2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Δικαστική Αυγή

 
Τι ήταν αυτό που άλλαξε τη γνώμη του εισαγγελέα που το 2006 είδε ποινικές ευθύνες σε οκτώ μπάτσους για την κακοποίηση του φοιτητή Αυγουστίνου και πριν λίγες μέρες εισηγήθηκε την αθώωση των έξι εξ αυτών και την αναστολή των άλλων δύο, υιοθετώντας έτσι την αρχική εκδοχή πως ο φοιτητής κακοποιήθηκε από την... ζαρντινέρα;
Τι ήταν αυτό που τον έπεισε πως τελικά οι ζαρντινιέρες διακατέχονται από χρυσαυγίτικο μίσος και βιαιοπραγούν εναντίον όποιας φάτσας δεν τους αρέσει;
Τι ήταν αυτό που επηρέασε τη δικαστική του συνείδηση;
Όχι, αγαπητοί μου, δεν είναι ο χρηματισμός, δηλαδή η μίζα.
Ο δικαστής και ο εισαγγελέας δε χρειάζεται να τα αρπάξουν για να γίνουν προστάτες της αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.
Διότι απλούστατα το δικαστικό σώμα αποτελεί την πιο βρώμικη πλευρά ολόκληρου του συστήματος εξουσίας στην πατρίδα μας.
Ωχριούν μπροστά τους οι πολιτικοί αφέντες. Αυτοί είναι αναλώσιμοι. Φεύγουν κι έρχονται άλλοι ίδιοι.
Οι δικαστές όμως μένουν. Οι δικαστές είναι το κράτος.

Αν ο Άρειος Πάγος και το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαζαν πόρισμα ότι π.χ. το Μνημόνιο είναι παράνομο και αντισυνταγματικό, τότε αυτό δε θα είχε εφαρμοστεί ποτέ.
Αλλά το δικαστικό σώμα συνελήφθη πρόθυμο να εξυπηρετήσει την πολιτική και οικονομική εξουσία του τόπου.
Ο Άρειος Πάγος τη μια μέρα έβγαζε παράνομο το χαράτσι και την άλλη μέρα, με αντάλλαγμα την πλήρη ασυλία του δικαστικού σώματος από οποαδήποτε συμμετοχή στα οικονομικά και κοινωνικά βάρη που σηκώνουμε σχεδόν όλοι οι πολίτες της χώρας, έβρισκε το κατάλληλο προαποφασισμένο "παράθυρο" του νόμου προκειμένου να γίνει πράξη το θέλημα Σαμαρά.

Γιατί λοιπόν μας φαίνεται περίεργο που ο εισαγγελέας τελικά κατέληξε στην ενοχή της ζαρντινιέρας;
Γιατί μας φαίνεται περίεργο που το δικαστικό σώμα εξευτελίζει για άλλη μια φορά τη δημοκρατία;
Αυτή είναι η δουλειά του άλλωστε: να είναι το πιστό σκυλί των αφεντικών.
Μαντρόσκυλο, θα έλεγα!!

Ο Αυγουστίνος όταν χτυπήθηκε απήχθη κυριολεκτικά από τους ασφαλίτες, την ώρα που πολίτες που παρακολουθούσαν το περιστατικό επενέβαιναν απαιτώντας να μάθουν ποιοι είναι.
Αφού απήχθη και κρατήθηκε μυστικά ένα βράδυ χτυπημένος στο κρατητήριο, μεταφέρθηκε με κανόνες νονών της νύχτας (ξέρουν καλά απ' αυτά οι μπάτσοι) και απαγωγέων σε νοσοκομείο και στον Αυγουστίνο που επίμονα ρωτούσε να του πουν πού βρίσκεται, ο κάθε μπάτσος του απαντούσε ότι βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο.

Όλα αυτά, τα σκυλιά των δικαστικών εδράνων τα βρίσκουν απολύτως φυσιολογικά και δε συτνάσσουν κατηγορίες εναντίον κανενός!
Το ότι υπάρχει πλήρες βίντεο με την αναίσχυντη βιαιοπραγία και κακοποίηση του Αυγουστίνου από τα σκουλήκια της ασφάλειας μοιάζει επίσης φυσιολογικό!
Δέν ιδρώνει το αυτί κανενός όμως.

Όχι γιατί είναι κακοί άνθρωποι και δεν επιδεικνύουν "ανθρωπιά".
Αλλά γιατί αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος τους.
Πρέπει να το αντιληφθούμε καλά αυτό: οι δικαστές είναι οι θεματοφύλακες των πιο βρώμικων εξουσιών.
Ας μην περιμένουμε από αυτούς λοιπόν απολύτως τίποτα!
Ας μην επικαλούμαστε τη "Δικαιοσύνη" (εδώ γελάνε) για τίποτα. Είναι ανώφελο!
Κι όπως έγραφα και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν οι δικαστές απεργούσαν, να τους φτύσουμε όλοι αν τους πετύχουμε σε οποιαδήποτε κινητοποίηση.
Γιατί αυτοί, οι δικαστές, είναι τα σκυλιά, οι φύλακες των βρώμικων εξουσιών που καταστρέφουν τις ζωές μας.


Το δικαστικό σώμα είναι μια "Παράγκα", όπως αυτή που έχει αποκαλυφθεί επανειλημμένα πως λειτουργεί στη σκιά του επαγγελματικού αθλητισμού.
Και εκεί οι "δικαστές", στην προκειμένη περίπτωση οι διαιτητές, δε χρειάζεται απαραίτητα να τα αρπάξουν από κάποιον για να ευνοήσουν το μεγάλο αφεντικό.
Επειδή απλούστατα γνωρίζουν πως ο ρόλος τους είναι να ευνοούν το αφεντικό!
Τα αρπάζουν όταν πρόκειται για ήσσονος σημασίας υποθέσεις.
Για τις μεγάλες γνωρίζουν τί πρέπει να κάνουν προκειμένου να μην απορριφθούν από την κλίκα.
Έτσι λοιπόν κι οι δικαστές, κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο διαιτητεύουν την ελληνική δημόσια κι ιδιωτική ζωή.

Η κάθαρση, αν ποτέ γίνει, θα πρέπει να ξεκινήσει πρώτα από τους δικαστές.
Να ξηλωθεί αυτός ο βρώμικος ιστός που ενώνει και επιτρέπει τη συναλλαγή μεταξύ εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας.
Διότι, σύμφωνα με την αρχή της διάκρισης των εξουσιών του Μοντεσκέ, ο ρόλος της δικαστικής εξουσίας είναι να ελέγχει την τήρηση των νόμων από τις άλλες δύο (νομοθετική και εκτελεστική εξουσία) και να παρεμβαίνει όπου το κρίνει απαραίτητο.

Το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό του τάδε ή του δείνα δικαστή.
Είναι συνολικό και αφορά σύσσωμη την τάξη αυτήν.
Άλλωστε όποιος δικαστής δεν ήταν σαν τα μούτρα τους και δεν έκανε γι' αυτήν τη "δουλειά", έχει ξεβραστεί ήδη από το χυλό της δικαστικής διαπλοκής.
Χάριν παραδείγματος, αναφέρω τη δικαστίνα Μαρία Μαργαρίτη που κατήγγειλε με παρρησία τα δικαστικά αίσχη στην περιοχή της, αποπόμεφθηκε απ' το Σώμα και κατέληξε να κάνει απεργία πείνας για να την ακούσει κάποιος.
Και προφανώς τα ΜΜΕ, προστατευόμενα από τους δικαστές, ανταπέδωσαν την προστασία αυτή αποσιωπώντας έκτοτε την υπόθεση και η δικαστίνα έφτασε στο BBC για να την προβάλουν.
Και ακόμη και μετά απ' αυτό, μόνο στο διαδίκτυο ακούστηκε η περίπτωσή της. Τα ΜΜΕ σώπασαν.
Γιατί;
Γιατί οι δικαστές είναι η εξουσία πίσω απ' όλες τις εξουσίες. Γιατί χωρίς τους δικαστές δε γίνεται τίποτα.


Και ρωτώ λοιπόν ο αδαής:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;;;
Πού είναι...
  • ...να ερευνήσουν τι γίνεται σχετικά με τη δίκη Κασιδιάρη που ήταν να γίνει τον Ιούνιο και ακόμη εκκρεμεί;
  • να παρέμβουν ψάχνοντας την ενδεχόμενη σχέση του κόμματος και των προχθεσινών δολοφόνων του Πακιστανού εργάτη;
  • να εξετάσουν την υπόθεση του ξυλοδαρμού των μεταναστών μικροπωλητών πριν λίγους μήνες από τα χρυσαυγίτικα τάγματα εφόδου; Υπάρχει και βίντεο με όλες τις φάτσες και με τους βουλευτές τους μέσα.
  • να ερευνήσουν την υπόθεση του "Καραϊσκάκη του κώλου" (του Μπαρμπαρούση) και του μπράβου του που έκαναν ντου σε απευθείας σύνδεση ξυλοκοπώντας κόσμο;
  • γιατί δεν καλούν αυτόν το βουλευτή της Χρυσής Αυγής να τον ρωτήσουν τί ακριβώς εννοεί στο βίντεο-ντοκουμέντο που αναφέρει για τον ξυλοδαρμό του Στρατούλη ότι δεν τον έδειραν όσο θα ήθελε;
  • να ερευνήσουν τις δεκάδες δολοφονίες μεταναστών, όπου υπάρχουν θύματα και δεν υπάρχουν ποτέ θύτες; Μήπως κρύβονται επειδή σε πλήρη συνέργεια με άλλα τμήματα της κρατικής και παρακρατικής εξουσίας προετοιμάζουν τη χρυσαυγίτικη έφοδο στην εξουσία;
  • να ελέγξουν τις καταγγελίες του Guardian για βασανιστήρια κρατουμένων από τη μεγάλη αντιρατσιστική διαδήλωση;
  • να ερευνήσουν τις εκατοντάδες καταγγελίες αστυνομικής αυθαιρεσίας και βιαιότητας;
  • να ερευνήσουν τα δεκάδες ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την δράση παρακρατικών ομάδων σε συνεργασία με την αστυνομία, οι οποίες προξενούν ζημιές και επεισόδια στην Αθήνα, δρώντας πέρα ως πέρα παράνομα;
  • να ελέγξουν ποιοι και γιατί κρατούν στο σκοτάδι τις δεκάδες λίστες επιχειρηματιών μεγαλοφοροφυγάδων, που σαπίζουν στα συρτάρια και στα... "προσωπικά αρχεία" υπουργών; Γιατί δεν τους εγκαλούν για παράβαση καθήκοντος;
  • να εξετάσουν τα πορίσματα του ελέγχου του παραδικαστικού και παραεκκλησιαστικού κυκλώματος; Γιατί τα κουκουλώνουν;
  • να κάνουν έρευνα για τις δραστηριότητες των μεγαλοκεφαλαιούχων και να δουν αν τα επενδυτικά τους εγχειρήματα που τους αποφέρουν πλούτο (π.χ. Mall Αμαρουσίου, τηλεοπτικές συχνότητες) είναι αυθαίρετα;
  • να ελέγξουν ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι, γιατί, πώς και με τι αντάλλαγμα παίρνουν τις απευθείας αναθέσεις έργων του Δημοσίου;
  • να παρέμβουν για να σταματήσουν τη συγκάλυψη από τους κυβερνώντες των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου;
  • να παρέμβουν για οτιδήποτε συνιστά έλεγχο της ανομίας και απονομή δικαιοσύνης;
  • πού είναι λοιπόν οι εισαγγελείς;;;

Πουθενά!
Ξέρετε πού είναι;
Συναγελάζονται με την πολιτική και οικονομική εξουσία συναλασσόμενοι σ' ένα τυχοδιωκτικό "πάρτα όλα", ειρωνευόμενοι αφ' έδρας τον ελληνικό λαό που βελάζοντας περιμένει απονομή δικαιοσύνης από το πλέον βρώμικο κύκλωμα που παρασιτοζωεί εντός της χώρας.
Σ' αυτό λοιπόν το μόρφωμα, τη Δικαστική Αυγή που συνεργεί ηθικά και φυσικά στη νεοφασιστική τροπή του κράτους και του παρακράτους, πρέπει να ορθώσουμε περήφανοι το ανάστημά μας και να του γυρίσουμε επιδεικτικά και με περιφρόνηση την πλάτη.
Να τους βάλουμε στο κάδρο της καταστροφής μαζί με τη ληστρική τρισυπόστατη οργάνωση που ονομάζεται κυβέρνηση, με τη βάρβαρη αστυνομία, με το διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα, με το παρασιτικό μεγάλο κεφάλαιο και με το ναζιστικό υποκατάστατό τους.
Και να επιδιώξουμε άμεσα την ανατροπή τους, όπως και όλου του υπόλοιπου συναφιού που ρημάζει τη χώρα και ετοιμάζει τώρα και τη σανίδα σωτηρίας του, την ναζιστική του εκδοχή, την εκδοχή του δόγματος του "Νόμου και της Τάξης".
Μόνο που όλο αυτό το διαπλεκόμενο σύστημα δεν είναι απλώς άτακτο αλλά είναι και παράνομο.


http://toixo-toixo.blogspot.gr/2013/01/blog-post_20.html


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Καταπληκτικό! Μπράβο!

Aνεμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ πάντα αναρτήσεις με έρευνα και κόπο κάνεις αδελφε

Μαζεστίξ είπε...

Καλημέρα.
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.