2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στη λίστα του ΣΔΟΕ και ο Κωνσταντόπουλος. Σοκ στους Συριζαίους!



Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού (πλέον ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Κωνσταντόπουλος, συγκαταλέγεται στη λίστα με τα 36 πολιτικά πρόσωπα που διερευνά τελευταία το ΣΔΟΕ. Ξέρετε... αυτός ο φιλάνθρωπος κοινωνικός αγωνιστής που έδερνε την γυναίκα του. Μα καλά... Αυτοί οι αριστεροί δεν λένε ότι είναι άσπιλοι και αμόλυντοι; Α, ρε Κωσταντόπουλε, σε πρόλαβε ο χρόνος και έχασες τα μεγαλεία. Αν ήσουν σήμερα πρόεδρας θα πήγαινες και για πρωθυπουργός, εκεί να δεις μάσα. Τώρα θα "χαρούν" άλλοι "εργολάβοι"

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπερασπιστής των μεγαλοαπατεώνων Τσιτσιρίγκων με τη διεθνή παρατράπεζα και τα δις που έκλεψαν από τους εξαπατηθέντες, είναι ο άνθρωπος... τι βαράτε μωρέ...
για αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον προάλειφε ο ΣΥΡΙΖΑ αν έπαιρνε την εξουσία ή γιατί όχι και για πρόεδρο Δημοκρατίας και η ΤΣΙΡΙΖΑΙΑ κορούλα υπουργός δικαιοσύνης τρομάρα τους, με τον Τέντε για ντόπερμαν να ορμάει σε όσους τους ξεμπροστιάζουν!