2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Οι ένοχοι αυτού του εγκλήματος θα τιμωρηθούν ποτέ;

Αυτές τις μέρες που το πανελλήνιο έχει συγκλονιστεί από το βιασμό και την κτηνώδη κακοποίηση του 15χρονου κοριτσιού στην Πάρο, είναι καιρός να ασχοληθεί κάποιος και με τα φριχτά εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων που εδώ και χρόνια θάφτηκαν από υπεύθυνους και ΜΜΕξημέρωσης. Ένα από αυτά τα εγκλήματα που οι ένοχοι ποτέ δεν τιμωρήθηκαν και οι ψυχές των θυμάτων δεν αναπαύτηκαν ακόμη, είναι ο βιασμός και ο βασανισμός μέχρι θανάτου μιας Ελληνίδας ανήμερα την Πρωτοχρονιά του 2010 στην Γκράβα. Θα ασχοληθεί κανείς με αυτό το ατιμώρητο έγκλημα που η αποσιώπησή του προσβάλλει τον πολιτισμό και την κοινωνία μας;

Διαβάστε το άρθρο:


Βιάζουν και σκοτώνουν Ελληνίδες !!! 

Ενορχηστρωμένη ΣΙΩΠΗ από ΜΜΕ- Χρυσοχοΐδη.

Ένα βίντεο που πρέπει να δούμε ΟΛΟΙ!


Ακολουθεί ένα βίντεο ως μικρός φόρος τιμής από μία Ελληνίδα προς όλες τις Ελληνίδες θύματα κτηνωδών βιασμών και στυγερών δολοφονιών από την αλλοδαπή λαίλαπα.

Τα ΜΜΕ έμειναν ασυγκίνητα από την άγρια δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας μετά από κατά συροή βιασμούς από Αλβανούς ανήμερα την Πρωτοχρονιά στην Γκράβα. Το ίδιο κι ο Χρυσοχοΐδης που δείχνει υπερβάλουσα μεγαλοψυχία μόνο όταν πρόκειται για Χιλιανούς κι Αφγανούς.

Μία Ελληνίδα που θα μπορούσε να είναι ο καθένας από εμάς έφτιαξε το ακόλουθο βίντεο.

Σήμερα, συμπληρώνονται 100 ημέρες από την Παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου η άγρια βιασμένη και ανηλεώς χτυπημένη κοπέλα πετάχτηκε από τους δολοφόνους της σαν το σκυλί στο δρόμο. Κανείς δεν νοιάστηκε γι αυτήν, δεν θα πληρώσουν για το έγκλημα που διέπραξαν τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΗΚΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ. Ούτε καν την εθνικότητα των δραστών και του θύματος δεν τολμούσαν να ψελίσουν. Μετά βίας ένας δημοσιογράφος τα ανέφερε...Και μετά ΣΙΩΠΗ...ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.... Σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις μας αντιμετωπίσαμε αρχικά ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, και στην συνέχεια ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ γιατί ήταν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ! Όλοι εμείς όμως την θυμόμαστε και θα συνεχίσουμε να μετράμε μέρες μέχρι να βρεθούν τα Αλβανικά κτήνη που της αφαίρεσαν τόσο βίαια και βάναυσα την ζωή,μετά από τα φρικτά βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια τους.

Ας αναπαύσει ο Θεός την ψυχή σου. Όσο σε θυμόμαστε ΥΠΑΡΧΕΙΣ. Είσαι ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.
υ.γ. Παράκληση της δημιουργού του Βίντεο DanaiG89
Παρακαλείται ο κ. Χαρδαβέλας, ο μοναδικός έντιμος δημοσιογράφος της τηλεόρασης και οι συνεργάτες του, να ασχοληθούν επί του θέματος! 

Νέα ενημέρωση: Το βίντεο το κατέβασαν οι ΝΕΝΕΚΟΙ για να μην βλέπουμε τα ΑΙΣΧΗ του ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ κλικεδώαλλά ΞΑΝΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:



Διαβάστε το ιστορικό εδώ




GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: