2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

τα Χριστούγεννα του Ηρώδη…

Ηρώδης

Είναι Ηλίου φαεινότερον ότι από φέτος-και τις οίδε μέχρι πότε- θα γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα του Ηρώδη.

Δεδομένου ότι η βουκολική κοινωνία των απλοϊκών παιδιών, των τσοπάνηδων, που άκουσαν από το στόμα των αγγέλων το «Δόξα εν υψίστοις» έχει εξαφανιστεί.
Και είναι πολύ δύσκολο κάποιος να μπορέσει κάπου να τους συναντήσει. Για ν’ αναστηθεί και πάλι το αγγελικό όραμα της χριστουγεννιάτικης νύχτας….

Αλλά ούτε και για τα σοφά παιδιά, τους Μάγους της Ανατολής, υπάρχει ελπίδα.

Μάταια περιμέναμε τα τελευταία χρόνια να παρουσιαστούν κάποιοι άνθρωποι με σοφία και ανθρωπιά. Που θα παρέκαμπταν τους ντόπιους, αλλά και τους διεθνείς Ηρώδες.
Για να μας οδηγήσουν έξω τις παγίδες θανάτου, που έχουν στήσει για μας και την πατρίδα μας. Και ν’ ανοίξουν κάποιον δρόμο ελπίδας και απαντοχής.

Αλλά πολύ περισσότερο μας έχουν εγκαταλείψει οι άγγελοι. Γιατί, όπως φαίνεται, η φλούδα της γης μας έγινε απρόσιτη, γι’ αυτούς και απροσπέλαστη.


Ιδιαίτερα μετά τον απροκάλυπτο και εξοντωτικό διωγμό και πόλεμο, που έχει κηρυχτεί ενάντια στα παιδιά, απ’ τους Ηρώδες της τρικομματικής συγκυβέρνησης.

Του δεξιαλήθωρου «αριστερού» κ. Κουβέλη, του σοσιαλήσταρχου κ. Βενιζέλου και του σεμνού και ταπεινού ΝεοΔούλου το μαμωνά κ. Σαμαρά.

Δεδομένου ότι ξεπερνάει ακόμη και την πλέον αρρωστημένη φαντασία το γεγονός της επιβολής φόρου σε βάρος των παιδιών.
Που υπογραμμίζει τον γενοκτονικό, για τον ελληνικό λαό, προσανατολισμό, όχι μόνο των προαναφερθέντων ελληνοφώνων δοσίλογων, αλλά και των επικυριάρχων διεθνών Ηρωδών.
Δεδομένου ότι η βιολογική γενοκτονία, έχει συνδυαστεί και με την πνευματική.

Και προσέξτε ποιον ύπουλο και καταχθόνιο δρόμο ακολούθησαν τα καθάρματα αυτά:

Κατέστρεψαν και καταστρέφουν τις αραβικές χώρες, για να προωθήσουν τα εγκληματικά τους σχέδια.
Και ανάγκασαν τους απελπισμένους λαούς των χωρών αυτών να εκπατριστούν. Για να διοχετευτούν δια μέσου της «συμμάχου» μας Τουρκίας στη δύσμοιρη χώρα μας.
Απ όπου τους απαγορεύεται η έξοδος προς τις χώρες των καθαρόαιμων και γαλαζοαίματων Ευρωπαίων.

Και τώρα, βρήκαν πάτημα, για να μας κανοναρχούν το, σχετικό με την πολυπολιτισμικότητα, που αυτοί μεθόδευσαν, τροπάριο.

Για να χτυπήσουν, έτσι, τον πολιτισμό μας στο πλέον ευαίσθητό του σημείο. Που είναι η ιστορική μας μνήμη και θρησκευτική μας παράδοση.
Και ασφαλώς σχετικά με την ιστορική μας μνήμη και την καταδολίευση, που επιχειρήθηκε σε βάρος της, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά από πολλούς πολύ αρμοδιότερους από εμένα.

Το πνεύμα όμως των ημερών αυτών απαιτεί να ειπωθούν και ελάχιστα σχετικά με τη θρησκευτική μας παράδοση.

Βασικός παράγοντας της οποίας είναι και το μάθημα των θρησκευτικών.
Το οποίο, με το πρόσχημα, όπως προαναφέρθηκε, της πολυπολιτισμικότητας, αντικαθίσταται, λέει, από το μάθημα της θρησκειολογίας.
Όπου η θρησκευτική μας παράδοση θα διδάσκεται, παράλληλα με τη μουσουλμανική, την ιουδαϊκή, και λοιπές, πολλές και διάφορες, άλλες παραδόσεις.

Και όπου τα παιδιά μας, όχι μόνο θα αποξενωθούν απ’ τη θρησκευτική μας παράδοση, αλλά, ανερμάτιστα ηθικά και πνευματικά, θα πελαγοδρομήσουν μέσα σε ένα κυκεώνα θρησκευτικής Βαβέλ.

Έγινε δε η δολοφονική αυτή αντικατάσταση, δια νομοσχεδίου, που ψηφίστηκε επί του προηγηθέντος προδοτικού καθεστώτος: Του Παπανδρέου, δηλαδή, και της Διαμαντοπούλου.


Για να έχει όμως, όπως φαίνεται, τη συνέχειά του και στον κ. Σαμαρά. Τον έτερο, δηλαδή, αυτάδελφο της μπιλντεμπεργκιανής συμμορίας.

Ο οποίος, στις προηγούμενες εκλογές, υποστηρίχθηκε από πολλούς αγίους δεσποτάδες, επειδή ήταν, λέει…κατηχητόπουλο!

Και παρασημοφορέθηκε για τις «θεάρεστες» και «ενάρετες» πράξεις του προς την πατρίδα και τη θρησκεία μας απ’ τον παναγιώτατο Άνθιμο!!!…
 
Για να γίνει, για μια ακόμη φορά, φανερό ότι οι Ηρώδες «θύουν και απολύουν», εν ονόματι των ηρωδιανών, κληρικών και λαϊκών…

Σε ποιους, λοιπόν, και με ποιο κουράγιο να μιλήσουν οι άγγελοι για τα Χριστούγεννα!!!



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: