2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση για την απαγόρευση οδήγησης αυτοκινήτου από τις γυναίκες εξέδωσαν οι "επαναστάτες" στη Συρία! Kαλά η συγκυβέρνηση Μερκελιστών, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης κι η Χίλαρυ του συριζα... θα συνεχίζουν υπέρ των Νατοϊκών μισθοφόρων και για πόσο ακόμη;


http://sibilla-press.blogspot.gr/2012/11/k_24.html


Καλώς ήρθατε στη «Δημοκρατία» του FSA!
Των δολοφόνων που αναγνώρισαν ΟΛΟΙ οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης-υπάλληλοι τραπεζιτών, το ΝΑΤΟ, φυσικά η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και για να δέσει η κομπόστα ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ*
Στην «Ανακοίνωση Απαγόρευσης Οδήγησης Τροχοφόρων από τις γυναίκες» που εξέδωσαν οι «εξεγερμένοι Επαναστάτες» του «Ελεύθερου Συριακού στρατού» και τα «Μεταβατικά Συμβούλια» στο Χαλέπι, επισημαίνεται:
"Οποίες γυναίκες παραβιάζουν την εντολή θα προσάγονται και το υπόλοιπο της ποινής θα επιβάλει η «Επιτροπή Προώθησης της Αρετής»".
Δεν είναι ανακοίνωση της Αλ Κάϊντα! Είναι ανακοίνωση αυτών που υποστηρίζουν οι Δυτικοί, που θα ανατρέψουν τον άπιστο "δικτάτορα" Assad και θα φέρουν τη "Δημοκρατία" στη Συρία!
Αλλά «δημοκρατία» με σαρία και Αλ Κάιντα!
Επισυναπτόμενη η ανακοίνωση για όποιον γνωρίζει Αραβικά!
* Ένας προοδευτικός, όχι αριστερός, δεν υπάρχει σ’ αυτό το κόμμα να σηκώσει φωνή απέναντι στις Χίλαρυ του Αλέξη; Μετά, αναζητούν γιατί το ΚΚΕ τους λέει νέο εκσυγχρονισμένο ΠΑΣΟΚ!


Και δείτε τα αγαπημένα παιδιά της "πολιτισμένης" Ευρώπης πως επιβάλουν "δημοκρατία":



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: