2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Αμερικανιές

Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΑΠ’ τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, για την «Άγρια Δύση». Εκεί ο πλούτος και η «λευτεριά» σε ξένο έδαφος, οι ντόπιοι για (εξολόθρευση) και ο δρόμος ανοιχτός. Για «μέτοικους» που πρόκοψαν ανάκατοι με μαφιόζους που ακόμα ζουν και βασιλεύουν, με άλλο «λουκ» και σύστημα. Απ’ το λάσο στο μακρύκαννο (πριν γίνει εξάσφαιρο) που έγραψε την καουμπόικη ιστορία του σε κορμιά «παρακατιανών» Ινδιάνων. Με το «παλικαράκι» να  σκοτώνει αρμαθιές, με μια πιστολιά.
ΕΣΤΩ κι έτσι και μ’ αυτά, έστησαν Κράτος. Με την ηλεκτρική καρέκλα να στομώνει τη σπάθα των δημίων και το κελάηδημα του εξάσφαιρου. Αλλιώς, δεν έστηνες Κράτος εκεί στο «Φαρ Ουέστ» και μη γελιόμαστε.
ΥΣΤΕΡΑ πλάκωσαν τα…εξάσφαιρα. Δια πάσαν νόσον…νοσούντων φυλετικά και, ιδιαίτερα για…Προέδρους. Κελάηδησαν στην παλάμη σερίφηδων, άδειασαν σφαίρες σε κεφάλια «αντιφρονούντων», μέχρι να γίνουν οι ΗΠΑ ένας κόσμος ομοφρόνων και δουλευταράδων, με πρωινό και βραδινό τους μέλημα το κυνήγι του δολαρίου. Κι όταν ξεσηκώνονταν για δημοκρατία οι λαοί, τους καθήλωναν με χούντες τηλεκατευθυνόμενων δικτατόρων. Κι όταν χρειάστηκε «διευθετήσεις», κατά τόπους, ο Πλανήτης; Έσπερναν βόμβες! ΝΑΤΟικές, αμερικανικής κατασκευής και προελεύσεως και με τον ΟΗΕ να λέει «ναι σε όλα».


«ΑΥΤΗ η χώρα πέρασε από τη βαρβαρότητα στην παρακμή, χωρίς να γνωρίσει τον πολιτισμό (για τις ΗΠΑ) λέει ο Τσώρτσιλ, που κατέχει τα μυστικά των μεγάλων αφεντικών του για την κοινή τους πολιτική, συμπυκνωμένη στο δόγμα «δημοκρατία στο εσωτερικό, χούντες στο εξωτερικό». Χωρίς αντίπαλο, τα τελευταία χρόνια και χωρίς έγνοιες. Δεν υπάρχει αντιΝΑΤΟ, δεν υπάρχει Σ. Ένωση. Μα, κι όταν υπήρχαν, δεν πήραν μυρουδιά από αντικομουνιστική πολιτική και αμερικάνικα κόλπα. Κι έμεινε ο Πλανήτης στα χέρια μιας δύναμης μοναδικής, ενώ στης φύση οι δυνάμεις εμφανίζονται ζευγαρωτές και αντίθετες.
ΚΑΙ πού το…πάμε με την αναδρομή στο παρελθόν; Στην αναγωγή της σημερινής κουλτούρας των σύγχρονων Αμερικανών σε εκείνην του παρελθόντος. Όλα εκεί παραπέμπουν κι ας μας γοητεύουν τα ξόμπλια των σημερινών. Με τα φανταχτερά προεκλογικά τους που αποπνέουν αμερικανίλα και ξεγνοιασιά των πρωταγωνιστών.
ΔΕΝ πήραν στα σοβαρά τις επικείμενες εκλογές οι κ.κ. Ομπάμα και Ρόμνει, για τον απλό λόγο πως δεν τους αφορούν. Όποιος κι αν επιλέξουν οι…χαχανίζοντες των προεκλογικών τους εμφανίσεων, θα’ ναι το ίδιο γι αυτούς και για την ανθρωπότητα. Οι αποφάσεις για τη μοίρα του κόσμου θα παίρνονται μυστικά και ερήμην τους, τα σχέδια θα εκπονούνται στα ανήλιαγα γραφεία των μυστικών τους υπηρεσιών και οι μαριονέτες θα συνεχίζουν, υπακούοντας πιστά στο τράβηγμα των…σχοινιών τους.


GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Μιχάλης Κ είπε...

Πράγματι. Ότι και να ψηφίζουν οι αμερικάνοι, θα συμβαίνουν τα ίδια. υπάρχει ένα βιβλίο που λέγεται "Η συνομωσία του εξάκτινου αστεριού". Όσο και αν ο συγγραφέας εμφανίζεται γραφικός με το ατελείωτο υβρεολόογιο κατά των εβραίων, τα στοιχεία που παραθέτει είναι καταπληκτικά και δείχνουν αυτό ακριβώς το γεγονός.: Όλα είναι κατευθυνόμενα.
Και αφού είναι κατευθυνόμενα για αυτούς είναι κατευθυνόμενα και για εμάς.