2

2
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ -ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Eδω ειναι blogs ρε κουφαλες δεν ξοφλησαμε!

 

Ο κύριος Ισίδωρος Κούβελος άνδρας της ιέρειας του κεφαλαίου Ντόρας Μπακογιαννη είναι Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και είναι αυτός που κατά σύμπτωση ξέχασε να δηλώσει εκατομμύρια ευρώ και τα πήγε στην Ελβετία ενώ η Ελλάδα είναι υπό κατοχή και πτώχευση!
Δεν ξέρει τίποτα για πάνω από 80 δισεκατομμύρια που κατασπαταλήθηκαν στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας το 2004 (ακόμα δεν έχει γίνει έλεγχος τότε,επί κυβερνήσεως ΣΗΜΙΤΗ, που σημειώστε κανένα κόμμα ούτε τα αριστερά που κόπτονται για τον ρατσισμό,δεν έχει αναφέρει καν το όνομα του).
Ρατσιστής δεν είναι αυτός που λέει, είναι αυτός που κάνει μέγιστοι της (πα)παρονόησης, της αμετροέπειας και της διαφθοράς. Όταν οι μετανάστες έχτιζαν τα ολυμπιακά έργα και θάβονταν μέσα σ' αυτά, ανασφάλιστοι και κακοπληρωμένοι, οι "γαλαζοαίματοι" της Ο.Ε που στο διάολο βάσκανε;
ρατσισμός είναι ακόμα και σήμερα να είμαστε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα
Για να επιβιώσουμε ,ακόμα και οι άνεργοι να πρέπει να πληρώσουν δυσβάσταχτα χαράτσια!

Ρατσισμός είναι οι χιλιάδες δηλωμένες και αδήλωτες αυτοκτονίες για χρέη!
Ρατσισμός είναι όχι το χρώμα του κάθε μετανάστη, αλλά αυτοί που τον εκμεταλλεύονται αυτοί που τον φέρνουν έναντι αδράς αμοιβής, και τον εγκλωβίζουν ,στην γη της επαγγελίας, όπως του τάζουν, έναντι αδράς αμοιβής, και μετά τον ωθούν αναγκαστικά εγκλωβισμένο εδώ στην εγκληματικότητα.
Ρατσισμός είναι η θεωρία της και να   Επιμένει στην άποψη της περί "συνωστισμού των Ελλήνων στα παράλια της Σμύρνης" η ακαδημαϊκός και  βουλευτής με τη Δημοκρατική Αριστερά, Μαρία Ρεπούση. που την πληρώνει ο ελληνικός λαός!


ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΛΛΙΑ,ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΏΡΙΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ
Ρατσισμός είναι να βλέπω γέροντες συνταξιούχους στην ουρά υπομονετικά για τα συσσίτια
Συνέχισε Βούλα!! και μην ζητάς συγνώμη!!
Είσαι μια νέα και θαρραλέα κοπέλα, πάλεψε.....μαζί σου ΟΛΟΙ
ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

GoPetition
Κανόνας είναι 1) Nα τηρούμε χρονική απόσταση τουλάχιστον 2-3 ωρών, από την προηγούμενη ανάρτηση και 2) να μην βάζουμε αναρτήσεις που αφορούν, διαφημίσεις κομμάτων, ύβρεις, ρατσισμό και προσωπικές αντιπαραθέσεις...αυτές θα κατεβαίνουν αυτόματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: