2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ομάδες δίωξης ''ρατσισμού'', όπως λέμε... ''Γκεστάπο'', ''Τάγματα Εφόδου'';

Ομάδα Δίωξης Ρατσισμού επί τω έργω: ''θα ξανακάνεις ρατσιστικά σχόλια, γουρούνι;''

Ανήσυχο το κραταιό σύστημα ότι η ρόδινη, ειρηνική, παραδεισένια, μηδενικής εγκληματικότητας χώρα, που λέγεται ''ενθάδε κείται Ελλάς'', θα διαρραγεί από μερικούς ''κακούς'', ''ρατσιστές'', ''φασίστες'' Έλληνες που θέλουν - οι ανεκδιήγητοι! - να ταράξουν την ησυχία αυτής της ''μακάριας'' κοινωνίας όπου ληστείες, βιασμοί 15χρονων κοριτσιών και φόνοι ανυπεράσπιστων γερόντων είναι σκηνές ξένων ταινιών που μόνο απορία προκαλούν στους Έλληνες τηλεθεατές, αποφάσισε και διέταξε τη δημιουργία ειδικών ομάδων - ''Ράμπο'' - που θα τιμωρούν τους διασαλευτές της γαλήνης αυτής της ιδεώδους πολιτείας.
Έτσι, ομάδες δίωξης του ρατσισμού - αλήθεια, πώς θα ορίζεται ο ρατσισμός και ως προς ποιους; - θα δημιουργηθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα (φυσικά, μια χώρα μηδενικής εγκληματικότητας δεν έχει ανάγκη άλλων ομάδων δίωξης, ή προστασίας των πολιτών - μα είναι δυνατόν; φοβάται κανείς στην Ελλάδα;). Έργο τους να συλλέγουν καταγγελίες, ''καρφιά'', για ''ρατσιστική'' συμπεριφορά και να τιμωρούν παραδειγματικά τους ενόχους. Παραδειγματική τιμωρία, θα είναι η τοποθέτηση κονκάρδας στο δράστη - οπωσδήποτε Έλληνα, γιατί ως γνωστόν ρατσισμός στην Ελλάδα είναι μόνο η προσβολή( όπως την εννοεί ο κάθε κύριος Δένδιας) ξένου από Έλληνα - που θα λέει ''φασίστας ρατσιστής'', η περιφορά και διαπόμπευσή του στο κέντρο της εκάστοτε πόλης και η τοποθέτησή του σε ειδικά γκέτο προς απομόνωση τέτοιων φαινομένων διακορρευτικού χαρακτήρα για την πλατώνεια πολιτεία μας.

Με αυτόν τον απόλυτα δημοκρατικό τρόπο - μη σας μπερδεύουν οι ομοιότητες με τάγματα εφόδου θεματοφυλάκων της αντιρατσιστικής καθαρότητας της ελληνικής κοινωνίας, ούτε η αυθαιρεσία του κάθε καρφιού... καταγγελίας - το ελληνόφωνο (το επίθετο ελληνικό είναι πλέον ρατσιστικό) κραταιό σύστημα θα προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες από το φασισμό, ακόμη κι αν χρειαστεί γι' αυτό να τους υποβάλλει σε ''αντιρατσιστική'' ''αναδιαμόρφωση'', χρησιμοποιώντας με πόνο ψυχής κάθε μέσο, έστω και την τελική λύση απαλλαγής μιας ''ρατσιστικής'' ύπαρξης από τη δυστυχία της ''φασιστικής'' της ζωής. Στο κάτω - κάτω, η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα...

Οι επιτροπές ''αντιρατσιστικής'' καθαρότητας θα αποτελούνται από τα πρότυπα της ''αντιρατσιστικής'' φυλής - γνωστά πρόσωπα που εδώ και δεκαετίες ρίπτουν τη ρομφαία της ''αντιρατσιστικής'' δικαιοσύνης σε κάθε Έλληνα που τόλμησε να διαταράξει τη ''μακάρια'' κοινωνία μας με ''ρατσιστικά'' συνθήματα του τύπου ''δε θέλουμε να γίνει η γειτονιά μας γκέτο'', ή ''όχι στην υποβάθμιση της γειτονιάς μας'', ή ''όχι στην εγκληματικότητα''... Αυτοί οι άμεμπτοι άνθρωποι, γνωστοί για την αντικειμενική αντιμετώπιση κάθε φαινομένου ρατσισμού, αρκεί να μην έχει θύμα Έλληνα, θα αποφασίζουν για την άμεση ''αναμόρφωση'' του κάθε παραβάτη.

Έτσι, ο κάθε Αλβανός δημοσιογράφος που διαμένει στην Ελλάδα και μιλάει με μίσος κατά των Ελλήνων, θα μπορεί να καταγγείλει οποιονδήποτε θεωρεί ότι τον θίγει και αμέσως οι ειδικοί θα αναλαμβάνουν να εξαλείψουν την ενόχληση για τον Αλβανό δημοσιογράφο. Οποιοσδήποτε Πακιστανός ενοχληθεί από την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι μου θα με καταγγέλλει για ''ρατσισμό'', επειδή η ελληνική σημαία τον κάνει να νιώθει άβολα και ξένος μες στην Ελλάδα.

Αλήθεια, ένας Έλληνας που θα υβριστεί από ξένο, ή θα δεχτεί επίθεση από ξένο, θα μπορεί να καταγγείλει αυτήν την επίθεση ως ρατσιστική, ή οι καταγγέλλοντες θα είναι μόνο ξένοι και οι καταγγελλόμενοι μόνο Έλληνες; Λίγο ρατσιστικό δεν ακούγεται αυτό; Και τι θα θεωρείται ρατσιστικό; Για να γνωρίζουν οι υποψήφιοι καταγγελλόμενοι από τι να προφυλαχθούν - αν μπορούν, αφού η ελληνική φύση θεωρείται εκ φύσεως ρατσιστική...

Θυμάμαι μια συζήτηση που άκουσα από γείτονές μου. Έχουν ένα γατάκι με μια μαύρη βούλα στον πισινούλη του και ο ένας το φώναζε ''κωλόμαυρο''. Οπότε ο άλλος τον άκουσε και του λέει ''το 'κωλόμαυρε' είναι ρατσιστικό 'μαυροκώλη'' να το λες που είναι και πολιτικά ορθό...'' Σύμφωνα, με τα λεγόμενα του ευαίσθητου σε θέματα ρατσισμού σε ξένους - το κλείσιμο σε στρατόπεδα δεν έχει κάτι ρατσιστικό, αλίμονο! -, αλλά όχι του ρατσισμού σε Έλληνες, κ. Δένδια, θα πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή - όχι λογοκρισίας... αλίμονο, δικτατορία έχουμε; - που να αποφασίζει τι είναι ρατσιστικό και τι όχι: π.χ. να καταστραφεί πάραυτα το τραγούδι ''ο Αράπης'' του Ζαμπέτα και εκφράσεις, όπως ''μαύρη μέρα'' κτλ. Επίσης, να διωχθεί η 15χρονη Μυρτώ που ανάγκασε τον Πακιστανό να μπει στον κόπο να τη βιάσει και δε συγκατατέθηκε εξαρχής..

Τελικά, τα πάντα είναι ρατσιστικά, αν  ειδωθούν από τα ρατσιστικά μάτια ενός βαθειά ρατσιστή ανθρώπου...


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: