2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τι στα αλήθεια γίνεται στη Συρία;


Στη Συρία διεξάγεται εδώ και καιρό ένας πόλεμος των δυνάμεων του διεθνούς ιμπεριαλισμού εναντίον του κοσμικού καθεστώτος της Συρίας, του Μπασάρ Αλ Άσσαντ. Είναι απίστευτη η παραπληροφόρηση των διεθνών και εγχωρίων μέσων για τα συμβαίνοντα στη Συρία. Ξένοι μισθοφόροι από την Λιβύη,  την Τουρκία, στρατιώτες της Λεγεώνας των Ξένων και φανατικοί ισλαμιστές της Αλ Κάϊντα προσπαθούν να ανατρέψουν το καθεστώς της Συρίας για να ιδρύσουν φιλοδυτικό καθεστώς όπως  στη Λιβύη. Πρόκειται για μια μεθοδευμένη  από τις ΗΠΑ απομόνωσης του Ιράν ώστε να αυτό αποτελέσει μετά εύκολη βορά για τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ. Οι μισθοφόροι αυτοί βασανίζουν και εκτελούν Σύριους πολίτες, Χριστιανούς κλπ και με πλαστοποιημένα στοιχεία που κατασκευάζουν με τη βοήθεια των απολύτως εξαρτημένων ΜΜΕ προσπαθούν να τα αποδώσουν του καθεστώς Άσσαντ. Αναφέρονται σαν ανέκδοτο "οι Γελαστοί Πεθαμένοι" άνθρωποι που τους κηδεύουν σαν θύματα του καθεστώτος και μετά τις εικονοληψίες της δήθεν κηδείας σηκώνονται από τα φέρετρα γελώντας και αποχωρούν. 



 Το photoshop έχει πιάσει φωτιά στα επιτελεία των ΜΜΕ αυτών. Ρετουσάρουν, κόβουν, προσθέτουν για να κατασκευάσουν φωτογραφίες και άρθρα για τα εγκλήματα κατά του λαού που δήθεν διαπράττει το καθεστώς της Συρίας. Πολλά site και ανεξάρτητες πηγές όμως (ευτυχώς υπάρχει και το Internet) έχουν αναφέρει στοιχεία που αποδεικνύουν τα ψευδή των ισχυρισμών της δήθεν γενικευμένης εξέγερσης κατά του καθεστώτος Άσσαντ και την κατασκευή των ψευδών στοιχείων. Με τον ίδιο τρόπο που κατασκεύασαν ψευδή στοιχεία  για τις επιθέσεις στην Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ και στη Λιβύη, τα οποία αποδείχτηκαν εκ των υστέρων εντελώς ψεύτικα και κατασκευασμένα. Στον πόλεμο αυτό (όπως και σε κάθε πόλεμο) δεν αμφιβάλλουμε καθόλου ότι σίγουρα υπάρχουν αγριότητες και απκρότητες και από τον στρατό των δυνάμεων του καθεστώτος. Ούτε έχουμε καμιά διάθεση να συνταχθούμε με την αντιδημοκρατικότητα του καθεστώτος Άσσαντ το οποίο οφείλει οπωσδήποτε μεταρυθμίσεις για τον εκδημοκρατισμό του. Από το σημείο όμως αυτό μέχρι να υποστηρίζουμε την απροκάλυπτη επίθεση των μισθοφορικών δυνάμεων του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού (ΗΠΑ - Ευρωπαϊκή Ένωση κλπ) κατά της Συρίας υπάρχει μεγάλη απόσταση. Γι αυτό και θεωρούμε αδιανόητη την υποστήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης  προς τις  δυνάμεις των μισθοφόρων πρακτόρων του ΝΑΤΟ και των φανατικών μουσουλμάνων τρομοκρατικών οργανώσεων. Ακόμα πιο αδιανόητη βρίσκουμε την αντίστοιχη υποστήριξη μέρους της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ στις δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Αλ Κάϊντα (όπως έκανε και με τη Λιβύη)! Η Αριστερά (και όχι μόνο η Ελληνική) μπορεί να καταγγέλλει για διάφορα τις ΗΠΑ, βαθύτερα όμως είναι γοητευμένη με τη "υπέροχη" ισχύ τους!

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Μπράβο Κώστα

Ωραιότατο το άρθρο σου!

Ευχαριστούμε