2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το φως σαν φανερωθεί διώχνει την ίδια στιγμή τον φόβο και την αγωνία που έκρυβε μέσα του το σκοτάδι


Ένας φίλος μου οδηγούσε σε ένα πολύ στενό δρομάκι, όταν από την αντίθετη κατεύθυνση ήρθε ένα άλλο αμάξι. Πριν ακόμα το σκεφτεί να κάνει πίσω, άρχισε να οπισθοχωρεί ο άλλος οδηγός. Πλησιάζοντάς τους τους ευχαριστήσαμε και η συνοδηγός χαμογέλασε τόσο πλατιά που φώτισε ολόκληρη η μούρη της. Αυθόρμητα είπα «τι καλοσύνη βγάζει αυτή η κοπέλα» και ο φίλος μου απάντησε «κι άλλοι θέλουν να σου κόψουν το χαμόγελο». «Εσύ τους έφερες εδώ», του λέω.
Αυτοί που κόβουν τα χαμόγελα δεν ήταν εκεί δίπλα μας. Δίπλα μας ήταν μόνο η κοπέλα που η καλοσύνη φώτιζε τη μούρη της. Εκείνος τους έφερε, ενώ δεν υπήρχαν.
Στεφανία Λυγερού

Παλιά το σκοτάδι επικρατούσε. Το φως υπήρχε, αλλά διασκορπισμένο εδώ κι εκεί δεν μπορούσε να φωτίσει τη μαυρίλα που υπήρχε γύρω του.
Πλέον το σκοτάδι δεν έχει χώρο να σταθεί, δεν έχει τόπο να στεριώσει.
Το φως υπάρχει όπου κι αν είσαι, αναζήτησέ το, μην μένεις στο σκοτάδι. Τέλειωσε πια, πέρασε η εποχή του. Ζει μόνο επειδή εσύ το συντηρείς.
Μαρία Αλιφραγκή

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: