2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Ε! ΟΧΙ ρε Πάγκαλε,όσο και να χτυπιέσαι,δεν θα μας πείσεις ότι "μαζί τα φάγαμε"!


Την εκδοχή για το «μαζί τα φάγαμε», τη φράση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, δίνει λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος μέσα από το ηλεκτρονικό βιβλίο του με τίτλο «Τα φάγαμε όλοι μαζί», που είναι διαθέσιμο για κατέβασμα από σήμερα και στοιχίζει 3,99 ευρώ.

Ε!ΟΧΙ ρε Πάγκαλε,όσο και να χτυπιέσαι,όσα βιβλία και να γράψεις,δεν θα μας πείσεις ότι "μαζί τα φάγαμε"!

Μόνοι σας τα φάγατε εσείς οι πολιτικάντηδες,όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων,μαζί με τα κολλητάρια   σας τα κομματόσκυλα,που φυτεύατε από 'δω κι από κει να διοικούν οργανισμούς,τους τραπεζίτες σας και τους λοιπούς καπαδόκηδες που αναλάμβαναν τα δημόσια έργα,ενώ παράλληλα μεριμνούσαν για τη σωστή ενημέρωσή μας.
Μήπως γνωρίζεις έστω κι έναν απλό πολίτη που να κονόμησε από το Χρηματιστήριο;
Για δες γύρω σου πόσοι πολιτικάντηδες και ημέτεροι επιχειρηματίες φτιάχτηκαν από τις φούσκες με τα λεφτά που άρμεξαν από τον κοσμάκη.



Οσο για τις επιδοτήσεις των αγροτών,αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημά σας.
Καταργήσατε την Ελληνική παραγωγή και ερημώσατε την ύπαιθρο εν γνώσει σας.

Τρανή απόδειξη του ποιοι τα έφαγαν κύριε Πάγκαλε είναι ότι τα σπίτια του κοσμάκη βγαίνουν στον πλειστηριασμό  κι όχι των πολιτικών κι άλλη τρανότερη απόδειξη οι δεκάδες αυτοκτονίες πολιτών και ούτε μία πολιτικού.

Μπορεί να κοροϊδεύεις συνεπώς τον εαυτό σου αλλά δεν πείθεις κανένα νοήμονα πολίτη.
Η απληστία σου φαίνεται από το  ότι ακόμα κι αυτή την ηλεκτρονική "εργασία" σου την κοστολόγησες 3,99 ευρώ,ενώ θα μπορούσες να την παρουσιάζεις δωρεάν μέσα από τις ηλεκτρονικές σου σελίδες.
Για να μη θυμηθούμε το επίδομα τρίτεκνης της συζύγου σου και τις αγωγές και των δύο σας κατά του νεαρού φοιτητή-blogger με απαίτηση 1 εκατομμύριου ευρώ!

Πενήντα χρόνια στο κουμπέρτι είσαι αδερφέ,ήμαρτον!
Σίγουρα τα ξέρεις όλα αλλά δεν τα λες.....

Και μια ερώτηση:Ολα αυτά που γράφεις στο ηλεκτρονικό σου βιβλίο σου ότι συνέβαιναν,σπατάλες με δανικά και μύρια όσα,δεν τα 'βλεπες;Κι αφού τα 'βλεπες τι ακριβώς έκανες για να μην φτάσουμε στο σημερινό χάλι;

update:Κανονικό προμόσιον του βιβλίου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega απόψε!Είπαν διάφορες ιστορίες που περιέχονται στο βιβλίο.
Μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα ο "συνεργάτης"-πολίτης,που μετέφερε στον κύριο Πάγκαλο τις δικές του εμπειρίες:τον πλησίασαν λέει τρεις φορές από διαφορετικές μεριές και του πρότειναν διορισμό με αντάλλαγμα λίστα από 100 ψηφοφόρους κι αυτός ως βράχος ηθικής είπε και τις τρεις ΟΧΙ.
Μα βρε αθεόφοβε αν ο πολίτης και τις τρεις φορές αρνήθηκε πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι "μαζί τα φάγαμε";

http://zeidoron.blogspot.gr/

GoPetition
 Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

4 σχόλια:

Χρήστος Δημάρης είπε...

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ; Ζείδωρον ποιός ήταν αυτός που είχε προτείνει να κατεβάσουμε την Ελληνική Σημαία από τα Ίμια και μετά να πούμε ότι την πήρε ο αέρας;

Ανώνυμος είπε...


Και τον Οτσαλάν μαζί τον προδώσαμε και τον παραδώσαμε;

Ποιος μπορεί να πιστέψει απατεώνες τέτοιου διαμετρήματος!

Ακόμη και στο βιβλίο του έβαλε την παμπόνηρη τιμή των 3,99 ευρώ.

Σαν πολλούς εμπρευόμενους απατεώνες.

Ο Πάγκαλος απλά, όπως έκανε πάντα προκαλεί, για να κερδίζει.

Και, δυστυχώς, αυτοί, που θα το αγοράσουν θα 'ναι πολλοί....

zeidoron dtsoukas είπε...

@ Χρήστος Δημάρης
Ολη η Ελλάδα το ξέρει αγαπητέ αλλά ο ίδιος φαίνεται να το 'χει ξεχάσει!
Ας το ξαναθυμηθούμε.
Μάλιστα αν θυμάστε εκείνο το βράδυ ο συγκεκριμένος κύριος συνεντευξιάζονταν στο μεγάλο κανάλι ως αργά μετά τα μεσάνυχτα.
Δυστυχώς δεν υπάρχει τσίπα.

zeidoron dtsoukas είπε...

Σεβαστέ μου παπα-Ηλία έτσι ακριβώς είναι.Κι αυτή την ώρα η σελίδα το μεγάλου συγγραφέα έχει πέσει προφανώς από τη μεγάλη επισκεψιμότητα.
Υπάρχει όμως και η περίπτωση το "παλικάρι" να θέλει να στείλει μηνύματα στους "συντρόφους" του τώρα που βρίσκεται στην απέξω.Μπορεί να θέλει να εξαργυρώσει τη σιωπή του με την είσοδο της συμβίας του στα μεγάλα σαλόνια της πολιτικής.Ιδωμεν!