2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Μετά τους δημοσιογράφους φιμώνουν και τους δικαστές! Πειθαρχική έρευνα σε 2 εισαγγελείς για ανάρτηση στο διαδίκτυο


http://zeidoron.blogspot.gr/2012/11/2.html

Μετά τους δημοσιογράφους ήρθε η σειρά των δικαστών να υποστούν διώξεις γιατί τολμούν να εκφράσουν ελεύθερα τις απόψεις τους για τα εγκλήματα που συμβαίνουν αυτή την εποχή στην Ελλάδα.Εγκλήματα που διαπράττει η πολιτική εξουσία με την ανοχή της δικαιοσύνης.
Οποιος τολμήσει να μιλήσει αστραπιαία διώκεται είτε με μηνύσεις είτε με πειθαρχικό!
Αν λειτουργούσε το ίδιο γρήγορα και επίμονα η Ελληνική Δικαιοσύνη και κατά των πραγματικών εγκληματιών ίσως η Ελλάδα να μη βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού.

Εγινε γνωστό ότι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου,κύριος Ιωάννης Τέντες, διέταξε προκαταρκτική πειθαρχική έρευνα σε βάρος του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων Γιάννη Πενταγιώτη και της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κεφαλλονιάς Βικτώριας Μαρσιώνη.

Η πειθαρχική έρευνα διατάχθηκε, καθώς ο Γ. Πενταγιώτης ανήρτησε στο διαδίκτυο επιστολή
(διαβάστε τη ολόκληρη σε χτεσινή μας ανάρτηση) με την οποία επικρίνει το Συμβούλιο της Επικρατείας, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι σοφοί του ΣτΕ επικύρωσαν τα Μνημόνια, ενώ κάνει λόγο για «κυβέρνηση δωσίλογων», η οποία «προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές».

Ακόμη, στο δημοσίευμα αναφέρει ότι «αγωνιζόμαστε ενάντια στο καθεστώς κατοχής που έχουν επιβάλλει η Τρόικα, οι σύμβουλοί τους, οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Δ.Ν.Τ. και οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες».

Σε άλλο σημείο, επισημαίνει ότι «αγωνιζόμαστε ενάντια στη λειτουργία της Βουλής οπερέτας και της Κυβέρνησης «yes men» που έχουμε, που νομοθετούν πάντα με δημοκρατικό τρόπο, ψηφίζοντας όλα τα μέτρα που οδηγούν στην εξόντωση το λαό μας και στη διάλυση του κράτος μας, σε ένα άρθρο, για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και διαρροές».

Την επίμαχη επιστολή φέρεται ότι επικρότησε η δεύτερη εισαγγελική λειτουργός, η Β. Μαρσιώτη.

Την πειθαρχική έρευνα θα διενεργήσουν εισαγγελείς Εφετών Πάτρας και Χανίων. Ειδικότερα, θα ερευνηθεί εάν οι δυο εισαγγελείς έχουν διαπράξει το αδίκημα της αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς, η οποία δεν συνάδει με το ήθος του δικαστή εντός και εκτός υπηρεσίας.

Παράλληλα,ο κύριος Τέντες φρόντισε με έγγραφό του να ενημερώσει τη Βουλή για την έρευνα που διέταξε και ζητά να πληροφορηθεί εάν το Κοινοβούλιο θα κινηθεί σε βάρος των δύο ελεγχόμενων εισαγγελέων, καθώς θα θεωρήσει ότι οι θέσεις που ανάρτησαν στο διαδίκτυο προσβάλλουν ή περιυβρίζουν τη Βουλή.
GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Αλήθεια! Είπε τέτοια φοβερά ο Εισαγγελέας!...

Στην πυρά της ιερής εξέτασης!

Δυστυχώς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι κορυφές της εξουσίας δοσιλογο-κρατούνται...

Και όσο αφορά στο νομικό μας καθεστώς, γίνεται ολοένα και περισσότερο σαφές ότι έχει νομιμοποιηθεί το έγκλημα και η δικαιοσύνη και η αλήθεια βρίσκονται σε διωγμό!...

Aνεμος είπε...

Διυλίζουμε όμως μάλλον τον κώνωπα...Χώρια το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου. Εκτός κι΄αν οι εισαγγελείς δεν έχουν τα αυτά δικαιώματα με τους λοιπούς πολίτες της χώρας.

Ανώνυμος είπε...


Άνεμε

Μιλάς για ελευθερία του λόγου σε ένα απροκάλυπτα φασιστικό και ολοκληρωτικό καθεστώς.

Τους εισαγγελείς τους θέλουν να χορεύουν, όπως οι καραγκιοζοπαίκτες εκτελούν το δοσιλογικό ρεπερτόριό τους...

Ανώνυμος είπε...

Η Θεση του εισαγγελεα του Αρειου Παγου ειναι πολιτικη = της εμπιστοσυνης του Υπ Δικαιοσυνης που τον προτεινει στην κυβερνηση. Επομενως αν ξερουμε ποιος τον "προτεινε" καταλαβαινουμε γιατι κάνει αυτες τις διώξεις.