2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ηττώνται οι ισλαμιστές στην Συρία - Οι κυβερνητικοί επικρατούν σε όλο το μέτωπο

Σχόλιο Ενδελέχεια: Γι' αυτό και ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ - νέο τσιράκι των ΗΠΑ στην Ευρώπη - έσπευσε να πει στους αντάρτες να κάνουν κυβέρνηση, για να τους αναγνωρίσει ως νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας. Οι προστετευόμενοι της παρά φύσιν Δύσης τα βρήκαν δύσκολα και προσέτρεξαν οι νταβατζήδες να τους γλιτώσουν. Μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς τι συμφέροντα διακυβεύονται για τους ''Φίλους της Συρίας'', ώστε να κάνουν μια τόσο μεγάλη επένδυση σε χρήμα και ανθρώπινες ζωές και να αιματοκυλήσουν άλλον ένα αραβικό λαό. 

Στην αντεπίθεση και με εμφανή αποτελέσματα σε όλα σχεδόν τα μέτωπα των συγκρούσεων έχει περάσει ο Στρατός της Συρίας αφού νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυνάμεις της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας ξεκαθάρισαν από τους χορηγούμενους από το εξωτερικό αντάρτες την βορειοδυτική περιοχή του Χαλεπίου.

Οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν επικεντρωθεί στην εξουδετέρωση των δυνάμεων των ανταρτών στην 
κεντρική περιοχή της πόλης την Seif al-Dowla από το Σάββατο όπου βρίσκεται και ο σιδηροδρομικό σταθμός της πόλης, αναγκάζοντας τους αντάρτες να αποσυρθούν.


Ο Στρατός της Συρίας έχει εκκαθαρίσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών τις ένοπλες ομάδες των ανταρτών από τις περισσότερες γειτονιές στο Χαλέπι προκαλώντας μεγάλες απώλειες στην διοίκηση τους. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο Mohammad Yasir Qarandal, ένα από τους διοικητής των δυνάμεων των ανταρτών στην πόλη.

Σε ένα άλλο μέτωπο στα νότια της πόλης Χαλέπι οι δυνάμεις ασφαλείας κατάφεραν να λύσουν την πολιορκία της χριστιανικής πόλης Rableh με τις δυνάμεις ασφαλείας να σκοτώνουν 60 μισθοφόρους. Αλλά και σε δύο ακόμα επιχειρήσεις ο συριακός Στρατός κατάφερε να αποκαταστήσει την τάξη εξουδετερώνοντας την Παρασκευή ομάδα ενόπλων η οποία προσπάθησε να προκαλέσει αναστάτωση σε μία πόλη η οποία πρόσκειται φιλικά προς την κυβέρνηση του Assad.

Τέλος στις 23 Αυγούστου ο συριακός Στρατός κατέστρεψε τρία κέντρα διοίκησης των ανταρτών στα περίχωρα της δυτικής πόλης της Hama στερώντας από τους αντάρτες την δυνατότητα συντονισμού των ενεργειών τους.

Η σύγκρουση στην Συρίας μεταξύ των κυβερνητικών δυνάμεων και των ξενοκίνητων αναρτών οι οποίοι διαθέτουν την υποστήριξη μόλις του 20% του πληθυσμού στην πλειονότητα τους ριζοσπαστικοί Σουνίτες έχει εισέρθει από την 1η Αυγούστου σε μία νέα φάση με τον πρόεδρο της Συρίας Assad να δηλώνει ότι η χώρα του έχει εμπλακεί σε μια "κρίσιμη και ηρωική" μάχη που θα καθορίσει τη μοίρα του έθνους.

Βασικός στόχος των συριακών στρατευμάτων είναι παράλληλα με την εξουδετέρωση των πυρήνων αντίστασης των αναρτών το κλείσιμο των εισόδων των ξένων μισθοφόρων και ακραίων φανατικών σουνιτών από την Ιορδανία, το Ιράκ και το Λίβανο και η μετέπειτα σταδιακή και μεθοδική εκμηδένιση των αναρτών 
στις πόλεις προπύργια τους ώστε η χώρα να εισέρθει σε ομαλότητα και να λυθεί η κρίση με πολιτικά μέσα υπό τους όρους που επιζητεί η πλειονότητα του συριακού λαού και όχι οι ξένες δυνάμεις.



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Μέχρι πότε θα στηρίζετε τα Νατοϊκά εγκλήματα εναντίον των χριστιανών, από τους ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία… κκ Ιερώνυμε & Βαρθολομαίε; Η ένοχη σιωπή σας ξεπερνάει και τους μισθοδοτούμενους από τη CIA δημοσιογράφους Υπηρεσίας!

http://sibilla-press.blogspot.gr/2012/08/bashar-assad.html

Ανώνυμος είπε...


Ο Βαρθολομαίος δικαιολογείται εν μέρει. Γιατί βρίσκεται μέσα το στόμα του λύκου (Τουρκίας)....

Αλλά ο "ημέτερος" Ιερώνυμος;

Ο Χρυσόστομος, όταν τον εξόρισαν, έλεγε για τον,ελέω εξουσίας, αντικαταστάτη του ότι:

Είναι ιχθύος αφωνότερος και βατράχου απραγότερος...

Και βέβαια να μην ξεχνάμε ποτέ ότι όλη αυτή η αθλιότητα είναι ενορχηστρωμένη απ' τους δολοφόνους των λαών Σιωνιστές...