2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

O άνθρωπος που διέλυσε το ΣΔΟΕ μιλάει για γρήγορους ελέγχους...

http://petraskandalou.blogspot.gr/2012/09/o_29.html 

Βαγγέλης Βενιζέλος. Μεγάλο κεφάλαιο για την πολιτική ζωή του τόπου, πρόεδρος ενός κόμματος που δεν ξεπερνάει το 9.5%. Εμπνευστής και εισηγητής μαζί με τον Π.Παυλόπουλο του Νόμου περί ανευθυνότητας υπουργών, ο υπουργός που αμνήστευσε τον εαυτό του για την...
υπόθεση των 100 εκ. ευρώ που έδωσε δώρο στην Πρότον του Λ.Λ. λίγο πριν την εισαγγελική έφοδο, ο αεικίνητος Συνταγματολόγος ο οποίος διετέλεσε υπουργός Οικονομικών στην πιο θλιβερή περίοδο της Ελλάδος. 
Ο εν λόγω κύριος, ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οδήγησε το κίνημα σε δήλωση-καταδίκης για τη δημοσιοποίηση της λίστας των 36 ψέγοντας μάλιστα το ΣΔΟΕ για αργοπορία στους ελέγχους. 
Το PETRASKANDALOU δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του. Επί εποχής Βενιζέλου λοιπόν αποψιλώθηκε η υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων καθώς έμειναν 10-20 ελεγκτές για 2.000 υποθέσεις. 
Το γεγονός αυτό έγινε ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του κ. Βενιζέλου και οδήγησε σε παραίτηση τον πρώην επικεφαλής κ. Παπαγεωργίου ο οποίος είχε στείλει 7 επιστολές απόγνωσης προτού παραιτηθεί. 
Σήμερα ο υπουργός που ουσιαστικά αποψίλωσε το Σώμα ζητάει τα ρέστα. Η κρίση ανήκει στους αναγνώστες. 

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιπποκράτους: «Το ΣΔΟΕ, όπως και κάθε άλλη υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, έχει καθήκον να διενεργεί τους προβλεπόμενους από το νόμο ελέγχους, χωρίς καμία εξαίρεση.
Είδηση δεν μπορεί να είναι ποιοι ελέγχονται, αλλά προφανώς το αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί η δημιουργία εντυπώσεων πλήττει ακόμη περισσότερο την πολιτική ζωή του τόπου και τελικά την ίδια τη δημοκρατία, όταν οι εντυπώσεις αυτές είναι αβάσιμες ή γενικεύονται σε μια ισοπεδωτική λογική.   Έρευνα από έρευνα διαφέρει. Άλλο μια τυπική έρευνα, για να τεθεί στο αρχείο μια ανώνυμη, αόριστη και συκοφαντική επιστολή και άλλο κάτι συγκεκριμένο, επώνυμο, συνοδευόμενο από στοιχεία που το καθιστούν άξιο διερεύνησης.   Καταδικάζουμε τις «διαρροές» -ιδίως όταν αυτές γίνονται σε πολιτικά ύποπτο χρόνο ή αναπαράγουν ήδη γνωστές υποθέσεις- και ζητούμε από τις αρμόδιες αρχές να ολοκληρώσουν τάχιστα τους ελέγχους.  
Πιστεύουμε ότι οι έλεγχοι που αφορούν πολιτικά και γενικότερα δημόσια πρόσωπα, πρέπει να προχωρούν χωρίς καμία χρονοτριβή, προκειμένου να μην υπάρχει καμία σκιά. Άλλωστε, το ΠΑΣΟΚ έχει ψηφίσει το νόμο 4022/11, που λύνει τα χέρια στις αρμόδιες αρχές να επιταχύνουν τις διαδικασίες.   Υποχρέωση, τέλος, της Δικαιοσύνης είναι να ερευνά κάθε θέμα, όπως προβλέπουν οι δικονομικές διαδικασίες, προστατεύοντας ταυτόχρονα το κύρος κάθε προσώπου, επώνυμου ή ανώνυμου και, κυρίως, το κύρος των δημοκρατικών θεσμών, ανεξαρτήτως προσώπων».

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: