2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

«Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι».


Τι στημένοι θεατρινισμοί είναι αυτοί με τα κάθε λογής χρυσοφόρα "παρατηρητήρια" τύπου ΜΚΟ, για τα δικαιώματα του ανθρώπου... θα μας τρελλάνουν!
Έτσι κι αλλιώς σήμερα με τη νομοθεσία δίνεται η επιλογή στον υπό όρκιση να επιλέξει αν θέλει θρησκευτικό ή πολιτικό όρκο.
Τι θέλει δηλαδή ο Δημητράς και η παρέα του, να ορκίζονται όλοι όπως θέλει αυτός να ορκίζεται;


τις 8 Ιανουαρίου εκδικάζεται στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης η αίτηση κατάργησης του θρησκευτικού όρκου στα ελληνικά δικαστήρια που κατέθεσε η ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι».
Οι προσφεύγοντες διαμαρτύρονται για την υποχρέωση που επιβάλλεται στους μάρτυρες των ελληνικών δικαστηρίων, να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο. Κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει ότι η Ορθόδοξία είναι συνταγματικά η επίσημη θρησκεία του κράτους. Για αυτό το λόγο ο θρησκευτικός όρκος, έχει την ανάλογη ισχύ.Εάν κάποιος δεν θέλει να ορκιστεί στο Ευαγγέλιο, μπορεί να δώσει πολιτικό όρκο, αν ανήκει φερειπείν στη Μουσουλμανική θρησκεία μπορεί να ορκιστεί στο Κοράνιο. Συνεπώς αυτό που ισχυρίζονται δεν ευσταθεί. 
οι προσφεύγοντες υποστηρίζουν ότι η υποχρέωση των μαρτύρων να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο συνιστά παραβίαση του δικαιώματος στον σεβασμό της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, του δικαιώματος στην ελευθερία της σκέψης, συνείδησης και θρησκείας των σχετικών διατάξεων της Σύμβασης, με τις οποίες απαγορεύονται οι διακρίσεις.
Παράλληλα, οι προσφεύγοντες, ισχυρίζονται στην προς εκδίκαση προσφυγή τους, ότι η παρουσία χριστιανικών συμβόλων στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όλοι οι Έλληνες δικαστές είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, δημιουργούν αμφιβολίες για την αμεροληψία των αποφάσεών τους.
Θα θυμίσουμε ότι ακόμη και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ορκίζεται στην Αγία Γραφή. Προφανώς αν είναι μουσουλμάνος θα ορκιστεί στο Κοράνιο. 
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΜΚΟ;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ;
ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ.
ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
η συγκεκριμένη ΜΚΟ έχει πάρει κρατικές επιχορηγήσεις και αν ναι, ποιός τις έδωσε και για ποιό λόγο; 
Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι ιδρύθηκε το 1992 και φυσικά δεν αποτελεί μία άσχετη οργάνωση, όπως κάποιοι έσπευσαν να ισχυριστούν μετά το σκάνδαλο με τους Βρετανούς κατασκόπους. Ιδρύθηκε «με παρότρυνση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ελσίνκι-IHF» όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του και συνεργάζεται στενά με την κεντρική οργάνωση. Η παρεμβατική διάθεση του Παρατηρητηρίου στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας μας έγινε συχνά αφορμή για έντονη κριτική και έχουν εκφραστεί κατηγορίες ότι η δράση του ουσιαστικά εξυπηρετεί την πολιτική των ΗΠΑ


Παρατηρητήριο του Ελσίνκι: το σταυροδρόμι της κατασκοπίας

http://megoulina.blogspot.gr/2007/12/blog-post_07.html
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΟ

O σκοτεινός ρόλος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Συμφωνιών του Ελσίνκι


Στην Ελλάδα, η οργάνωση υποστηρίζεται από ορισμένους πολιτικούς, (Γ. Παπανδρέου κλπ) 
ΕΝΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ  
Γρηγόρης Βαλλιανάτος,
πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, επιχειρηματίας, συνδικαλιστής κλπ κλπ  γραφικός με την εμμονή του σε ορισμένα θέματα. Έχει εκτεθεί με ανιστόρητες απόψεις του περί ομοφυλοφυλίας του Μ. Αλεξάνδρου και γενικότερα με την εμπλοκή του στο εκσυγχρονιστικό λόμπυ περί τον Σημίτη, αλλά και άλλα παράκεντρα εξουσίας
ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ 
Συνεργάζεται με τον «Ιό της Ελευθεροτυπίας» (τον οποίο χαρακτηρίζει ως την «καλύτερη δημοσιογραφική ερευνητική ομάδα του ελληνικού Τύπου» http://www.greekhelsinki.gr/bhr/greek/index.html),
cm.greekhelsinki.gr
με το συγγραφέα Νίκο Δήμου, τον οποίο συγκαταλέγει στους χορηγούς, μαζί με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ελσίνκι, την αυστριακή κυβέρνηση, το ελληνικό ΥΠΕΞ 
21 - 03 - 2008
30.000 Ευρώ εισέπραξε από το Υπουργείο Εξωτερικών - προφανώς για το έργο του υπέρ της χώρας μας - ο Παναγιώτης Δημητράς, γνωστός σε όλους από την δράση του μέσα από το «Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι».
ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ,ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1953. Διδάκτορας Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Harvard University των ΗΠΑ (1979), λέκτορας στα αμερικανικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα American College in Greece, University of Maryland και University of Laverne, αμερικανοθρεμενος στην σελιδα της ΜΚΟ προπαγανδιζει το βιβλιο του.
http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3200
Για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα απο το 2007 παρακαλω ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ  ΣΤΗ ΜΚΟ
ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Τιμή € 19,50

 http://skinious.blogspot.gr/2008/03/blog-post_23.html

στις ιστοσελίδες του προβάλλονται άρθρα του Τάκη Μίχα, του Θ. Τριαρίδη, του Πάσχου Μανδραβέλη, του Ριχάρδου Σωμερίτη κλπ.
ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ  ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ
όταν διαφωνούν σε κάτι, είτε σε πλακώνουν σε μηνύσεις, είτε σε διαπομπεύουν , κατά σύμπτωση στον Ιο που συνεργάζονται
 είτε σε υποβαθμίζουν λέγοντάς σε αγράμματο και φασίστα 
μετά εξαφανίζονται όλοι εκ θαύματος, επιβεβαιώνοντας την θεωρία της συνωμοσίας
ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Ουράνιου Τόξου ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΚΟ
Με βάση μιας μελέτη , η οποία από τα μέσα της δεκαετία του 90 έχει κάνει το γύρω του κόσμου και με διαστρεβλωμένα διάφορα στοιχεία (ιστορικά, αριθμούς) περί της ύπαρξης και καταπίεσης της «Μακεδονικής» μειονότητας στην Μακεδονία μας η Ελλάδα ξαφνικά γίνεται χώρα τριτικοσμική. 
Στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Παραρτήματος των Συμφωνιών του Ελσίνκι αναφέρεται ρητώς ανάμεσα στους χρηματοδότες του η σκοπιανή οργάνωση «Macedonian Human Rights Movement of Canada» με πρόεδρο τον Bill Nicholov. 
Σας υπενθυμίζω λοιπόν τι είχε γράψει ο κύριος Nicholov σε δημόσιο forum συζητήσεων τον Οκτώβριο του 1998:
« Ελλάδα- το ρολόι χτυπά αντίστροφα για τον διαμελισμό της από τρία έθνη. Η Ελλάδα- θα χάσει την Μακεδονία του Αιγαίου από τους «Mακεδόνες», τη Θράκη και την Κύπρο από την Τουρκία και την Ήπειρο από την Αλβανία.Τι θα απομείνει τελικά σε σας τους δήθεν Έλληνες?
Ο μικρός σας βράχος που ονομάζεται Αθήνα, η οποία είναι 50% αλβανική.»

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: