2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

«Το τρις(;) εξαμαρτείν» του κ. Στυλιανίδη

Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΜΑΣ απασχολούν μεγάλα θέματα και σοβαρά, ωστόσο, ο…πειρασμός είναι μεγάλος, η συμμόρφωσή τους μικρή και, βέβαια, «εξ όνυχος τον λέοντα γιγνώσκεις».
ΑΠ’ τον Άκη στον Ευριπίδη κι από τον κ. Τσοχατζόπουλο στον κ. Στυλιανίδη. Δεν είχε στο…χωριό τους “Four Season-είχε στο Παρίσι. Γεμάτη η τσέπη του πρώτου με λεφτά (αγνώστου προελεύσεως) για χλιδάτους γάμους και δεν τον κρατούσες. Ο δεύτερος, ο «πολύς» Στυλιανίδης με το αυτοκρατορικό ύφος ηγείτο του Υπουργείου (Παιδείας)με κωδικούς και ταμείο, ηγείται Υπουργείου (Εσωτερικών). Για να του κουνάνε το ξεφτισμένο μαντήλι οι φορολογούμενοι, σε κάθε εξόρμησή του στην Ευρώπη.
ΕΙΝΑΙ αδιόρθωτοι οι κύριοι. Παλιοί καινούριοι, σημερινοί και του παρελθόντος, μαθημένοι να τους ανοίγουν τις πόρτες της μερσεντές και να πέφτουν χαιρετούρες. Κι αν είσαι Υπουργός Παιδείας(!) σε μέρες καθολικής διαμαρτυρίας των φοιτητών; Διερωτάσαι «γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι;» και τραβάς για το Παρίσι (Οκτώβρης ’12). Εκεί σε περιμένει η σύζυγος που έφτασε την προηγούμενη και το χιλιάρικο της πτήσης βαραίνει τον προϋπολογισμό του Υπουργείο κι αυτός εκείνον του δημοσίου. Σε περιμένει και η μια μερσεντές για αξιοθέατα, πανάκριβη σουίτα και η δαπάνη στον ίδιο(;) κωδικό.



ΑΠ’ τον ίδιο (με άλλους «αγωνιστές») δρόμο της ΟΝΝΕΔ, που γεννάει πρωθυπουργούς και μας χαρίζει υπουργούς…ξεκουράστηκε για 2-3 βράδια στην πολυτελή σουίτα του ο κ. Στυλιανίδης. Κι όταν τον ρώτησαν για το χλιδάτο ταξίδι του (δημοσία δαπάνη), κάτι ψέλλισε για…πρωτόκολλο(!;) κ.τ.τ., το θέμα (4-5 χιλιάρικα για τη νοικιασμένη κουρσάρα της περιήγησης, 1-2 χιλιάρικα τη βραδιά για τη σουίτα), το θέμα ξεχάστηκε και το επιμύθιο είναι: «Γίνε υπουργός και δεν υπάρχει ευθύνη, ξόδεψε και ο φορολογούμενος πληρώνει». Γι αυτό και το επανέλαβε-στο Λονδίνο, αυτήν τη φορά.
ΚΑΝΟΥΜΕ το άλμα κι ερχόμαστε στο σήμερα, κάνει και ο κ. Στυλιανίδης το δικό του. Σε περίοδο κρίσης και με τα μέτρα να συμπιέζουν πορτοφόλια και ψυχές. Με κάποιους πολίτες στη σειρά για συσσίτιο. Για το Βερολίνο, πρόσφατα, ο κ. Στυλιανίδης, για ένα 3/ήμερο. Κι ο λογαριασμός; Στο ταμείο του Υπουργείου του! Με υπογραφή δικιά του!! Κι εμείς, ως φορολογούμενοι και βιώνοντες άμεσα την κρίση; Οφείλουμε να νιώθουμε περήφανοι για την πολιτική δραστηριότητα του Υπουργού μας. Μαθημένοι αυτοί να μας «κυβερνούν», εμείς να πληρώνουμε και τα υπουργεία τους με τις ανελαστικές(!) δαπάνες.




GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Μιχάλης Κ είπε...

Πάντοτε έτσι ήταν. Και αν αλλάξουν τα πράγματα με "μία επανάσταση" όπως λένε πολλοί, οι κανούριοι που θα ανέβουν στην εξουσία θα κάνουν και αυτοί τα ίδια. Είναι στην ανθρώπινη φύση αυτό.