2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013

Αναγκαστικοί δότες οργάνων όλοι οι Έλληνες από τον Ιούνιο! AITHΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ.

 

http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_5018.html

Μπαίνουμε σε μία ανατριχιαστική εποχή όπως φαίνεται...

Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων θα θεωρούνται σε πέντε μήνες από τώρα... όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Σύμφωνα με νόμο του Λοβέρδου που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί κυβερνήσεως Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.

Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.
Κύριε Σαμαρά ακόμα να καταργήσετε το νόμο; Τι θέλετε; Όλοι οι Έλληνες να καταλήξουν στα χέρια χασάπηδων με σκοπό το οικονομικό όφελος; Θα παραγγέλνει ένα νεφρό ο γερμανός και θα του στέλνουμε το δικό μας χωρίς καν να μας ρωτήσουν; Πόσο εύκολα θα κρίνεται κάποιος κλινικά νεκρός από τον Ιούνιο; Πάρτε πίσω το νόμο αμέσως διότι διαφορετικά θα θεωρηθείτε συνεργάτες συμμέτοχοι και συναυτουργοί της σφαγής... με ότι συνεπάγεται αυτό.

Υποβάλετε τώρα ΟΛΟΙ αίτηση εξαίρεσης με Υπεύθυνη Δήλωση ότι ΔΕΝ θέλετε να γίνετε Δωρητής οργάνων για να τους σπάσετε τον τσαμπουκά που θέλουν να σας στείλουν με το ζόρι στον χασάπη. 

  ΕΔΩ Η ΔΗΛΩΣΗ (κάνετε κλικ στο σύνδεσμο)


Οἱ δηλώσεις νά ἀποστέλλονται στή διεύθυνση:

 Ἐθνικός Ὀργανισμός Μεταμοσχεύσεων

Τμῆμα Προώθησης Δωρεᾶς Ἱστῶν και Ὀργάνων

Ἀν. Τσόχα 5, 11521 Ἀθήνα

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

1. Θά πρέπει νά πιστοποιηθεῖ τό γνήσιο τῆς ὑπογραφῆς σέ Κ.Ε.Π. ἤ σέ Ἀστυνομικό Τμῆμα!

2. Νά βγεῖ φωτοτυπία τῆς δήλωσης καί νά ἐπικυρωθεῖ γιά νά ἔχουν ὁ δηλών ἤ ἡ δηλοῦσα πιστό ἀντίγραφο στήν κατοχή τους!

3. Ἡ δήλωση νά ταχυδρομηθεί ἀπό ΕΛΤΑ ὥστε νά κρατηθεί ἀποδεικτικό ἀποστολῆς, για καλύτερη κατοχύρωση ὅτι ἐστάλη στόν Ε.Ο.Μ. (Ἐθνικός Ὀργανισμός Μεταμοσχεύσεων)!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έχει ένα χρόνο που έστειλα υπεύθυνη δήλωση στον Ε.Ο.Μ. για να μην είμαι δότης, τώρα το πήρατε χαμπάρι ;;; (!!!)

Η κυβέρνηση δεν τα λέει αυτά γιατί σχεδίαζε μέσα σε αυτό το διάστημα να προωθήσει με κάποιους τρόπους την δωρεά οργάνων για να μας έρθει πιο ήρεμα η είδηση, αλλά ίσως τα πράγματα να μην πήγαν πολύ καλά μέσα σε όλο αυτό το κλίμα.

Θυμάμαι πέρυσι το καλοκαίρι πήγα σε ένα Κ.Ε.Π. και τους ρώτησα για την δωρεά οργάνων … Άρχισαν να μου λένε ότι είναι καλό να γίνεις δότης … είχαν και κολλημένα τα τηλ. του Ε.Ο.Μ. για όποιον ενδιαφέρεται. (χα χα χα) Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι δεν θέλω να γίνω δότης, αλλά πώς μπορώ να μην είμαι σε περίπτωση θανάτου σύμφωνα με τον νόμο που πριν λίγους μήνες είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ! Μέχρι να συνεννοηθούμε … άλλα έλεγα εγώ, άλλα αυτοί. Μην τα πολυλογώ, δεν είχαν καμιά ενημέρωση και όταν τους πήγα τον νόμο εκτυπωμένο αρνήθηκαν να τον τοιχοκολλήσουν γιατί λέει δεν είχαν επίσημη ενημέρωση από το κράτος. Ενώ δηλ. άλλα πράγματα ισχύουν εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, αυτοί λένε άλλα στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη, στη Βραζιλια βγαλανε και διαφημιση για να κανουν μαζικα δοτες τους φιλαθλους μεγαλων ποδοσφαιρικων ομαδων.
Δειτε το:
https://www.youtube.com/watch?v=-8GFcAlWhBM