2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Αλέξη, χαίρομαι που θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την εφαρμογή του μνημονίου»!...

 
Σχόλιο attikanea: Αυτή τη δήλωση, κρατείστε τη... ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΗ και θα με θυμηθείτε! Το παχύδρερμο, για πρώτη φορά ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;;;;;;

Καυστικότατος Πάγκαλος «ξαναχτυπά» στο Twitter με βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, λόγω της συνάντησής του με το Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο. Με το ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ του, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε τη
σημερινή συνάντηση των δύο πολιτικών εχθρών, ανεβάζοντας κατ' αρχάς στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, αποσπάσματα από παλαιότερες δηλώσεις στελεχών της Κουμουνδούρου, καθώς ...και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.
 
- Σταθάς, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Βουλή, 10.11.12 “… οι κυβερνήσεις που εκπροσωπούν αυτές τις πολιτικές θα την βρουν από τον κουτσό…”


- Τσίπρας, Θεσσαλονίκη, 4.5.12 “Τρέμει την ετυμηγορία σας ο κ. Σόιμπλε. Εύχεται και εργάζεται να νικήσουν από κοινού Σαμαράς και Βενιζέλος”.

- Τσίπρας, 29.3.12 “Όταν έχεις απέναντί σου Σόιμπλε και Μέρκελ, που γνωρίζουν ποιοί τα έχουν πάρει από τη Siemens, είσαι σε θέση αδυναμίας”.


Και τελειώνοντας, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρει τι θα μπορούσε να πει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κατά την συνάντησή τους: 
«Καλώς ήρθες Αλέξη, χαίρομαι που θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την εφαρμογή του μνημονίου» έγραψε χαρακτηριστικά


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι πανέξυπνος ο πάγκαλος και ξέρει τι λέει άσχετα αν προκαλεί με το ύφος του και το παρουσιαστικό του

marianaonice είπε...

Tελικά ο Αλέξης αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο ότι είναι η εφεδρεία του ίδιου διαπλεκόμενου διεφθαρμένου συστήματος.

Ανώνυμος είπε...



Δυστυχώς!!!