2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

δεν άφησαν να κάνει ο κόσμος ούτε πρωτοχρονιά


 Aπο ΑΛΚH ΠΑΝΟΥ (ΑΝΕΜΟΣ)


Εφαρμόζοντας τη θεωρία σοκ και δέος δεν άφησαν να κάνει ο κόσμος ούτε πρωτοχρονιά θαυμάστε τους δωσίλογους του mega. Στις  Ειδήσεις βράδυ πρωτοχρονιάς πρώτη είδηση ο κ. Παπούλιας
"χρειάζεται να ανταπεξέλθουμε στην πάταξη της φοροδιαφυγής γιατί διαφορετικά «εκείνοι που υποφέρουν θα μας δείχνουν με το δάχτυλο"
ωω! τι ειρωνεία..
KAI μετά καταιγισμός τρομοκρατίας νέοι φόροι σε μισθωτούς συνταξιούχους, νέα χαράτσια από ΔΕΗ φορολόγηση ακόμα και σε πολυτέκνους δέκα νέα χαράτσια σε όσους είχαν την ατυχία..να έχουν ένα ακίνητο.. και το κερασάκι..της πρωτοχρονιάτικης τούρτας: ηλεκτρονικό φακέλωμα παντού!  σε δάνεια κάρτες οποιαδήποτε συναλλαγή λες και οι εξαθλιωμένοι και κάρτες να έχουν μπορουν  να τις αποπληρώσουν πληρωμές μόνο με πιστωτικές κάρτες και πλαστικό χρήμα! άλλο ένα φακέλωμα!
Αν ένας παντρεμένος πάει κρυφά σε ένα σκυλάδικο θα πληρώνει με Κάρτα, και αύριο θα το βλέπει η γυναίκα του,και όλη η Ελλάδα! να γελάσουμε και λίγο..
Και το κλασικό για όλα φταίνε τα τζάκια αντί να πιάσουν τους λαθρεμπόρους του πετρελαίου,  αντί  να πατάξουν τα μονοπώλια, κατηγορούν τον πολίτη, ότι καίει ξυλοσομπες και το οτι είναι πρωτοχρονιά το πέρασαν στα μαλακά, στις τελευταίες ειδήσεις.


Μάλλον συνεχίζουν το πείραμα ξέρουν οτι ο κόσμος δεν έχει άλλη αντοχή,και προσπαθούν να δουν πότε θα φτάσει στα όριά της τρέλας με λίγα λόγια μας είπαν πρωτοχρονιάτικα οτι  δεν  αξίζει  να  είσαι  πια στην Ελλάδα. Σου φορτώνουν χαράτσια  εφορίες που υπερβαίνουν και όσα παίρνεις (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ), όσοι  έχουν  ακόμα  αυταπάτες  ότι κάτι  θα  αλλάξει, μετά  τις δηλώσεις του ΣΑΜΑΡΑ θα εξανεμίστηκαν. ΕΙΠΕ:
"Έχουμε τη δύναμη να παλέψουμε για όσα θα κάνουν ξανά την Ελλάδα ισχυρή. Την κοινωνία μας δίκαιη. Την οικονομία μας ανταγωνιστική. Και τον Έλληνα υπερήφανο". αισχρά  ψέματα  που  διαψεύδει πρωτοχρονιάτικα το mega sas! το δικό σας κανάλι. Ούτε  μια  ημέρα  δεν  αφήσατε  τον  κόσμο να ανασάνει, ειδικά κύριε ΣΑΜΑΡΑ το περί δίκαιας κοινωνίας συγκλονίζει με  ανθρώπους  σε απόγνωση, χιλιάδες άστεγους, εκατομμύρια ανέργους , χιλιάδες
μετανάστες στο εξωτερικό,  εκατομμύρια  είτε  παρανόμους,  είτε εξαθλιωμένους  που οδηγούνται  στην παραβατικότητα στην Ελλάδα, χιλιάδες αυτοκτονίες, και μαρασμό στην αγορά ..απόγνωση.
Στυγνοί ψεύτες, απατεώνες, δολοφόνοι που ωθούν απελπισμένους σε
θάνατο αυτοί που δεν  έχουν  καμία  σχέση με τον εξαθλιωμένο λαό, αφού ζουν μέσα στην χλιδή από το mega τους.
Καλή χρονιά, καλή δύναμη και καλό κουράγι. Βέβαια δεν είναι μόνο το mega είναι  όλα τα  μεγάλο καναλα που συνδέονται με διαπλεκόμενα , χρήμα, εργολαβίες, διασυνδέσεις με την εξουσία μέχρι  πριν  λίγο, ήταν μέσα παραπληροφόρησης, τώρα έχουν γίνει μέσα τρομοκρατίας. Όσοι έχουν ακόμα μια ισχνή αυταπάτη ότι αυτοί.. θα μας  σώσουν σίγουρα είναι θύματα  παραπληροφόρησης, και δεν έχουν ιντερνετ δυστυχώς μόνη  λύση  η  αυτόοργάνωση, η αλληλεγγύη, και όχι μίσος! είναι άσχημος σύμβουλος.
ΥΓ
Όλο και πιο πολύς κόσμος δεν έχει χρήματα να πληρώσει ιντερνετ εδώ δεν έχει για ΔΕΗ πρέπει  να  τυπώνουμε φυλλάδια και να τα μοιράζουμε.
η Αμαλία  Καλυβίνου
Κάντε μια αναζήτηση στην google, πολέμησε καρκίνο , φακελάκια , διαπλεκόμενα, μόνη της μόνο  με ένα blog που ήταν η φωνή της! εμείς θα μείνουμε στον καναπέ μας, ενώ η Ελλάδα πεινάει;
ΘΑ ΝΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ




GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Αυτή είναι η τακτική τους.
Σοκ και δέος!
πετυχημένη μέθοδος να μας παγώσουν όλους!

Ανώνυμος είπε...



Η απάντησή μας στο τρομοκρατικό τηλεοπτικό παραλήρημα είναι να μην τους βλέπει κάποιος.

Εκτός και το κάνει για επαγγελματικούς λόγους.

Για να μπορεί, δηλαδή, να σχολιάζει το καθεστώς της τρομολαγνείας...