2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Και οι Αμερικανοί εξανίστανται με την ανοχή του Ομπάμα στο Ισλάμ


Ο Μοχάμεντ Ματζίντ, πρόεδρος της Ισλαμικής Κοινότητας Βορείου Αμερικής, συμμετείχε σε συνάντηση με αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης τον Οκτώβριο του 2011 στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζ Ουάσινγκτον. Η Ισλαμική Κοινότητα Β. Αμερικής θεωρήθηκε σε δίκη του 2008 παράγοντας συνωμοσίας σε χρηματοδότηση της Χαμάς - αν και ποτέ δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες - και λειτουργεί ως μέτωπο υποστήριξης των Αδερφών Μουσουλμάνων.
Σε ένα άρθρο με τίτλο ''Ο Λευκός Οίκος περίεργα σιωπηλός στο θέμα της Σαρία'' (''White House strangely silent on Sharia question''), οι Washington Times εκφράζουν την άποψη ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ από μια δεύτερη θητεία του Μπάρακ Ομπάμα δεν είναι η οικονομία. Το πιο επικίνδυνο κατά την εφημερίδα είναι η παθητικότητα που εμφανίζει η διοίκηση του Ομπάμα (ασφαλώς και μας φέρνει στο νου οικείες εικόνες...) στις απόπειρες εισχώρησης εκφάνσεων του Ισλαμικού νόμου της Σαρία στο αμερικανικό νομικό σύστημα.
Το άρθρο επικαλείται συνάντηση του περασμένου Οκτώβρη στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζ Ουάσινγκτον ανάμεσα σε αξιωματούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα του υπουργείου, Thomas Perez, και σε Ισλαμιστές συνηγόρους ενάντια στην ελευθερία του λόγου. Στη συνάντηση, οι Ισλαμιστές άσκησαν πιέσεις για περικοπές στην αντιτρομοκρατική εκπαίδευση στις ΗΠΑ, περιορισμούς στην ισχύ των ερευνητών της τρομοκρατίας, αλλαγές στα εγχειρίδια εκπαίδευσης των πρακτόρων και μια νομική διακήρυξη ότι η άσκηση κριτικής κατά του Ισλάμ στις ΗΠΑ θα θεωρείται άσκηση ρατσιστικών διακρίσεων...


Η αντίδραση του Perez και των άλλων αξιωματούχων απλά δεν υπήρξε και το άρθρο υπογραμμίζει το γεγονός ότι το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης δεν υπερασπίστηκε καν το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου της Πρώτης Διακήρυξης.

Να σημειώσουμε απλώς ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και είναι γνωστές οι πράξεις των αδερφών μουσουλμάνων της αμερικανοθρεμμένης ''Αραβικής Άνοιξης'' οι οποίοι έχουν την απόλυτη υποστήριξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην ανατροπή καθεστώτων μετριοπαθών σε μουσουλμανικές χώρες. Πέρα από τις ενδοαμερικανικές προεκλογικές διενέξεις, φαίνεται πως ο εξισλαμισμός δυτικών χωρών δεν περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις χώρες που μέχρι πρότινος αποτελούσαν το δυτικό πολιτισμό.



GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: