2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Αντιμνημονιακά κόμματα Μεσσίες ή Δούρειος Ίππος"


NTΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ:
 Απάντηση στον Τσίπρα: 
1) Γνωρίζετε ότι οι εισαγγελείς δεν κινούν ποινική δίωξη αυτεπάγγελτα σε υποθέσεις άσκησης πολιτικής (κακώς βέβαια).
Με δεδομένο συνεπώς αυτό: 
2) Γιατί δεν καταθέτετε εσείς μήνυση κατά του Βενιζέλου:
3) αφού ήδη με την μήνυση που κατέθεσα εγώ, έλυσα τα χέρια της δικαιοσύνης και τα δικά σας, γιατί δεν ασκείτε πολιτική και πίεση δημοσιότητας για την επίσπευση της ποινικής διαδικασίας;; ....ο λόγος είναι προφανής:
Πρώτα γιατί δεν επιθυμείτε την ποινική δίωξη του Μανιακού Βουλιμικού και δεύτερον (υποψιάζομαι) για να μην σας κλέψω την "δόξα" εγώ!!!...
κι έτσι αποδεικνύεται η πολιτική σας μικρότητα, η οποία αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις.
είχαμε  γράψει ότι αν δεν ενωθούν προεκλογικά τα κόμματα του  Αντιμνημονίου  ως όφειλαν, το μόνο που θα καταφέρουν μετεκλογικά είναι να βαρούν όλοι μαζί ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, τα τετζερέδια τους στη Βουλή;;; Φάνηκε και προ ημερών που κανείς εκ των διαπλεκομένων που πρόδωσαν το έθνος μας δεν παραπέμφθηκε σε προανακριτική. (πλην Παπακωνσταντίνου)
αξίζει η ανάλυση από 
τον Βασίλη Κασιμάτη
απο την άνοιξη του 2012
Αντί λοιπόν ενός κυρίαρχου πολιτικού φορέα, ιδρύσαμε τόσα (κόμματα) όσα και τα έδρανα σχεδόν του κοινοβουλίου;  Αυτό σε ένα συμπέρασμα και μόνο οδηγεί. Στην τέχνη του «Διαίρει και Βασίλευε! 
Αντί λοιπόν να ενωθούν αυτά τα κόμματα, αφού ο σκοπός τους (το ΑντιΜνημόνιο) είναι κοινός, σφάζονται και διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το ποιος είναι ο ... αυθεντικότερος πατριώτης και σωτήρας του Έθνους μας!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: