2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ


ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ
Κανάλια και εφημερίδες συνεχίζουν ανενδοίαστα το έργο παραπληροφόρησης και αποχαύνωσης του κόσμου. Από τη μια καταγγέλλουν το πολιτικό σύστημα, από την άλλη φιλοξενούν τ ους «εκλεκτούς» αυτού του συστήματος σε όλες τις εκπομπές τους, σαν να λένε απατεώνες είναι, αλλά και χωρίς αυτούς δεν κάνουμε... 

ΕΣΡ δεν υπάρχει, ή αν υπάρχει κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Τούρκικες ταινίες κατακλύζουν τις οθόνες των καναλιών, υπό τη δικαιολογία ότι είναι φθηνές. Ευτελή τηλεπαιχνίδια ανεύρεσης «λέξεων» ξεπαραδιάζουν τους αφελείς και μάλιστα στα λεγόμενα επίσημα κανάλια. Σποτάκια με αστρολογία και «υπόσχεση» σεξ βασιλεύουν στις τηλεοράσεις όλες τις νυκτερινές ώρες. Ακροδεξιοί βιβλιοπώλες κάνουν πολύωρες εκπομπές -δήθεν για πώληση βιβλίων- στην ουσία όμως διαχέουν το φασισμό και διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα. Δημοπρασίες για σόμπες, χαλιά, χρυσαφικά, πιεσόμετρα, παίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ στα περιθωριακά κανάλια.

Στις εκπομπές του Γ. Παπαδάκη, Γ. Αυτιά, Οικονομέα και Καμπουράκη, Χασαπόπουλου και Αναγνωστάκη, Ευαγγελάτου και όλων των υπολοίπων, οι ίδιοι πάντα θαμώνες, η κ. Βούλτεψη, η θυγάτηρ Κωνσταντοπούλου, ο κ. Μανιάτης, ο Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ, ο Χατζησωκράτης της ΔΗΜΑΡ, ο Μηλιός του ΣΥΡΙΖΑ, ο φίλος μας ο Γιακουμάτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Σηφουνάκης, ο Μπεγλίτης, ο Μηταράκης, ο Σταϊκούρας, ο Χατζηδάκης και δύο - τρεις ακόμη του ΣΥΡΙΖΑ των οποίων τα ονόματα δεν συγκρατώ. Αυτά τα πρόσωπα ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα κανάλια προς «δόξα» του πλουραλισμού και της ισοπολιτείας. ΕΣΡ όμως δεν υπάρχει, ή το απαρτίζουν τυφλοί... 

Θα μας πείτε ξεχάσαμε κάποιους που «νοιάζονται» για τη δουλειά μας, για τη σύνταξή μας, όπως τον Μητρόπουλο (που από υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), τον Ρομπόλη, τους φοροτεχνικούς μας Μουζάκη, Αμπελιώτη και αρκετούς ακόμη, που όπου υπάρχει Αυτιάς είναι και αυτοί εκεί! 

Ο κ. Πάγκαλος λέει ότι αποσύρθηκε μια και έγινε 73 ετών, όμως αρχίζει και κάνει λίαν συχνές εμφανίσεις στην tv, σε όλες σχεδόν τις εκπομπές. Ο άνθρωπος «θέλει» να αποσυρθεί, αλλά οι παλιάνθρωποι των μίντια τον κρατάνε με το ζόρι στην επικαιρότητα. Ωστόσο, οφείλω να ομολογήσω ότι είπε ένα αμίμητο «Όταν ο Μητσοτάκης έβαλε την κόρη του στην πολιτική, ήταν οικογενειοκρατία, όταν ο Κωνσταντόπουλος έβαλε την κόρη του στο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν σοσιαλισμός...». 

Ωραία, κύριε Λεβέντη, ΕΣΡ να βάλει τάξη δεν υπάρχει, οι καναλάρχες είναι νταβατζήδες και θέλουν το λαό στο γύψο και το πολιτικό σύστημα στην ασφυξία και τη σήψη. Έχει καλώς. Δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε, γιατί τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων. Εσάς τον Βασίλη Λεβέντη δεν σας γουστάρουν, γιατί ξεσκεπάζετε τα άπλυτά τους και από το 1994 που ξεβρακώσατε στον Αντέννα τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, όλοι οι συνάδελφοί του σας έθεσαν υπό απαγόρευση. Μέχρι εδώ μια χαρά. 

Όμως ένας έστω δημοσιογράφος δεν έχει το ανάστημα να ρωτήσει αυτούς τους δέκα ή δεκαπέντε που περιοδεύουν από κανάλι σε κανάλι, πού ήταν όλα αυτά τα χρόνια που ζούσαμε με δανεικά, τι έκαναν όλοι αυτοί οι κύριοι για να εμποδίζουν την πτώχευση της χώρας; Ένας δημοσιογράφος δεν βρίσκεται να φοράει παντελόνια, να υποβάλει μια ερώτηση για το τι μας έφερε σε τέτοιο σημείο εξαθλίωσης και γιατί όλοι αυτοί οι καλεσμένοι τους δεν αντιδρούσαν, αλλά τουναντίον είχαν υψηλά αξιώματα, διόριζαν, έκαναν δεξιώσεις και απολάμβαναν τη χλιδή της ετοιμόρροπης εξουσίας; 

Τώρα που η γυναίκα μου διάβασε το ως άνω κείμενο, μου είπε, ξέχασες τον Άδωνι και τον Βορίδη, ξέχασες τον Πλεύρη, όλη μέρα κυκλοφορούν από κανάλι σε κανάλι. Ξέχασες τη Χρυσή Αυγή που δεν υπάρχει πάνελ ή εκπομπή ή δελτίο ειδήσεων να μην είναι μέσα, ξέχασες τον γιο του Ψυχάρη και την Όλγα Κεφαλογιάννη, που λόγω συγγένειας με τους ιδιοκτήτες του Mega είναι και αυτοί πανταχού παρόντες! Έχει δίκιο κύριε Λεβέντη η γυναίκα μου. Αυτή κάθεται περισσότερες ώρες σπίτι, τρώει περισσότερο κουτόχορτο. Να γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί οι κύριοι και κυρίες, είτε είναι καναλάρχες, είτε είναι «δημοσιογράφοι», είτε είναι οι πεφωτισμένοι καλεσμένοι τους, ότι ο λαός αρχίζει και ξυπνάει, οπότε έρχεται το τέλος αυτού του σάπιου πολιτικού κύκλου. Πιο πολύ από τα σάπια κόμματα, τους σάπιους πολιτικούς, στη συνείδηση του κόσμου οι ευθύνες θα πέσουν πάνω στους δημοσιογράφους. Αυτοί λάνσαραν, αυτοί γαλουχούσαν, αυτοί αποβλάκωναν γενιές Ελλήνων, ώστε να αποδεχόμαστε και να ψηφίζουμε ένα πέρα για πέρα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Αν οι πολιτικοί φταίνε μία, οι δημοσιογράφοι φταίνε χίλιες φορές και πάνω τους θα ξεσπάσει η οργή του κόσμου. Και οι μιντιάρχες μην νομίζουν ότι θα γλιτώσουν από τη λαίλαπα. Όλοι ξέρουμε ότι κατακλέψανε τον ελληνικό λαό το 1999 στο χρηματιστήριο, ότι τα κανάλια τα έκαναν με δικά μας λεφτά, ότι μετά έγιναν εργολάβοι, προμηθευτές του δημοσίου, καζινάρχες, τραπεζίτες, εφοπλιστές, λαθρέμποροι, κλινικάρχες, μεγαλοξενοδόχοι, για να βυζαίνουν για πάντα την αφελή Ελλάδα. Όμως η κρίση θα τους χαλάσει τα σχέδια. Η ώρα του λαού πλησιάζει. Ο Καραμανλής τους είπε νταβατζήδες, όμως μπροστά στη δύναμή τους υπέκυψε. Εσάς κύριε Λεβέντη, θα σας πάμε στο 10%, αργότερα στο 20%, θα σας δώσουμε την κυβέρνηση. Φασίστες και αριστερούς δεν ψηφίζουμε. Όμως περιμένουμε και από εσάς συνέπεια, δύναμη, να φθάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, τα σκουλήκια και τα πιράνχας να μπουν φυλακή. Τα είκοσι χρόνια που σας έχει το σύστημα στο περιθώριο, θέλω να πιστεύω ότι αποτελούν εγγύηση ότι δεν θα μας προδώσετε!


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Ωραίο κείμενο!


Κάποιοι δημοσιογράφοι είναι οι μάνατζερ της πολιτικής διαφθοράς!

Και ασφαλώς πολλαπλάσια ένοχοι απ' τους διεφθαρμένους πολιτικούς...

Στο παρελθόν για ένα διάστημα είχα πάρει μέρος σε εκπομπή, που έκανε ο αείμνηστος παπα-Σταμάτης Χατζηκυριάκος στο τηλεοπτικό κανάλι του κ. Λεβέντη.