2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ;


 
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 35 προσαγωγές για την κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ 
το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Εργασίας.
επειδή δεν ρίχνουμε μόνο αναθέματα,αλλά λέμε και τα θετικά..
η Πόπη Τσαπανιδου  κολλώντας στον τοίχο τον Ντινοπουλο 
της Νέας δημοκρατίας ,αν για όλα φταίνε οι εργαζόμενοι,τον έκανε να λέει αρλούμπες
όλοι ενωμένοι και όχι σαν θεατές της τηλεόρασης ,αλλά ενεργά πλέον 

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟ-ΕΜΦΥΛΙΑΚΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;;

 Βίαιη καταστολή από τους ΜΑΤατζήδες της ειρηνικής διαδήλωσης και συμβολικής κατάληψης του υπουργείου Ανεργίας και Κοινωνικής Ανασφάλισης από το ΠΑΜΕ. 
 απόλυτα εύστοχη διαμαρτυρία από τον συνδικαλιστικό φορέα του ΚΚΕ προήλθε ύστερα από την κατάπτυστη δήλωση του ούτως ή άλλως ανυπόληπτου τραγέλαφου Βρούτση που μίλησε για "ασφαλιστικό σύστημα πελατειακών σχέσεων", προσπαθώντας να βάλει φερετζέ στα πραγματικά αίτια της διάλυσης του Ασφαλιστικού, ήτοι στις πτωχευτικές διαδικασίες - κουρέματα και στην σκανδαλώδη διαχείριση - φάγωμα των αποθεματικών από τα γαλαζοπράσινα παράσιτα με το μελετημένο χρηματιστηριακό κραχ, τα δομημένα ομόλογα κλπ.
 Οι πραιτωριανοί της χουντάρας επιτίθενται με χημικά, ξύλο και τελικά συλλαμβάνουν δίκαια διαμαρτυρόμενους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ.
BINTEO EΔΩ
ΚΑΙ ΕΔΩ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: