2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Στην Τουρκία για νέα ταινία η Κατερίνα Μουτσάτσου


Είναι η ηθοποιός που έγινε πασίγνωστη στην Ελλάδα με τα βίντεό της όπου  στο  παλλόμενη από εθνική υπερηφάνεια δήλωνε ότι είναι Ελληνίδα και δεν είναι δημόσια υπάλληλος και δεν πίνει ούζο - λες και το ένα ή το άλλο είναι κακό.. Τώρα, αφού έκανε το καθήκον της ως Ελληνίδα, θα προπαγανδίσει την ελληνοτουρκική φιλία, τη στιγμή που η Τουρκία κατέχει τη μισή Κύπρο, διεκδικεί το μισό Αιγαίο και τη Θράκη και καθημερινά παραβιάζει τα σύνορά μας, με την κατάλληλη αμοιβή, φυσικά. Αυτό δεν είναι μια ''περήφανη'' Ελληνίδα; Βγάζει ένα βίντεο με δηλώσεις στήριξης της Ελλάδας, αφού είναι και της μόδας στο διεθνές κινηματογραφικό σύστημα, και, αφού δρέψει τις δάφνες της ελληνικότητάς της, θα κάνει και μια ελληνοτουρκική ταινία, προπαγανδίζοντας την περίφημη ''φιλία'' των δύο χωρών - μήπως έχουμε και τίποτα να μας χωρίζει;; Αλίμονο... Άλλωστε, η Τουρκία βρίθει από Ελληναράδες, που με τσέπες γεμάτες από τουρκικό χρήμα, μας ψέγουν ότι από κόμπλεξ κατωτερότητας βλέπουμε την Τουρκία ως απειλή...

Αξιοσημείωτο ότι στην αναδημοσίευση του άρθρου, το ''eu. Greekreporter.com", που λέει ότι ''αναζητεί Έλληνες στον κόσμο που είναι περήφανοι για την κληρονομιά τους'', γράφει την Κωνσταντινούπολη ''Istanboul''... Πώς μπορείς να είσαι περήφανος για την κληρονομιά σου και να της αλλάζεις όνομα, προβάλλοντάς την, μάλιστα, με αυτό το επιβεβλημένο από ξένους όνομα;

Ακολουθεί το άρθρο:



Στα παλιά της λημέρια στην Πόλη θα περιπλανηθεί προσεχώς η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, που κάνει καριέρα στο Λος Αντζελες, θα αφήσει για λίγο καιρό την Πόλη των Αγγέλων και θα «μεταναστεύσει» στη γειτονική Τουρκία, πέντε χρόνια μετά την επιτυχημένη καριέρα που έκανε εκεί τουλάχιστον για μια δεκαετία.

Η Κατερίνα, που δήλωσε με υπερηφάνεια πριν από λίγο καιρό την ελληνική καταγωγή της με ένα βιντεάκι που έκανε τον γύρο του κόσμου, θα πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη ελληνοτουρκική ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν οσονούπω.

Η Ελληνίδα ηθοποιός μιλά άπταιστα την τουρκική γλώσσα και δεν έχει κανένα πρόβλημα στις συνεργασίες της με τους Τούρκους συναδέλφους της, στους οποίους είναι ιδιαίτερα αγαπητή.

«Αν δεν είναι διαφήμιση για τον τόπο μας, τι είναι; Ξέρετε πώς με αποκαλούν ακόμη και σήμερα οι Τούρκοι; Απλά “Ελληνίδα”!» είχε δηλώσει η ίδια γι’ αυτό το κομμάτι της καλλιτεχνικής της ζωής.

Το 2007 η Κατερίνα Μουτσάτσου μετακόμισε στην Αμερική. Εκεί πέτυχε να πάρει μια συμμετοχή στην ταινία «Hangover», ενώ πρωταγωνίστησε στο «Kill the Habit». Τελευταία κάνει τα πρώτα της βήματα στην παραγωγή στο Λος Αντζελες, όπου μένει μόνιμα πλέον.

Ως ηθοποιός, αλλά και ως παραγωγός συστήθηκε στο κοινό με την ταινία «Loverly», που κάνει καριέρα σε διεθνή φεστιβάλ και πάει καλά.

«Ηταν μια πρώτη μου απόπειρα ολοκληρωμένης έκφρασης… Eμπεριείχε όλα τα στοιχεία - τη συγγραφή του σεναρίου, τη σκηνοθεσία, την παραγωγή, την ηθοποιία, μέχρι και το art direction ανέλαβα. Η Romanesque Films ξεκίνησε με σκοπό την παραγωγή ταινιών micro-budget. Μετά το επιτυχημένο εγχείρημα του “Loverly”, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει δύο ταινίες μεγάλου μήκους με στόχο κυρίως την αμερικάνικη αγορά» είχε πει η ίδια όταν βγήκε η ταινία της.(Espressonews)


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: