2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

δεν θέλουμε κραυγές ούτε μίσος λύσεις θέλουμε


Ένα απλό παράδειγμα πως ένας μπορεί να πέσει στην παγίδα της προπαγάνδας και να αλαλάζει,!!!!
 δεν θέλουμε κραυγές ούτε μίσος, λύσεις θέλουμε.

Αφίσα των ΝΑΖΙ :"Σύντροφε 60.000 μάρκα το χρόνο στοιχίζει σε δικό σου χρήμα αυτός ο μόνιμα ανάπηρος"
Με ελάχιστες διαφορές το πρωτοσέλιδο του Πρώτου Θέματος ΠΡΟΚΑΛΕΙ   το μίσος και την ηθική αυτουργία για τις βιαιοπραγίες και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον μεταναστών.
Δεν ξεχνάμε ποιος είναι ο Θέμος Αναστασιάδης και πόσα μας κόστισε η μίζα του ως κομιστή των 5 εκατομμυρίων…

ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ
όποιος πάρει την εφημερίδα θα τρέξει στους δρόμους 
αλαλάζοντας να μαχαιρώσει κανένα Πακιστανο
η αλήθεια είναι ότι..Το ημερήσιο κόστος της σίτισης κρατουμένων στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας είναι καθορισμένο με Κοινή Υπουργική Απόφαση και σταθερό εδώ και δώδεκα (12) χρόνια. Πριν ακόμη από το ευρώ. Με την ΚΥΑ Οικονομικών-Δημόσιας Τάξης αρ.2/30868/0022/ΕΚ Β΄3-8-2001 τα τροφεία των κρατουμένων καθορίστηκαν σε 2.000 δρχ/ημέρα. Αν οι υπάλληλοι του Θέμου Αναστασιάδη γνωρίζουν αριθμητική αυτό σημαίνει 5,87 ευρώ/ημέρα.


τα χρήματα για την κράτηση των παράνομων μεταναστών έρχονται από την ΕΕ και όχι από τη χρεοκοπημένη τσέπη μας... Χειρότερος γκεμπελισμός και από τον γνήσιο γκεμπελισμό
 150000€ το χρόνο κοστίζει ο κάθε αλήτης βουλευτής στο κοινοβούλιο, δικά σου λεφτά. Αφού λύσουμε αυτό το γεύμα του λαθρομετανάστη ίσως να μην είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα
βλέπετε το παρακράτος που λέγαμε που αντί να εστιάσει στο πρόβλημα σκορπάει με ενα πρωτοσέλιδο τυφλό μίσος 
αυτό λέγαμε για το παρακράτος και οτι δεν θέλουν ενότητα


η σελίδα http://parallhlografos.wordpress.com/ ΓΡΑΦΕΙ
Για την άνοδο του ναζισμού δεν έφταιγε ένας αιμοσταγής ημιπαράφρων δικτάτορας, ούτε μόνο όσοι τον ψήφισαν (αρχικά) και τον στήριξαν στη συνέχεια. Ακόμη κι εκείνοι πουαδιαφόρησαν για το συνάνθρωπό τους έγιναν συνυπεύθυνοι, αν όχι στο πρώτο έγκλημα, ούτε στο δεύτερο, ούτε και στο τρίτο. Αλλά κάποια στιγμή έγιναν. Και τα παιδιά των Γερμανών έως και πρόσφατα ποτίζονταν με αυτήν την κληροδοτημένη συνενοχή για ένα παγκόσμιο αιματοκύλισμα που έγινε από τους παππούδες τους, πριν 70 χρόνια. Δεν μπορεί να την βγάζουν καθαρή μερικές δεκάδες χιλιάδες “λειτουργοί” της δημοσιογραφίας, σήμερα, στη χώρα μου, όταν ο νεοναζιστικός συρφετός σκοτώνει ανθρώπους. Βολική η ευθύνη του σκουλικιού, ονόματι Θέμος Αναστασιάδης, αλλά δεν ξεπλένει τη συνενοχή του αρμόδιου οργάνου, αλλά και χιλιάδων ακόμη επαγγελματιών του κλάδου που σφυρίζουν κλέφτικα.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: