2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Η κρίση και οι πολιτικοί.Από την αρχή της κρίσης και ενώ θα περίμενε κανείς εξ αιτίας της να αλλάξουν οι πολιτικοί νοοτροπία και τον τρόπο με τον οποίο κυβερνούν τη χώρα, κτυπώντας στη ρίζα την διαφθορά και την διαπλοκή, τα πράγματα χειροτέρεψαν και έχουν ξεφύγει από κάθε όριο. Η διαφθορά και η διαπλοκή γιγαντώθηκαν στις μέρες της κρίσεις και έφτασαν σε ανεξέλεγκτα ύψη.
Ψηφίζονται νόμοι υπέρ των λαμόγιων μικρών και μεγάλων, λίστες με φοροφυγάδες εξαφανίζονται ή εμφανίζονται παραποιημένες με εμπλοκή πολιτικών προσώπων, μεγαλοεπιχειρηματίες απαλλάσσονται από τους φόρους και εισφορές και η κυβέρνηση ασκεί μια καθαρά ταξική πολιτική υπέρ των τραπεζών (άλλο σκάνδαλο η ανακεφαλαιοποίηση των πτωχευμένων στην πραγματικότητα τραπεζών) και των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Πραγματικά η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων της χώρας.
Η επίθεση αφορά αφενός στην προστασία του μεγάλου κεφαλαίου, αφ ετέρου στην καταστροφή των μικρών και μεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας με την απόλυτη φτωχοποίηση  αυτών. Αυτό είναι πασιφανές σε κάθε καλοπροαίρετο πολίτη ο οποίος παρακολουθεί με αγωνία το μπαράζ νομοθετικών διατάξεων κατά της εργασίας και υπέρ των εχόντων της χώρας.

Όλοι οι νόμοι που ψηφίζονται απαλλάσσουν τους εργοδότες από τις υποχρεώσεις τους (ακούστηκε ακόμα και για απαλλαγή από τις  ασφαλιστικές εισφορές των εργοδοτών) και επιβάλλουν νέους φόρους και χαράτσια στους μη έχοντες πολίτες.
Που θα βρει ο άνεργος, ο άστεγος, ο νεόπτωχος χρήματα για να πληρώσει το βαρύ φορτίο των φόρων και των χαρατσιών που του επιβάλλονται συνεχώς χωρίς τελειωμό;
Προφανώς αυτό δεν απασχολεί την ανάλγητη κυβέρνηση των τριών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Αντιθέτως λίστες με φοροφυγάδες εξαφανίζονται σκοπίμως, οι πτωχευμένες τράπεζες σώζονται με χρήματα του λαού, μεγαλοεπιχειρηματίες δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους (βλέπε οφειλές της Μυτιληναίος στη ΔΕΗ) ή σε άλλον επιχειρηματία γίνεται τακτοποίηση των εισφορών του στο δημόσιο σε δόσεις σε διάστημα ….. 400 ετών (Εκπαιδευτήρια Ξυνή).
Ελλάδα ο παράδεισος της διαφθοράς και της διαπλοκής με άμεση συμμετοχή των πολιτικών (υπουργών βουλευτών κλπ).
Και έρχονται οι κυβερνώντες και με φιλολαϊκές κορώνες μας προπαγανδίζουν μέσω των καλοπληρωμένων αναίσχυντων  δημοσιογράφων των ΜΜΕ πως «λυπούνται» για τα δυσβάσταχτα μέτρα αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να σωθούμε.
Να σωθούμε από πού και από τι και από ποιον; Από αυτούς που τριάντα χρόνια λυμαίνονται τον τόπο, από τους υπηρέτες του κεφαλαίου, από τους υπαλλήλους της Τρόϊκας εξωτερικού; Από αυτούς που αποκρύπτουν τη λίστα με τους μεγαλοφοροφυγάδες και επιτίθενται με απίστευτους φόρους κατά του λαού;
Είναι προφανές αν δεν ανατραπούν οι πολιτικοί που μας κυβερνούν και οι πολιτικές που εφαρμόζουν ο τόπος και ο λαός δεν έχουν καμιά ελπίδα.
Αλλά αυτό είναι μιαν άλλη πονεμένη ιστορία.

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: