2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παραμείνατε…οίκοι

Του Θανάση Νικολαΐδη 

ΓΥΡΩ στο ’95 και το «πρωινό» της ΝΕΤ…διαφέντευε η (γνωστή) κα Παναγιωταρέα. Με τις καλές και κακές της στιγμές, αλλά με το ιδεολογικό της υπόβαθρο να τρυπώνει σε κάθε φράση της. Και ήταν αυτό άλλοθι, αλλά και…βλακεία του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε και πάσκιζε να «φαίνεται και τίμιο».
«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Διοικητή, που μου διέθεσε δυο παιδιά», λέει μια μέρα. Και ήταν τα… παιδιά δυο αστυνομικοί(!) για τη φύλαξή της! Ύστερα, ήρθε η σειρά της κας Βάνα Μπάρμπα. Είχε τσακωθεί με τον σύζυγό(;) της, πιθανώς να απειλήθηκε, ζήτησε αστυνομικό και της τον διέθεσαν!!
ΩΡΑΙΑ χρόνια παχέων αγελάδων, άνεσης, βολέματος και κοινωνικής ανισότητας. Με τη «17Ν» να σκοτώνει, αλλά και να θωρακίζει «επώνυμους». Με δικά μας λεφτά και για τη δική τους προστασία. Και, βέβαια, επειδή «λεφτά υπήρχαν» και τσίπα δεν υπήρχε, η προστασία απλώθηκε, σαν κλώσσα παχυνθείσα, πάνω στα αυγατίσαντα…αυγά της. Και μπήκαν στη φύλαξη λεφτάδες, βαποράδες και αφεντικά ΠΑΕ (που το «μαγαζί» τους φυλάνε τα ΜΑΤ), τραγουδίστριες, δημοσιογράφοι, με πάνω-πάνω τους πολιτικούς.



ΚΑΙ ξαμολήθηκε στην αγορά η κα υπουργός, με 2-3 πίσω να της κουβαλούν τα ψώνια. Αστυνομικοί με πολιτικά που θα’ πρεπε να ασκούν την «τέχνη» τους σε γειτονιές αφύλαχτων πολιτών, αφημένων στα νύχια του ληστή και στόχου του καλάσνικοφ. Ύστερα, προκηρύχθηκαν εκλογές και ο υποψήφιος «κατέβαινε στο λαό». Με τους προσωπικούς φρουρούς σκιά του, να τον/την «ψηλώνουν», βελτιώνοντας το ίματζ του.
ΤΑ χρόνια πέρασαν, τα λεφτά φαγώθηκαν κι έπεσε φτώχια. Άρχισαν οι δείκτες να κινούνται ανάστροφα και οι πολλοί να (την) πληρώνουν. Κάποιοι θύλακες ξαφρίζματος του δημόσιου χρήματος παραμένουν ανέπαφοι και κάποια σινάφια επιμένουν. Έπρεπε να «φανούν» και οι βουλευτές μας στην κρίση και το’ καναν. Καταργούν, με νόμο, τη φύλαξή τους, αλλά και πάλι…μάγκες, κρατώντας το μαχαίρι και πεπόνι. Δεν θα’ χαν φρουρούς από 17.9.12 (διαβάζουμε, αποκλειστικά, στο PRESS-GR), εκτός αν υποβάλουν αίτηση. Έπεσαν αιτήσεις με τη σέσουλα κι εμείς περιμένουμε. Τι; Να ικανοποιηθούν ΟΛΕΣ!
ΕΙΝΑΙ άχαρο να μιλάς σοβαρά για αστεία θέματα. Το κάνουμε, γιατί εξαντλήθηκαν τα βόλια μας σε (πολιτικά) παχύδερμα με πείσμα όνου, δορά λύκου και προσωπείο αμνού. Και, βέβαια, είναι η πρόταση-λύση τόσο απλή και πρακτική…
ΔΕΝ σε συμφέρει, κύριε Βουλευτά, η «αφύλαχτη»…προσφορά σου στον λαό; Πλήρωσε ο ίδιος τους φρουρούς σου. Άλλως…παράμεινε «οίκοι», θα’ σαι χρησιμότερος και λιγότερο δαπανηρός για τους φορολογούμενους.


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: