2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012

Η αγωνιστικότητα του ελληνικού λαού

Νίκος Λυγερός-Η αγωνιστικότητα του ελληνικού λαού
Μας είχαν όλοι για τεμπέληδες, λαμόγια και ξεπουλημένους και ήθελαν τα πάντα από εμάς. Τώρα όμως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και πρέπει να αποδεχθούν και να παραδεχθούν την αγωνιστικότητα του ελληνικού λαού. Συνεχίζουμε να είμαστε εδώ όρθιοι ακόμα και πληγωμένοι, ελεύθεροι ακόμα και πολιορκημένοι με τα οράματά μας δίχως όνειρα που μας πωλούσαν παλαιότερα. Γράφουμε μόνοι μας την ιστορία μας εδώ και αιώνες και κανείς δεν μπόρεσε να μας νικήσει, ακόμα και αν ζήσαμε πολλές και μακρόχρονες κατοχές. Δεν τα παρατάμε εύκολα ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η αντίσταση είναι φυσιολογική σε εμάς. Αυτό μας έμαθαν οι πρόγονοί μας. Τώρα πρέπει ο Ελληνισμός να περάσει στην αντεπίθεση και να αξιοποιήσει τον πλούτο της χώρας μας μέσω μιας υψηλής στρατηγικής που δεν έχει να κάνει μόνο με τη διαχείριση πόρων. Έχουμε μέλλον ως λαός κι έχουμε αποδείξεις με την ελληνική Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις φοβίες μερικών και την επιφυλακτικότητα άλλων που βλέπουν μόνο και μόνο την καθημερινότητα. Τώρα το στρατηγικό άνοιγμα υπάρχει και πρέπει να το υλοποιήσουμε σύντομα, για να μπορέσει και η νεολαία μας να βρει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα για να σταματήσει ο φαύλος κύκλος της εργασίας στο εξωτερικό. Ζούμε στη Ελλάδα για την Ελλάδα και πρέπει και η Ελλάδα να ζει με τον λαό της. Είμαστε μια πατρίδα αγωνιστών, διότι ποτέ τίποτα δεν ήταν εύκολο για μας. Δεν μας χαρίστηκαν, ενώ ο Ελληνισμός είναι μια προσφορά για όλη την Ανθρωπότητα. Ήρθε η ώρα λοιπόν με την αξιοπρέπειά μας να κάνουμε αυτό το στρατηγικό άνοιγμα, για να παραμείνουμε ελεύθεροι δίχως απεχθές χρέος για τα παιδιά μας.

Νίκος Λυγερός-Ελληνική ΑΟΖ και στρατηγικήGoPetition Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Μιχάλης Κ είπε...

Νομίζω ότι θα γίνει το ακριβώς αντίθετο από ότι λες. Πιστεύω μάλιστα ότι αυτήν την φορά φτάσαμε στο χείλος της εξαφάνισης.
-Η θρησκεία που ήταν ένας συνδετικός κρίκος έχει καταρρεύσει από την διαφθορά και τα σκάνδαλα.
-Η γλώσσα μας έχει αρχίσει να καταστρέφεται άσχημα.
-Τα ήθη και τα έθιμα έχουν δηλητηριαστεί από αντίστοιχα εισαγόμενα πολυ-πολιτισμικά.
-Η εκπαίδευση έχει τα χάλια της και οι μαθητές είναι παντελώς αγράμματοι και άσχετοι με την ιστορία μας.
-Ζούμε μια δεύτερη μωαμεθανική εισβολή που έχει ήδη καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό. Και αυτήν την φορά δεν πρόκειται για απλούς εισβολείς. Πρόκειται για εξαθλιωμένους ανθρώπους, φανατικά πιστούς, τους οποίους κανένας δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει.
-Ζούμε επίσης μία δεύτερη σλαβική εισβολή. Η ύπαιθρος, τα χωριά και οι πόλεις γέμισαν αλβανούς, ρουμάνους, σέρβους, ρώσους και κάθε καρυδιάς καρύδι.
-Οι Έλληνες κάθονται αραχτοί στα καφενεία και τις καφετέριες και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν καταδέχεται να πάει σε αγροτικές ή άλλες χειρωνακτικές εργασίες.
-Όλοι αγοράζουν ΜΑΝΙΩΔΩΣ τα ξένα προϊόντα και η δικαιολογία ότι είναι φτηνότερα δεν αρκεί.
-Οι νέες γενιές εδώ και δεκαετίες μεγαλώνουν με ριάλιτι, ηλίθια σήριαλ και χαζές μεσημεριανάδικες εκπομπές τύπου Μενεγάκη.
-Για κερασάκι στην τούρτα βάλε την διχόνοια, την ξεροκεφαλιά και όλα αυτά τα εθνικά ελαττώματα που έχουμε.
Λογικά σε μερικές δεκαετίες θα έχουμε εξαφανιστεί.
ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.