2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΟΧΙ στο λαό, ΝΑΙ στο φασισμό!….



Θεσσαλονίκη! Άγιος Δημήτριος:

Οι αποκρουστικοί και γελοίοι λήσταρχοι και οι δολοφόνοι του λαού είχαν δικαίωμα εισόδου στον οίκο του Θεού. Κι ακόμη κάποιοι γαλαζοαίματοι με ειδικές προσκλήσεις. Ωσάν να επρόκειτο για κομματικό συνέδριο. Περιφρουρούμενοι από την κουστωδία των οργάνων προστασίας του καθενός επίσημου αλήτη.

Και ο λαός του Θεού έξω απ’ τα φασιστικά κιγκλιδώματα της ντροπής και της προσβολής κάθε ιερού και οσίου, σε μεγάλη απόσταση. Απόσταση αδυσώπητου μίσους.
 
Απ’ όπου, γεμάτος ιερή οργή και αγανάκτηση γιουχάιζε τους αρχιληστές, που χωρίς ντροπή και φόβο Θεού εισέρχονταν στο ναό, για να δώσουν τη θεατρική τους παράσταση.
Και αυτό λέγεται πανηγυρικός εορτασμός της μνήμης του Αγίου Δημητρίου και των εκατό χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης!



Εσείς, Παναγιώτατε, δεν νιώσατε νυγμούς και τριγμούς στη συνείδησή σας απ’ όλη αυτή την ανίερη και πανάθλια σκηνοθεσία;
 
Δεν σκεφθήκατε ότι ο Χριστός και ο Άγιος Δημήτριος και οι εκατόμβες των ηρώων το μόνο, που ένιωθαν, ήταν ντροπή και αηδία;

Γιατί οι ήρωες και οι άγιοι ανήκαν σ’ αυτούς, που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας και του λαού από κάθε μορφή σκλαβιάς και αδικίας. Γιατί ήταν αίμα από το αίμα και σάρκα από τη σάρκα του λαού!
 

Ενώ αυτοί, για χάρη των οποίων καταφρονήσατε το λαό, είναι εκείνοι, που τον θυσιάζουν και τον δολοφονούν, χωρίς οίκτο και έλεος. Γιατί τον περιφρονούν και τον μισούν θανάσιμα.


Και λέμε τον δολοφονούν, γιατί τα όσα προηγήθηκαν και συνεχίζουν να διαδραματίζονται, δεν έγιναν από κάποια ανθρώπινα λάθη, που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της κατανόησης και της συγνώμης.
 
Αλλά έγιναν βάσει προδιαγεγραμμένου σχεδίου. Στην ολοκλήρωση του οποίου προχωρούν ακάθεκτοι. Προκειμένου να πραγματοποιήσουν το καταστροφικό για την πατρίδα και ολέθριο για το λαό πολυμέτωπο και πολυεπίπεδο ανοσιούργημά τους.


Εσείς, Παναγιώτατε, ο τόσο λαλίστατος και η λοιπή ιεραρχία δεν έχετε καταλάβει τίποτε π’ όλα αυτά; Δεν συγκινείστε απ’ την εξαθλίωσή του λαού; Δεν ακούτε τις οιμωγές του; 
 
Δεν έχετε μάτια να ιδείτε τις χιλιάδες αγχόνες των αυτοκτονιών, στις οποίες εξωθούν ολοένα και περισσότερες χιλιάδες λαού; Που, σε τελική ανάλυση, είναι δολοφονίες!
Και ασφαλώς όχι μόνο των κακομαθημένων αυτών εντολοδόχων του ναζισμού και του σιωνισμού. Αλλά και όλων εκείνων, που θα μπορούσαν να στήσουν φραγμούς στην κακουργηματική τους δραστηριότητα.

Αν στη θέση σας, Παναγιώτατε, ήταν ο Αμβρόσιος Μεδιολάνων θα δεχόταν ποτέ μια τόσο ανίερη, σε βάρος του λαού συμπαιγνία; Σε καμιά περίπτωση! Το τελείως αντίθετο:
 

Θα έβγαινε αυτοπροσώπως στα προπύλαια του ναού και θα τους απέκλειε την είσοδο. Ο ναός, θα τους έλεγε, ανήκει στο Θεό και στο λαό. Και σε καμιά περίπτωση στους δολοφόνους και τους λήσταρχους του λαού.


Το σκηνικό, που στήσατε δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και τη δικαιοσύνη του Ευαγγελίου. Αποτελεί εμπαιγμό και ανατροπή του.

Το οποίο οι άξιοι εκπρόσωποί του το διαβάζουν από την καλή και όχι από την ανάποδη.
Εσείς όμως, όχι μόνο ανεχθήκατε όλη αυτή την αθλιότητα, αλλά φτάσατε στο κατάντημα να παρασημοφορήσετε κιόλας τους αρχιδήμιους του λαού! 


Και γιατί όχι, θα μου πείτε! Άγιος ο Δημήτριος, Παναγία η μάννα του Χριστού, Παναγιώτατος εσείς!…

παπα-Ηλίας


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Γιατί οι ήρωες και οι άγιοι ανήκαν σ’ αυτούς, που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας και του λαού από κάθε μορφή σκλαβιάς και αδικίας. Γιατί ήταν αίμα από το αίμα και σάρκα από τη σάρκα του λαού!

Μιχάλης Κ είπε...

Παπα-υφαντή τί εθνικιστικό κείμενο είναι αυτό; Δεν πήρες είδηση ότι είμαστε πολιτισμένοι πολυ-πολιτισμικοί Ευρωπαίοι;
Και γιατί διαμαρτύρεσαι για τον "Παναγιότατο";Θα γινόταν "Παναγιότατος" αν δεν είχε ήδη προσκυνήσει το Σύστημα;


Ανώνυμος είπε...

Με μια λέξη ''ΣΥΣΤΗΜΑ''. Μεγαλοδημοσιογράφοι, πολιτικοί, ''καλλιτέχνες'', άνθρωποι του ''πνεύματος'', μεγαλοϊερείς... Όλοι στο ίδιο στρατόπεδο, όλοι με το ίδιο έργο, όλοι με τις ίδιες αξίες και σκοπούς: καταστροφή της χώρας, επιβολή του σκοταδισμού, χρήμα...

Δεν μπορώ παρά να θυμηθώ τον ιερές του Αγίου Παντελεήμονα που ''χριστιανικά'' βοηθούσε τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, αλλά,όταν τα ΜΑΤ κυνηγούσαν τους Έλληνες χριστιανούς διαδηλωτές τους αρνήθηκε το άσυλο της εκκλησίας, κλείνοντας τις πόρτες...

Ανώνυμος είπε...


Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα σχόλιά σας!

Έτσι είναι! Ακριβώς, όπως τα λέτε.

Συλλήβδην πουλημένα κρέατα!

Χωρίς ντροπή και συνείδηση...