2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πρόκειται καθαρά για φίμωση και τίποτε άλλο"


Ο Αλέξανδρος Χονδρογιάννης είναι ερασιτέχνης φωτογράφος. Συνελήφθη στην Κέρκυρα όπου μένει διότι φωτογράφισε και ανέβασε τις φωτογραφίες του, που απεικόνιζαν αστυνομικούς, στην προσωπική του σελίδα στο facebook.
 Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Κέρκυρα ομάδες αντιφασιστών και ομάδες μελών και οπαδών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν απέναντι και στη μέση διμοιρίες αστυνομικών
. Η μοναδική στιγμή έντασης ήταν μία παρεξήγηση, η οποία αν και λύθηκε σύντομα, χρειάστηκε να επέμβουν οι ΥΜΕΤ. Αυτή την παρεξήγηση την κατέγραψε με το φωτογραφικό του φακό ο Αλέξανδρος Χονδρογιάννης, μέλος της αντιφασιστικής κίνησης της Κέρκυρας.
 Για να έρθουν την επόμενη ημέρα αστυνομικοί στο σπίτι του και να τον συλλάβουν. Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, οι κατηγορίες αφορούν σε:
 άκουσον άκουσον -
 Διάδοση ψευδών ειδήσεων με σκοπό την ανατροπή του πολιτεύματος 
- Παραβίαση προσωπικών δεδομένων -
Έργω εξύβριση



σε τηλεφωνική επαφή με τον κ. Χονδρογιάννη ο οποίος και μας είπε την περιπέτειά του. "Δημοσίευσα τις φωτογραφίες στο facebook στην προσωπική μου σελίδα.
Την επόμενη μέρα χτύπησε το κουδούνι και ήταν αστυνομικοί οι οποίοι με οδήγησαν στο τμήμα.
 Εκεί μου είπαν πως συλλαμβάνομα
ι. Όταν τους ρώτησα για ποιον λόγο μου έδειξαν τις φωτογραφίες και με ρώτησαν, είναι δικές σου; Στη συνέχεια μεταβήκαμε στην οικία μου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, όπου πήραν τα πειστήρια και επιστρέψαμε στο τμήμα.
Έφυγα από εκεί μετά τη μία και μισή τα ξημερώματα".
 Ρωτήσαμε τον κ. Χονδρογιάννη εάν εκτιμά πως το συγκεκριμένο περιστατικό συσχετίζεται με τη δράση του την αντιφασιστική - αντιρατσιστική και τη συμμετοχή του στην αντιφασιστική πρωτοβουλία του νησιού.
 "Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Αφού δεν ήξεραν καν ποιος είμαι. Δεν ήξεραν εμένα προσωπικά, δεν γνώριζαν ούτε ποιος είμαι ούτε που ανήκω.
 Πρόκειται καθαρά για φίμωση και τίποτε άλλο".
Ο ίδιος δηλώνει πως δεν υπέστη βία ούτε σωματική ούτε λεκτική. Όσο για το που βρίσκεται τώρα η υπόθεση... "Αναμένω να ορισθεί τακτική δικάσιμος, αυτό ήταν το στάδιο της προανάκρισης. Ως τότε, μέχρι τη δίκη μου δηλαδή, είμαι ελεύθερος
. Αφέθηκα από εκείνο το βράδυ της σύλληψης, τα ξημερώματα μετά τη μία κι ενώ ήμουν από τις περίπου τρεις το απόγευμα εκεί".

http://news247.gr

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Πρόκειται καθαρά για φίμωση και τίποτε άλλο"