2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τα Νέα: Μεγάλος ηγέτης ο Μουσταφά Κεμάλ


Προκαλεί η εφημερίδα Τα Νέα εν μέσω ημερών εθνικής μνήμης. 

Ήταν τέτοιες μέρες, όταν το 1922 άρχισε η καταστροφή του Μικρασιατικού Ελληνισμού από τις ορδές των Τούρκων του Μουσταφά Κεμάλ: φριχτά εγκλήματα εναντίον αμάχων που κατέγραψαν με τα μελανότερα χρώματα ξένοι διπλωμάτες που ζούσαν στη Σμύρνη, όπως ο Αμερικανός Πρόξενος Χόρτον στο βιβλίο του ''Η Κατάρα της Ασίας''. Φριχτά εγκλήματα που κατέληξαν στην πυρπόληση της Σμύρνης, στη σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και στον ξεριζωμό του Ελληνισμού από τις αρχαίες εστίες του.

Βιασμοί, βασανισμοί, φόνοι γυναικών και μωρών, ο δρόμος της φυγής μες στην απόγνωση, για να γλιτώσουν από τα ανηλεή σπαθιά των βάρβαρων ορδών του Μουσταφά Κεμάλ. Και όλα αυτά τα εγκλήματα υπό το σύνθημα του Κεμάλ ''η Τουρκία στους Τούρκους''...

Τέτοιες μέρες, λοιπόν, που οι μνήμες γίνονται πιο έντονες και οι Μικρασιάτες τιμούν τους νεκρούς της λύσσας των Τούρκων, επέλεξε η εφημερίδα Τα Νέα να παρουσιάσει στο αφιέρωμά της στις Ομιλίες που άλλαξαν τον κόσμο, την ομιλία του ''μεγάλου ηγέτη'' - κατά την εφημερίδα - Μουσταφά Κεμάλ. ''Μεγάλος ηγέτης'' για την ''αντιφασιστική'' ''αντιρατσιστική'' εφημερίδα ο άνθρωπος που ενέπνευσε το Μουσολίνι, ο άνθρωπος που ονειρεύτηκε και ενορχήστρωσε τη γενοκτονία τριών λαών, ώστε η Τουρκία να μείνει στους Τούρκους - η ''αντιρατσιστική'' εφημερίδα ανακηρύσσει μεγάλο ηγέτη και παράλληλα αθωώνει για τα φριχτά εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας έναν από τους πιο απεχθείς ρατσιστές της ιστορίας του πλανήτη.



Και αυτά από μία εφημερίδα που καταδικάζει μετά βδελυγμίας οποιονδήποτε δηλώνει ότι αγαπάει την Ελλάδα και ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Μια εφημερίδα που βιάζεται να αποδώσει κάθε έγκλημα σε ''αυγά φιδιών'' και καταδικάζει τη Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστική, χρησιμοποιώντας ως επωδό ένα άρθρο που είχε γράψει ο Ν. Μιχαλολιάκος το '80 με το οποίο χαρακτήριζε μεγάλο ηγέτη τον Αδόλφο Χίτλερ: με ποια λογική για τους υπευθύνους της εφημερίδας φασίστας είναι αυτός που θεωρεί μεγάλο ηγέτη τον Χίτλερ και όχι αυτός που θεωρεί μεγάλο ηγέτη τον Κεμάλ - τον ''μεγάλο'' των γενοκτονιών - και μάλιστα προπαγανδίζει αυτή του τη θεωρία στον κόσμο; 

Ξεχνούν, φαίνεται, εκεί στα Νέα ότι σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Μελετητών Γενοκτονιών, ''η άρνηση μιας γενοκτονίας αναγνωρίζεται παγκοίνως ως το έσχατο στάδιο γενοκτονίας, που εξασφαλίζει την ατιμωρησία για τους δράστες της γενοκτονίας, και ευαπόδεικτα προετοιμάζει το έδαφος για τις μελλοντικές γενοκτονίες''. Χαρακτηρίζοντας, λοιπόν, μεγάλο ηγέτη τον Κεμάλ, Τα Νέα ποδοπατούν τα πτώματα εκατομμυρίων ανθρώπων και εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που σφαγιάστηκαν κατ' εντολήν του ''μεγάλου'' ηγέτη για την εκπλήρωση των φασιστικών ιδεολογιών του εμπνευστή των φασιστών της Ευρώπης.

Έτσι, με τη λογική ότι, αφού θεωρούμε μεγάλο ηγέτη το ''δάσκαλο'', μεγάλοι ηγέτες είναι και οι ''μαθητές'', Τα Νέα συμπεριλαμβάνουν στις ομιλίες που άλλαξαν τον κόσμο και την ομιλία του ''μεγάλου ηγέτη'' Αδόλφου Χίτλερ. Ναι, τόσο απλά και τόσο περιπαικτικά για τον Έλληνα πολίτη, αυτοί που μιλούν συνέχεια για ''αυγά φιδιών'', που καυτηριάζουν την ακροδεξιά για ένα άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου όπου χαρακτήριζε μεγάλο ηγέτη τον Χίτλερ, χρησιμοποιούν και αυτοί τον ίδιο χαρακτηρισμό....

Η υποκρισία του κραταιού συστήματος δεν έχει όρια, όπως και η δυσωδία που αφήνουν τα λόγια και οι πράξεις του. ''Μεγάλος ηγέτης'' ο Μουσταφά Κεμάλ στη μαύρη επέτειο της κτηνώδους σφαγής και του ξεριζωμού εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, στα πλαίσια μετατροπής της γενοκτονίας σε ''συνωστισμό'', ώστε να αθωωθεί η Τουρκία για τα παλιά της εγκλήματα και να δικαιολογηθούν οι τουρκόφρονες φασίστες της Ελληνικής Θράκης που υπό τις αγκάλες των επίσης ''αντιφασιστικών'' κομμάτων της Αριστεράς προετοιμάζουν νέα Ολοκαυτώματα του Ελληνισμού. 

Παράλληλα, οργανώνονται συναυλίες μνήμης για τη Σμύρνη με συμμετοχή Τούρκων καλλιτεχνών, καλλιεργώντας την ρεπουσιανή θέση ότι οι Τούρκοι αποχαιρετούσαν λυπημένοι τους Έλληνες που, ξαφνικά, αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τις προαιώνιες εστίες τους... Από την άλλη, οι υποκριτές της ''προόδου'' χαρακτηρίζουν μεγάλο ηγέτη τον άλλο μεγάλο γενοκτόνο των Ελλήνων, τον Αδόλφο Χίτλερ, ταΐζοντας οι ίδιοι το ''αυγό του φιδιού'' που υποτίθεται ότι Ταΐζει όποιος μιλάει για πατριωτισμό κι επισημαίνει τους κινδύνους που απειλούν την Ελλάδα απ' τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών. 


http://endelehia.blogspot.gr/2012/08/blog-post_5468.html


GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Νομίζω ότι η καλύτερη απάντηση, που μπορεί να δώσει ο λαός στον πανάθλιο ρόλο κάπιων καναλιών και εφημερίδων είναι:

Να μην τις διαβάζει και να μην τα βλέπει...

Οι "διανοούμενες πόρνε" απλά γαβγίζουν για λογαριασμό των αφεντικών, που τους ταΐζουν.

Ή μάλλον, πιο σωστά, τους πλουτίζουν...

Για να περιγράφουν αναποδογυρισμένη την πραγματικότητα και την ιστορία.