2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Οι υπάλληλοι της Βουλής ή το ρουσφέτι καλά κρατεί



Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι το σύμβολο του ρουσφετιού στην Ελληνική πολιτική σκηνή και ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες της χώρας η ευνοϊκή μεταχείρισή τους καλά κρατεί και εξοργίζει τον Ελληνικό λαό. Με 16 μισθούς τον χρόνο και εξαιρούμενοι από κάθε μέτρο που η υπόλοιπη κοινωνία το πληρώνει ακριβά αποτελούν σκάνδαλο πρώτου μεγέθους και αποδεικνύει την διαπλοκή των κομμάτων στο θέμα της εξυπηρέτησης με κραυγαλέο τρόπο της συγκεκριμένης ομάδας εργαζομένων. Οι υπάλληλοι της Βουλής είναι διορισμένοι παρανόμως (εκτός ΑΣΕΠ) με ρουσφετολογικές διατάξεις από όλους τους βουλευτές της Βουλής, είναι δε συγγενείς, γνωστοί ή κολλητοί των βουλευτών.
Χθες στη Βουλή  ο κ Στουρνάρας κατέθεσε νομοθετική διάταξη με την οποία οι υπάλληλοι της Βουλής εξομοιώνονταν με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους. Ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε. Σε έξαλλη κατάσταση οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.α. έσχιζαν τα ρούχα τους για την αντισυνταγματικότητα του συγκεκριμένου νόμου και ούρλιαζαν προς τον κ Στουρνάρα να τον αποσύρει. Λες και δεν είχαν λίγο πριν καταγγείλει και την αντισυνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου.
Από ότι κατήγγειλε ο κ Στουρνάρας οι βουλευτές των εν λόγω κομμάτων συμβούλευσαν τους υπαλλήλους της Βουλής οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως απεργία. Αν οι βουλευτές των εν λόγω κομμάτων επιδείκνυαν το ίδιο πάθος, που επέδειξαν εναντίον της εξίσωσης των υπαλλήλων της βουλής με τους άλλους δημόσιους υπαλλήλους, και για το πολυνομοσχέδιο αυτό δεν θα περνούσε.
Αλλά οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξάντλησαν την μαχητικότητά τους στην συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη. Ο κ Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε φωτιές όταν ζητούσε την απόσυρση της διάταξης από τη Βουλή. Τα  παραπάνω κόμματα δε είχαν ζητήσει και ψηφοφορία για την αντισυνταγματικότητα του πολυνομοσχεδίου αλλά αυτή η πρόταση καταψηφίστηκε.
Είναι τερατώδες ο Ελληνικός λαός να οδηγείται στη φτώχεια με  πολυνομοσχέδιο που τα εν λόγω κόμματα καταγγέλλουν σαν αντισυνταγματικό και την ίδια στιγμή να εξαντλείται το πάθος τους στην υπεράσπιση των υπαλλήλων της Βουλής. Αυτό που συνέβη χθες είναι ντροπή για όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου. Γι΄ αυτό και ο λαός δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα κόμμα της Βουλής συμπεριλαμβανομένων και των κομμάτων της αριστεράς.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Κώστα

Πάρε τις άπλυτες κοιλιές και χτύπα τα άπλυτα έντερα.

Ήταν στουρνάρειο κόλπο!

Για να δημιουργήσει αντιπερισπασμό και αποπροσανατολισμό από το μαύρο φόντο του πολυνομοσχεδίου.

Και οι άλλοι τσίμπησαν...

Εκτός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αν καλά κατάλαβα....