & γραφείο προδότη). 
Ερώτηση: Αφού είναι νόμιμοι κι έχουν την συγκατάθεση του λαού για τις πράξεις τους, γιατί θέλει έκαστος μία κλούβα ως μόνιμο προσωπικό; 
Έχω να πω μόνο τούτο για «τους καημένους τους μπάτσους που κάνουν απλά τη δουλειά τους». Αυτοί φταίνε που δεν έχουμε ρίξει ακόμα τη χούντα. Δεν είναι απλά συνεργοί, είναι οι καθ’ όλα υπαίτιοι. Θα είχαμε προ πολλού τελειώσει με τους προδότες αν δεν τους φύλαγαν κι αν δεν έκαναν συλλήψεις. Αυτοί οι «καημένοι» για να διασφαλίσουν το δικό τους μεροκάματο, αφήνουν να ξεπουληθεί η χώρα.
Για τον αγώνα: Αφού τέλεψε και η κράτηση το μόνο που ένιωθα ήταν ένας κατάφωρος εμπαιγμός. Όταν έφεραν περιπολικό να μας συλλάβει είπα ότι δεν θα φύγω από εδώ παρά μόνο αν μου γίνει καταγγελία από τον προδότη. Μου απάντησαν ότι δεν χρειάζεται να το κάνει ο ίδιος, υπάρχει κι η αυτόφωρη διαδικασία. Μετά από 4 ώρες κράτησης αφεθήκαμε ελεύθερες, χωρίς να απαγγελθεί καμία κατηγορία. Όταν ζήτησα εξηγήσεις από τον μπάτσο που δεν ενεργεί τα νόμιμα (που δεν συλλαμβάνει τους προδότες, έχει ορκιστεί στο σύνταγμα, το έχουν καταλύσει κλπ) το μόνο που είχε να πει είναι ότι έχω δίκιο. Κι όταν του είπα δεν επιλαμβάνεστε μεταφέρετε σε μένα την ευθύνη επιβολής της νομιμότητας, μου απάντησε «να κάνετε όπως νομίζετε» (δις: τους πληρώνουμε αυτούς).


Εκτός όμως από την εμφανή πραγματικότητα (αυτή του εμπαιγμού) υπάρχει και μία κρυφή. Αυτό που πολύ θα θέλανε όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι να τιμωρείται ο κάθε αντιρρησίας για να μην παίρνουν θάρρος οι λοιποί. Αν όμως τιμωρήσουν κάποιον που προσπάθησε να υπερασπιστεί τα πάτρια, το πιθανοτερότερο είναι να πάθουν αυτό που απεύχονται. Ε, και μένουν κάνοντας.. ΤΙΠΟΤΑ!
Κλείνοντας… Η συνέπεια και η επιμονή θα φέρει τη νίκη. Μπορεί να φαίνεται ότι έχουν όλη τη δύναμη, μπορεί να κάνουν να φαντάζει κάθε αγώνας μάταιος, αλλά ουσιαστικά εμείς τους φοβερίζουμε!! Προβαίνουν σε παράνομες συλλήψεις για να μην φαίνεται η όποια αντίδραση. Δεν απαγγέλουν κατηγορίες για να μην τους έρθει μπούμερανκ. Αυτοί έχουν το πρόβλημα, όσους νόμους κι αν φτιάξουν δεν καταφέρνουν να νομιμοποιηθούν, αλλά/ΚΑΙ δεν έχουν άλλους τρόπους για να σταματήσουν την επιδρομή. 
Για να προλάβω το παραμύθι περί εμφυλίου επειδή κατηγορώ τους μπάτσους.. να πω κι ένα τελευταίο.. Ότι θα νικήσει ο λαός είναι το μόνο βέβαιο -νομοτελειακά. Θέλω να πας με τη φαντασία σου λίγο στο μέλλον, να πας στην εποχή που θα ‘χει ελευθερωθεί η χώρα… και.. απ’ όποια θέση βρίσκεσαι ΣΗΜΕΡΑ να δεις τον εαυτό σου τότε... 
Πού θα πας να κρυφτείς μπάτσε, εισαγγελέα, δημοσιογράφε, μαυραγορίτη, μιζαδόρε, τσιράκι των προδοτών;;; Δεν χρειάζεται να σε φάει κανείς, δεν θα έχεις τόπο να σταθείς.GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: