2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τι κρύβεται πίσω από την "υπόθεση Βαξεβάνη"; - Ποιοι και γιατί του πέταξαν μπανανόφλουδα;

http://zeidoron.blogspot.gr


(Από email αναγνώστη)
Το θέμα Βαξεβάνη και συγκεκριμένα η αστραπιαία δίωξή του, η αθώωσή του στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και στη συνέχεια η άσκηση έφεσης κατά της αθωωτικής απόφασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, φαίνεται ότι βρωμάει πολύ. 

Μήπως κάποιοι επιχειρούν να μεθοδεύσουν μια τελεσίδικη απόφαση που θα απαγορεύει τη δημοσιοποίηση οποιασδήποτε λίστας; Αυτό φυσικά θα ήταν ευχής έργο για πολλούς που σήμερα ελέγχονται φορολογικά και τα ονόματά τους περιλαμβάνονται σε λίστες, πάσης φύσεως, για φοροδιαφυγή και ο κίνδυνος το ονοματάκι τους στη συνέχεια να φιγουράρει και σε λίστα διωκομένων πλέον κι όχι απλά ελεγχόμενων, είναι προ των πυλών. 

Το ερώτημα είναι ποιος έδωσε τη λίστα αυτή στο Βαξεβάνη και ποιος τον συμβούλεψε να τη δώσει στη δημοσιότητα, αφήνοντας μάλιστα ακάλυπτα και ονόματα απλών ιδιωτών καταθετών που δεν είχαν κανένα δημόσιο ενδιαφέρον για τους πολίτες, πριν τουλάχιστον κριθούν ότι διέπραξαν κάποιο φορολογικό αδίκημα; 

Μάλλον κάποιοι... επέλεξαν τον Βαξεβάνη για να καεί ως Ιφιγένεια και ως εξιλαστήριο θύμα, χωρίς να το καταλάβει αφού αυτοί που τον οδήγησαν σ' αυτό το λάθος και επίτηδες του έδωσαν τη λίστα ίσως επιδιώκουν την έκδοση μιας αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης που θα απαγορεύει τη δημοσιοποίηση τέτοιων λιστών.



Μακάρι να διαψευστούμε και να αθωωθεί ο δημοσιογράφος. Αλλά αν οι υποψίες μας επαληθευτούν και καταδικαστεί τελεσίδικα τότε λυπόμαστε για τον κ. Βαξεβάνη, ο οποίος μάλλον έπεσε χωρίς να το καταλάβει στην παγίδα και έπαιξε το παιχνίδι κάποιων σκοτεινών παραγόντων που με κάθε θυσία θέλουν να παραμείνουν στο απυρόβλητο και να ρυθμίζουν τις τύχες αυτής της έρημης χώρας.

Είναι απορίας άξιον άλλωστε ότι τον υπερασπίζονται οι μόνοι που δεν έπρεπε να τον υπερασπίζονται αφού αυτοί οι ίδιοι πριν λίγες μέρες φώναζαν για τη λίστα που περιείχε το δικό τους ονοματάκι και για λογαριασμό τους στρατεύτηκε μέχρι και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Τέντες, για ν’ απειλεί με διώξεις τους δημοσιογράφους για ηθική αυτουργία!

Το σενάριο μας θυμίζει την περίπτωση με τις αλλεπάλληλες αιτήσεις εξαιρέσεως που έκανε η κα Κωνσταντοπούλου για λογαριασμό ενός πελάτη της κατηγορούμενου ως βιαστή με αποτέλεσμα στο τέλος να ψηφιστεί νόμος που πλέον οι αιτήσεις εξαιρέσεως ενός δικαστή θα κρίνονται σε πρώτη βάση από τον ίδιο τον υπό εξαίρεση δικαστή κι αν είναι προφανώς… "αβάσιμες" κατά την κρίση του ίδιου θα μπαίνουν στο σκουπιδοτενεκέ...

(δείτε και http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/). 

Καταλαβαίνετε το παιχνίδι;


από 
http://petraskandalou.blogspot.gr
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Και γιατί όχι;

Αφού το νομικό καθεστώς αποσκοπεί στην πλειονότητά του στο στραγγαλισμό της αλήθειας και της δικαιοσύνης.

Και από το άλλο μέρος στη διαπαντός μέσου και τρόπου στήριξη των μεγαλοαπατεώνων και συγκάλυψη των πάσης φύσεως εγκλημάτων τους...

ΒLOGGERS ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ" είπε...

Πραγματικά πολύ πιθανό το βρίσκουμε το σενάριο πατέρα Ηλία.
Τίποτε δεν γίνεται τυχαία πια σ' αυτό το κράτος. Όλα τα έχουν μεθοδεύσει και τα οδηγούν εκεί που θέλουν!