2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Η απίστευτη αθλιότητα των κυβερνώντων.

τώρα βρέχει ήδη πάνω απο 300 000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ οι περισσότεροι χωρίς κόμματα και κομματικές σημαίες ! τα χημικά δεν πιάνουν με τη βροχή

έκτακτο βουλιάζει το σύνταγμα όλοι στις πλατείες δεν θα τους περάσει δείτε ζωντανά http://www.zougla.gr/live
 http://www.ustream.tv/channel/greecelive
 ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ


Η οργή των πολιτών της χώρας, τουλάχιστον της συντριπτικής πλειοψηφίας αυτών είναι απολύτως δικαιολογημένη. Η κυβέρνηση των τριών συνεταίρων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ είναι  άθλια συγκυβέρνηση τριών κομμάτων τα οποία με ψεύτικες υποσχέσεις και θέσεις σχημάτισαν κυβέρνηση μετά τις εκλογές του Ιουνίου.
Ποιος δεν θυμάται τα 18 σημεία των υποσχέσεων του Σαμαρά και την υπόσχεση ότι θα επαναδιαπραγματευτεί το Μνημόνιο, τις θέσεις του Βενιζέλου, τις δηλώσεις του Κουβέλη. Ψεύδη, ψεύδη, ψεύδη. Κυβέρνηση ανάλγητων και άθλιων συνεταίρων και μια πλειοψηφία στη βουλή από άβολους βουλευτές οι οποίοι προδίδοντας τα πιστεύω τους (αν είχαν κάποια) ψηφίζουν το τερατώδες νομοσχέδιο των 800 σελίδων χωρίς προφανώς να προλάβουν να το διαβάσουν, με ελάχιστες εξαιρέσεις. 
Πρόκειται για ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα όπου η βουλή καλείται να ψηφίσει  ένα τεράστιο νομοσχέδιο  χωρίς πρακτικά κανείς να ξέρει τι ακριβώς περιλαμβάνουν οι σχετικές διατάξεις του. Κουρέλι το Σύνταγμα της χώρας και οι θεσμοί.
Και με τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς να πληρώνουν πάλι τη νύφη. Η επίθεση της κυβέρνησης δε κατά των συνταξιούχων είναι μοναδική. Πρέπει  οι κυβερνώντες να έχουν μεγάλη εμπάθεια με τους συνταξιούχους και γι’ αυτό τους επιτίθενται με τέτοια σφοδρότητα. Θα προτιμούσαν να πεθαίνανε όλοι οι συνταξιούχοι για να μην πληρώνουν τα ταμεία συντάξεις.
Λες και τόσες δεκαετίες οι συνταξιούχοι δεν πληρώνανε υψηλές εισφορές για να έχουνε μια αξιοπρεπή σύνταξη την οποία τώρα του την  πετσοκόβουν χωρίς ντροπή οι άθλιοι της τρόϊκας εσωτερικού.
Το πολυνομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στην Βουλή με την διαδικασία του επείγοντος είναι η ταφόπλακα των πολιτών της χώρας, εκτός από τα λαμόγια τα οποία φοροδιαφεύγουν και κανείς δεν τους ακουμπά.
Η λίστα Λαγκάρντ έκανε βόλτες δύο χρόνια στα συρτάρια των Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου,  σε μια προσπάθεια συγκάλυψης του ελέγχου  των ατόμων της λίστας αν έχουν παράνομα αποκτηθέντα εισοδήματα, χωρίς να ιδρώσει κανενός αυτί.
Όταν όμως πρόκειται για μισθωτούς και συνταξιούχους τότε οι συνέταιροι  της αθλιότητας ψηφίζουν μέσα σε δύο μέρες το τερατώδες πολυνομοσχέδιο.
Δυστυχώς οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δεν φαίνεται να επιτυγχάνουν κάποιο αποτέλεσμα. Παρ’ όλες τις διαδηλώσεις και τις 24ωρες ή 48ωρες απεργίες η αντιπολίτευση δεν πέτυχε, τρία χρόνια τώρα, να ακυρώσει ούτε ένα νομοσχέδιο.
Ο κυνισμός των συγκυβερνώντων είναι πρωτοφανής. Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου το τι σκέφτονται οι Έλληνες πολίτες, αν συμφωνούν ή όχι με τα μέτρα. Είναι η πιο ταξική κυβέρνηση που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Επιτίθενται με μανία κατά του Ελληνικού λαού προσβλέποντας στη φτωχοποίησή του αφ’ ενός και στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας εφ’ εταίρου. Και μέχρι τώρα φαίνεται ότι το επιτυγχάνουν με άνεση. Φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει έλθει η ώρα του λαού.
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: