2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τι παίζεται εδώ; Φωτογραφίες του Πακιστανού "δράκου" και στο Εθνος,αποκλειστικά!!!!


Ποιοι μας δουλεύουν τελικά;
Πήξαμε στις αποκλειστικότητες και στις δημοσιογραφικές επιτυχίες!
Μέχρι χτες το πρόσωπο του 21χρονου Πακιστανού που κακοποίησε άγρια τη 15χρονη στην Πάρο φυλάσσονταν ως κρατικό μυστικό και ξαφνικά σήμερα τα Κυριακάτικα φύλλα διαθέτουν  από 2 τουλάχιστον "αποκλειστικές" φωτογραφίες του δράστη το καθένα!
Τι γίνεται ρε παιδιά;
Μια φωτογραφία που θα έπρεπε να έχει βγει από την πρώτη μέρα με εντολή του Εισαγγελέα γίνεται αντικείμενο για περίεργα αλισβερίσια και "αποκλειστικότητες"!
Ποιοι προστατεύουν ποιους και ποιοι θέλουν να ξεμπροστιάσουν ποιους;
Η μήπως ξαναγυρίσαμε στην εποχή της πραγματικής δημοσιογραφίας που τα λαγωνικά ξετρύπωναν "λαβράκια" και δεν το πήραμε χαμπάρι;
Και καλά η φωτογραφία του Πρώτου Θέματος μοιάζει να είναι από την ανάκριση,το Εθνος ποιος το βεβαίωσε ότι το συγκεκριμένο προφίλ στο facebook,απ' όπου οι φωτογραφίες,είναι του δράστη;
Περίεργα παιχνίδια μέσω δικαιοσύνης,αστυνομίας και ΜΜΕ,ενώ ένα παιδί εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Αττικού νοσοκομείου!
Εδώ η φωτογραφία του Πρώτου Θέματος

http://zeidoron.blogspot.gr/

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: