2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πιο φαύλοι απ’ τους «προχουντικούς»!

Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΟΙ «εργαζόμενοι» της Βουλής είναι χειροπιαστό δείγμα συλλογικής πολιτικής αλητείας και συνιστά μεγάλο σκάνδαλο. Σε επίπεδο Βουλής, κομμάτων, ατόμων και…Προέδρων της. Κι αν έφυγαν οι «δράστες», έμειναν τα ίχνη τους. Δεν ξανατόλμησε ο κ. Σιούφας να βγει στο προσκήνιο, ο κ. Πετσάλνικος ντρέπεται και οι «αρχαιότεροι» σιωπούν. Και τα κόμματα; Διορίζουν!
Ο τόπος καίγεται, μερίδα ελλήνων είναι στα πρόθυρα της τρέλας και το εφάπαξ των «εργασθέντων» στη βουλή είναι της τάξεως των 200.000 ευρώ.  Και είναι το δεύτερο (2,5 μισθοί ανά έτος…υπηρεσίας!), πέραν του κανονικού, ως δημοσίων υπαλλήλων.
ΕΔΩ σταματάει η αγανάκτηση και γίνεται οργή. Για τους «δράστες» των φανατικών της απλής αναλογικής, που ευτύχησαν να την εφαρμόσουν δικαιώνοντας «αγώνες» δεκαετιών. Και γίνεται «απλή αναλογική» και η αηδία μας. Με τους «αμαρτωλούς» κρυμμένους στα στεγανά της κομματικής ανωνυμίας και κανένας τους δεν φιλοτιμήθηκε να μας δώσει τη λίστα με τα στοιχεία που ζητάμε. Ποιους, ποιος και πόσους διόρισε στη Βουλή των Ελλήνων, πριν γίνει παράδεισος για τους ίδιους και «πτυελοδοχείο» για τους εκτός βουλής παρατηρητές (και φορολογούμενους).



ΣΚΛΗΡΗ με τις διάφορες τάξεις εργαζομένων η τρισυπόστατη κυβέρνησή μας, αλλά για τους υψηλόμισθους του δημοσίου για τους «αναξιοπαθείς» του Κοινοβουλίου (διορισμένους απ’ το παράθυρο)…μαλακή, χαδιάρα και ενδοτική. Αποφασίζει με συνοπτικές διαδικασίες περικοπές χαμηλοσυνταξιούχων αναδρομικά, αλλά για τους παραπάνω αποφασίζει…μελλοντικά. Για τους επομένους της Βουλής και όχι για τους διορισμένους που τσεπώνουν δημόσιο χρήμα, με…υπερκοστολογημένη τη δουλειά τους. Γιατί; Γιατί διόρισαν 20(!) για δουλειά 2 ατόμων!! Και, βέβαια, μέχρι να καταργήσουν το (υπερ)εφάπαξ των ευνοουμένων τους, θα έχουμε πληρώσει τους παλιούς, πολλούς και οικονομημένους  της Βουλής, θα τους έχουμε πληρώσει, θα το’ χουμε ξεχάσει και η ζωή θα τρέχει με τις πολλαπλές ταχύτητες και τα δυο μέτρα και σταθμά.
ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ, σταματάμε. Αυτοί (οι νομοθέτες μας) συνεχίζουν. Κι αν ξεπροβάλει κανένας…λοχίας (που δεν θα κυνηγάει πλέον τους κομουνιστές), θα καμωθούν πως πέφτουν απ’ τα σύννεφα, πως δεν το περίμεναν και…«λαέ ετοιμάσου για Αντίσταση». Με τις αμαρτίες τους συγχωρεμένες και τις καταθέσεις τους στην Ελβετία. Δεν είναι όλοι τους. Ε, και; Ακόμα και για τον έναν, υπάρχει συνευθύνη τους που δεν τον αποβάλλουν, δεν τον μαρτυρούν και, βέβαια, δεν παραιτούνται.
ΕΜΕΙΣ απλά τους υπενθυμίζουμε πως οι «προχουντικοί» (εθνοπατέρες) του ’67 δεν ήσαν πιο…φαύλοι απ’ τους σημερινούς.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!


2 σχόλια:

KOSTAS PAP είπε...

Το θέμα με τους διορισμούς στους υπαλλήλους της Βουλής όλων των συγγενών κλπ των βουλευτών είναι από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα για το οποίο κανείς εκ των κομμάτων μιλά. Τι ντροπή!

marianaonice είπε...

Ποιός έχασε τη ντροπή να τη βρουν αυτοί;;!!