2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Χρόνια Πολλά αγάπη υγεία και κοινωνική δικαιοσύνη OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ


Αρχίζουν οι γιορτές και οι πολίτικοι αρχίζουν να στέλνουν τις θρασύδειλες και υποκριτικές ευχές τους. Μάλιστα κάποιες σελίδες τις βάζουν, επιβραβεύοντας και αυτοί την υποκρισία και την ξεδιαντροπιά!
Αγάπη..ωω τι πρωτότυπο! ..υγεία.. την εξαθλίωσαν .... δύναμη... την εξασθένησαν  χρόνια πολλά
..τι υποκρισία άραγε για όσους αυτοκτόνησαν για τα μνημόνια που αυτοί ψήφισαν!
Χαρά για εσάς και την  οικογένεια σας με χαράτσια,φόρους ,απόγνωση πετσόκομμα μισθών  συντάξεων  και αξιοπρέπειας.. δυστυχία.
ΠΑΝΤΩΣ πάλι καλά που δεν  τόλμησαν να γράψουν και κοινωνική  δικαιοσύνη!
Ίσως ο πιο δύσκολος χειμώνας μετά την κατοχή, που κατά σύμπτωση είναι πάλι υπό την μπότα των Γερμανών και των συν αυτών δοσίλογων.
ΑΥΤΟΙ λοιπόν αδιαφορώντας για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, στέλνουν κάρτες και μηνύματα για αγάπη υγεία Ευτυχία.
Προτείνουμε να τις μοιράσουν δίπλα απο ένα συσσίτιο,ένα παιδί σε σχολείο που λιποθυμάει  απο ασιτία,έναν άνεργο,έναν εξαθλιωμένο επαγγελματία,ένα γδαρμένο μισθωτό και συνταξιούχο, ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ.
Λαϊκισμοί θα πουν..

Αυτό που δεν αντέχεται σ' αυτή τη χώρα είναι οι υπεύθυνοι της καταστροφής της  να ρυθμίζουν ακόμη την τύχη της είτε από το προσκήνιο είτε από το παρασκήνιο, να ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον χειμαζόμενο Ελληνικό λαό και να μας κουνούν το δάχτυλο ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κάνει καμία έκπτωση στα δικά τους κεκτημένα.
Αντίθετα μιλούν για θυσίες των μόνιμα εξαθλιωμένων και μόνιμα αχθοφόρων των βαρών του διεφθαρμένου Κράτους τους.  Και συνεχίζουν να θέλουν να μας σώσουν. Οι ίδιοι ναυαγισμένοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού!
ΥΓ
Μετά την κατοχή, όλη η Ελλάδα έβλεπε με καχυποψία κάποιον που είχε περιουσία, γιατί ήταν προφανές οτι την απέκτησε απο δωσιλογισμους,  αφού η Ελλάδα πεινούσε.  Λέει αυτό κάτι σήμερα στους πλούσιους πολιτικούς και των συν αυτών επιχειρηματιών, χορηγών, ΜΜΕ νταβατζήδων ,
προαγωγών την Ελλάδας και εθελοτυφλούντων δικαστικών;
Στο Κρανίδι Αργολίδας μια μικρή πόλη 2000 κατοίκων βρέθηκαν πάνω απο 80 off shore εταιρίες!! Έκτοτε καμία έρευνα! 
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

Κατάργησαν νόμο που ελέγχει offshore


μήπως στο να μοιράζουν ευχετήριες κάρτες, δεν τους εξουσιοδοτεί άραγε η ανέχεια η ψήφος μας,  η αδιαφορία μας , ο ατομικισμός μας , ο δικός μας μικρός δωσιλογισμός;
Χρόνια Πολλά αγάπη υγεία και κοινωνική δικαιοσύνη
OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩΣΠΗΛΙΕΣ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Ειρωνία και υποκρισία!!
Κι εμείς τους ακούμε... :(