2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Έχουν φακελλώσει τη μπλογκόσφαιρα!!


Η ελληνική ακροδεξιά στο διαδίκτυο: μια ανάλυση γράφω

Το άρθρο είναι ανακριβές
μπερδεύει πατριωτισμό, αντίδραση, δεξιούς, αγανακτισμένους Πασοκους, ανεξάρτητους ελληνες, απογοητευμένους.. υποστηρικτικές του Καρατζαφερη. πρώην αριστερούς που σιχάθηκαν, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ,.κτλπ με Χρυσαυγιτες.
όλες αυτές οι σελίδες είναι παλιές, όταν έπαιρνε η χρυσή αυγή 0,3%
άρα αναιρούνται όλα πέρα ότι ξέρω και κάποιους προσωπικά που είναι αγωνιστές και έχουν αιχμηρό λόγο,και καμία βέβαια σχέση με χρυσή αυγή!
δεν κατάλαβα ; 
ποιος θα σου απαγορέψει να είσαι χριστιανή ορθόδοξη , όταν σήμερα Για παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας καταδικάστηκε η Ελλάδα από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς την περίοδο 2009-2010 οι μάρτυρες των δικαστηρίων ήταν υποχρεωμένοι να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο. Συγκεκριμένα το Δικαστήριο καταδίκασε την Ελλάδα μετά από προσφυγή μελών της ΜΚΟ «Ελληνικό Παρατηρητήριο του Ελσίνκι» για παραβίαση των άρθρων 9 περί θρησκευτικής ελευθερίας και 13 περί αποτελεσματικού ένδικου μέσου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΚΟ; 


ΑΠΟ Δημητρά, Αντρέα Τζίλμπερτ, Νικόλαος Μυλωνά, Γρηγόρης Βαλλιανάτο ΚΤΛΠ; 
ΘΑ HTAN ΣΙΒΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 
ΔEN ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΑΛΛΑ κρίνω ,οτι η έρευνα δεν είναι τυχαία.
πάνε να κάνουν δυο μέτωπα ακροδεξιάς και ακροαριστεράς στο ίντερνετ, όπως και στην κοινωνία 
όλοι με ταυτότητα ή κόκκινοι ή μαύροι,  αποπροσανατολίζοντας,σαν γνήσιο παρακράτος την κοινή γνώμη σκορπώντας μίσος και μετεμφυλιακούς κανιβαλισμούς.
Καταλάβατε τώρα τον ρόλο του άρθρου ! αρκετά πονηρό δηλαδή  μου απαγορεύουν να έχω φίλους από όλα τα μέτωπα ή με εμάς ή με τους άλλους 
Αλλά δεν θα τους περάσει oi bloggers πολλοί από αυτούς που αναφέρει, κατακρεούργησαν τον Καραμανλή τότε τους έγλυφε το ΠΑΣΟΚ.  Όταν βγήκε ο Γιωργάκης,η κριτική όλων ήταν σκληρή και έπεσε να τα φιμώσει. Με τον Σαμαρά κανένας δεν τον γλύφει.
Κλείνω με αυτό:
«Αυτοί που πούλησαν τις γυναίκες και τις αδελφές στον κατακτητή, για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής και της ηθικής!"
ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ 
                        (Από τον Λόγο στη Λαμία, 22 Οκτωβρίου 1944) 
ΥΓ 
άσχετο.. μια μικρή έρευνα του κυρίου που μιλάει  
ΚΑΙ ΛΕΕΙ 
(για όσους στοχεύουν στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Έτσι ξεκίνησε η ανάδειξη και η παγίωση του λαϊκισμού και της μισαλλοδοξίας με μαζικές διαστάσεις στο ελληνικό διαδίκτυο.)
θα  δει στο βιογραφικό του ότι διαμένει μόνιμα στη Γαλλία
 http://nikos.smyrnaios.free.fr/gr/bio.html 
άρα έχει άγνοια της ελληνικής κοινωνίας σε καθημερινή βάση κάποια τέτοια έρευνα θα έπρεπε να την κάνει κάποιος αμερόληπτος δείτε αριστερά στην σελίδα του ότι με το  δίκιο  του  είναι  αριστεριστής 
υμνητής του  Indymedia Athens
άρα την ίδια έρευνα μπορούν να κάνουν αντίστοιχα κάποιοι να δουν ποιοι  σύνδεσμοι  του  συμπαραστέκονται!!!!!
κρίνω , ότι η έρευνα δεν είναι τυχαία  και επειδή μας αρέσει να κάνουμε έρευνες θα δούμε όλες αυτές τις εταιρίες που εργάζεται για να δούμε την σκοπιμότητα του άρθρου του. Όσο για τον λαϊκισμό
ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ BLOGS αυτόν παράγουν κατ άλλους ο ΣΥΡΙΖΑ..
κατ άλλους η χρυσή αυγή.
μεγάλη κουβέντα!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: