2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!!! ΑΡΘΡΑ - ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΓΡΑΜΜΕΝA ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΚΑΡΜΠΟΝ !!!

   
  

















Θαυμάστε δημοσιογράφους και πολιτικούς, που έχει η σύγχρονη Ελλάδα και αναφωνήστε "o tempora o mores"
    Στις 06/11/2012 09:32 δημοσιεύτηκε στο "ΒΗΜΑ" ένα άρθρο της δημοσιογράφου κ.  Κέζα Λώρη, (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ποιο είναι το όνομα και ποιο το επώνυμο, γι' αυτό δεν βάζω κανένα στην γενική), υπό τον τίτλο "Η απειρία ως ευτύχημα"  που παρατίθεται αμέσως παρακάτω.
   Στην συνέχεια, στις 09/11/2012 δημοσιεύτηκε στο protagon.gr ένα άρθρο του κ. Σπύρου Σεραφείμ , υπό τον τίτλο "Η ποίηση της Ζωής", που επίσης παρατίθεται παρακάτω, μετά το άρθρο , που δημοσιεύτηκε στο "Βήμα".
   Και τα δύο άρθρα αποτελούν μία αγιογραφία της βουλευτού κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, που περιέχουν ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ, ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΞΕΙΣ!!!.
   Διαβάστε τα δύο άρθρα και μπορείτε να διαπιστώσετε , ότι, εάν δεν βρισκόμαστε προ ενός σπανίου φαινομένου ...."τηλεπάθειας" μεταξύ των δύο δημοσιογράφων, τότε  όχι μόνον  κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν ανύπαρκτο επίπεδο, αφού ο ένας αντιγράφει τον άλλον αλλά ενδεχομένως και ότι βάζουν την υπογραφή τους σε κείμενα, που τους έχουν δώσει έτοιμα τρίτοι , με σκοπό την διαφήμιση συγκεκριμένων πολιτικών !!!
    Και φυσικά καμαρώστε τους πολιτικούς αυτούς, όπως η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία απολαμβάνει τους καρπους τέτοιων πρακτικών !!!!
   Αλήθεια, πόσο πιο χαμηλά θα πάει αυτή η χώρα;  


Διαβάστε περισσότερα στο  http://diki-goros.blogspot.gr/


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: