2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πήξαμε στους αρχηγούς και ξεμείναμε από Ινδιάνους


Όλα τα ζώα συνωμοτούν κατά του καλού ΓΑΠ. Λέει αλήθειες αλλά... μισές.
 Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός, στο προσωπικό του blog,
τινάζει τα πάντα στον αέρα με ένα άρθρο το οποίο περιγράφει με λόγια που καθηλώνουν όλα όσα συμβαίνουν στο κόμμα του.
 Ο κ.Σωκράτης Ξυνίδης, μέσα σε λίγες λέξεις εξιστορεί όλα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ με λέξεις που σοκάρουν
 "Ο Βενιζέλος ήθελε να γίνει αρχηγός και αφού δεν τα κατάφερε στα ίσια υπονόμευσε τον Παπανδρέου.
 Ο Λοβέρδος ήθελε και αυτός να γίνει αρχηγός και το είπε, θυμώνοντας τον Βενιζέλο, αλλά στο τέλος αγκαλιάστηκαν με τον Βενιζέλο, προκειμένου να τελειώνουν με τον Παπανδρέου.
 Στη συνέχεια και όταν έριξαν τον Παπανδρέου, έγινε πολέμιος του Βενιζέλου και όταν είδε ότι δεν τον έπαιρνε, αποφάσισε να κάνει δικό του κόμμα (αλλά δεν το λέει ακόμη για να μην τον πουν προδότη και χρεωθεί τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ).

ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

3 σχόλια:

web design είπε...

Λαικό ανάγνωσμα έχουν καταντήσει εκεί στο ΠΑΣΟΚ και δεν είναι μακριά η μέρα που θα διδάσκεται στα μαύρα κεφάλαια της ιστορίας μας.

marianaonice είπε...

Εγώ απορώ που ενώ έχουν πλέον διαλυθεί στα εξ ων συνετέθησαν εξακολουθούν να κυβερνούν και να ρυθμίζουν τη μοίρα αυτής της χώρας. Δεν το καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό!!

Aνεμος είπε...

η απορία σου Μαριάννα είναι απλά μαθηματικά
πρέπει με όλες τις δυνάμεις να ολοκληρώσουν την προδοσία
απλά είδαν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στο 4%και τρέχουν να το παίξουν όλοι οι δωσίλογοι αντιδραστικοί,σε μια ακόμα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ